Някой може ли да сподели има ли настройка на home media server да ми разтяга филма, за да го гледам без черни ленти от горе и отдолу?
Домашний медия сервер (HMS)
PS3 Media server
All share Play /Samsung Link
Serviio
Plex
Twonky
Mezzmo
Друг
Някой може ли да сподели има ли настройка на home media server да ми разтяга филма, за да го гледам без черни ленти от горе и отдолу?
Здравейте,искам да попитам защо не мога да изкарам субтитрите на телевизора използвам Домашния сървър и съм направил всички настройки както пише в темата.Също така искам да попитам ако някой може да ми даде някакви снимки с настройките или просто да ги напише и да попитам какво е транскодироването и за какво се използва?
В пост № 522 има кратко ръководство за настройки за показване на субтитри. Ако всичко при теб е ОК, има вероятност надписите да се появяват прекалено ниско на екрана и да не се виждат реално. Опитай да зададеш по-голяма стойност на "отступ снизу" в (настройки->устройства->настройки->файльi, субтитрьi) - по подразбиране е 0.
Относно транскодирането - най-общо казано ДМС преработва видео потока във формат, който се поддържа от плеера на телевизора.
Имам инсталирана PS3 media server, на компютъра показва че работи а на телевизора я няма какво да направя за да я ползвам? Благодаря предварително!
Здравейте приятели !!! От една седмица съм полудял,защото телевизора ми не разпознава ДМС,като дава статус "Несвързан" и изписва "няма достъп до сървъра". До сега всичко бе наред и какво стана не знам.Гледах си 3D и HD филми без проблем през ДМС със субтитри и т.н. Един,два пъти деинсталирах програмата и на ново я теглих /по-новите версии/,но TV то не може да се свържи със сървъра. Иначе на компа всичко си е както преди,но.... Моля давайте идеи В "Журнал сообщений" изписва това : Windows Firewall заблокировал hms.exe от входящих соединений из сети. Ако имате идея какво иска да каже,помагайте как да го оправя.
Този пост е редактиран от МИК66; 12-02-13 в 10:29.
Спрях Windows Firewall и всичко е вече ок !!!
Здравейте, ползвам Allshare на Самсунг 46С550 и всичко работи перфектно, но последно време много често се случва да прекъсва връзката по време на филм. Понякога прекъсва след 30 минути, понякога през 5 минути, а преди няколко месеца изобщо не прекъсваше. Ползвам рутер който е свързан към телевизора с кабел, а лаптопа и рутера безжично. Пробвах с кабел между рутера и лаптопа, но тогава телевизора изобщо не вижда компютъра. Какво да направя за да не прекъсва така?
Моля за помощ , не мога да пусна субтитри през домашния сървър с 42 ет5 е съм моля кажете ми по-подробно откъде да вляза за да направя необходимите настройки ?
Толкова ли никой няма желание да ми помогне по моя проблем ???
https://forum.setcombg.com/dlna-%D0%...5%D1%80-2.html
Толкова ли е трудно да погледнеш какво има писано по въпроса преди да питаш?
А има ли възможност изобщо Allshare да работи когато лаптопа и рутера са свързани с кабел, защото при мен не се получава. Пробвах с PS3, но и с нея не става. Безжично работи но прекъсва. Доставчика на интернет казаха че телевизора буферира много малко и затова прекъсва. Трябва да ги свържа с кабел.
Дали е с кабел или не , няма значение.
Казаха че нета прекъсва от безжичната връзка и че ако е свързан с кабел няма да прекъсва, съответно няма да прекъсва и Allshare.