Така и не можах да гледам 3Д филм с хубави, големи субтитри От февруари месец се мъча да ги пусна и не става
Домашний медия сервер (HMS)
PS3 Media server
All share Play /Samsung Link
Serviio
Plex
Twonky
Mezzmo
Друг
Така и не можах да гледам 3Д филм с хубави, големи субтитри От февруари месец се мъча да ги пусна и не става
Здравейте ,
Имам странен проблем , който не ме остави на мира цяла вечер!!
1. ТВ - Sharp LC-40LE830E
2. Връзка със Laptop HP 4520s Intel core 2 duo 2.2 3gb ram през DLNA с кабел към рутер!!
3. Използвам Руската Домашна Медия Сървър !!
Изтеглих си Аватар 3D от тук http://energy-torrent.com/details.php?id=25375 - върви без проблеми !
Изтеглих си и UP 3d от тук http://energy-torrent.com/details.php?id=26209 - не иска въобще да тръгне!
След като ровнах във форума установих че моя ТВ не може да възпроизвежда DTS звук ( това мисля е единствената разлика между двата филма ) , и се зачекнах да конвертирам звука с най различни програми !!
Само дет като се замисля би трябвало филма да тръгне и без звук !
Както и да е - така или иначе го конвертирах (след 2 - 3 часа занимавка) и вече е с АС 3 звук но тъпия филм пак не ще да тръгне !
Не че толкова ми е притрябвало да гледам тъпия филм , просто въпроса е принципен !
Ако някой има идея , моля за коментар!
Пробвай PS3,моя ТВ също не подържа DTS,но си гледам всичко без проблем...
Изтеглих CyberLink.PowerDVD.Ultra.v12.0.1618.54 / появи се вчера в руските файлообменници/ , инсталирах го , музика ,снимки и видео във формат .ts върви,но .avi файлове изобщо не се появяват в шернатите папки (иначе сървъра тръгна от раз).
.Има доста неща:
Re-watch your all-time favorite Blu-ray titles again in 3D with TrueTheater 3D! Throw yourself right into the action by converting 2D photos and videos into a super cool 3D experience with TrueTheater® 3D. The effect is amazingly realistic and creates a whole new way to enjoy your videos and photos. PowerDVD 12 breaks down the barriers between devices, giving the freedom to easily enjoy entertainment content anywhere, on any device – PCs, iPhones, Android tablets, Blackberrys, DLNA TVs, etc… . Now all your devices can talk to each other, no matter the brand or operating system, and share enhanced, high quality media using the first truly complete multimedia solution. Enjoy your favorite social media sites, including Facebook, YouTube, and Flickr, directly from PowerDVD 12. Having all your social media in one place means it is easier and more convenient to browse media content and interact with social network friends.
На страницата на Домашний медиа сървър" е качен нов .dll файл който решава проблема с рускоезични субтитри. Не съм го пробвал.Слага се в инсталационната папка на ДМС.
http://www.homemediaserver.ru/forum/...ad7e95532daad2
Здравейте, наскоро купих Филипс 42pfl3507h, с руската програмка се справих ,но компчето идва слабо и имам затруднения с превъртането. Пробвах и Мезмо, но ударих на камък заради субтитрите и аудиото. Та въпросът ми е възможно ли е въобще ако тв-то нативно върти МКВ файлове да се пропуска транскодиране, но все пак да има външни субтитри?
Здравейте! Как по дяволите да изтрия временните файлове на HMS? Постоянно ми вади съобщение, че имам малко памет за временните файлове?
По принцип самата temp папка на Windows знам, къде се намира, но там не виждам да има нещо свързано с HMS?
Благодаря!
В "настройки" -> "транскодер" се задава папката за временно съхраняване на файловете и размера на буфера.Първоначално публикувано от Dominator
Благодаря!Първоначално публикувано от boy123
Здравейте, изчетох до 16-та страница и не можах да намеря това което ми трябва. Бихте ли ми помогнали, имам следния въпрос:
Телевизорът ми има вграден плейър който чете почти всичко и съм вързал външен хард към него. Обаче всеки път когато свалям филм на лаптопа трябва да го копирам на харда за да го гледам на ТВ-то. Възмжно ли е да си сложа Wi-Fi донгъл на телевизора и по някакъв начин да копирам от лаптопа на харда безжично?
Благодаря предварително
Ще можеш да гледаш филми от компютъра на телевизора чрез DLNA сървър ( има доста такива програми ), но няма да можеш да използваш връзката за да записваш на харддиска закачен към телевизора ( за подобно нещо ще ти трябва NAS )
Здравейте! Искам да питам с Toshiba 40TL933g може ли да се гледат филми с дтс звук през ДЛНА или с друг модел на тошиба??? Както и самата марка има ли проблеми с ДЛНА като цяло?
Поне аз доколкото знам моделите на Toshiba не подържат DTS.
аз също имам проблем с DTS на LG не искат да ми тръгнат и ползвам тази програмка MKV2AC3
http://www.videohelp.com/tools/MKV2AC3
имам и едно въпросче: как по дяволите се пуска този домашен медия сървър, играя си вече 2 часа и не мога да разбера какво изобщо трябва да правя
защо ми изчезва връзката DLNA, както се появява така и изчезва