Вижте резултатите от анкетата: Как е свързан компютърът към вашият телевизор ?

Гласували
288. Не можете да гласувате в тази анкета
  • HDMI - HDMI

150 52.08%
  • HDMI - DVI-D

41 14.24%
  • LAN

65 22.57%
  • не е свързан

14 4.86%
  • VGA - VGA

18 6.25%
Страница 9 от 21 ПърваПърва ... 789101119 ... ПоследноПоследно
Резултати от 121 до 135 от общо 314
Like Tree4Одобрявам

Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2011

Re:Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница

Здравейте, Извинявайте ама понеже съм все още много "бос", т.е. лаик та имам може би глупаво питане, но нивото ми е доста слабо. Имам лаптоп Асус: PRO72Qseries, и ТВ Самсунг D6000. Двата уреда ги свързах с кабел HDMI - HDMI и като затворя капака на лаптопа картината се пренася на телевизора. До тук всичко добре , но дойде жената и иска да "щрака" по компютъра - отвори капака и ... филма от ТВ-то изчезна, а и екрана на компютърчето остана черен. Какви са настройките за да мога да си гледам филми на телевизора, а жена ми да си сърфира на воля без да си пречим един на друг? Ако има такива, моля дайте ми подробно обяснение като на първокласник, който се учи на четене и писане! БЛАГОДАРЯ!

2.  

3. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

"extend" е магическата дума

( като натиснеш win + P ще ти се появи избор как да ти е образа )
    mike47 одобрява това.

4. Тук е от
    Apr 2003

Купих си лаптоп DELL 17" intel hd graphics 3000 и веднага го вързах към 50" плазма на PANASONIC TX-P50C3E. Пробвах всички възможни резолюции, но при всичките ми реже картината в краищата. И отгоре и отдолу. Видях в драйверите че имам възможност за custom resolution, но не знам каква точно да задам. Някой който е имал подобен проблем и го е решил ако може да сподели малко опит. Благодаря предварително

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Просто си изключи Overscan-a от телевизора.

6. Member
    Тук е от
    Apr 2001

И аз имам едно питане. Свързах Samsung 32D6000 с ATI през HDMI, но резолюцията 1920х1080 е с кофти картина, някак си стои зърнеста. На по-ниска изглежда по-добре. Къде е проблема? Драйвери или нова видео карта?!

7. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2007
    Живее в
    Пловдив

Здравейте, смених си лаптопа с такъв който има HDMI HP 8510p, за да мога да гледам HD филми на LCD SONY 32EX 500, но немога да подкарам връзката.
    Видеокартата е ATI HD2600 + Win 7 64bit. Hdmi кабел HAMA.
    Операционната вижда ТВ-то и при препоръчителните настройки ми дава да избера Ful HD резолюция, но не става.
    Показва се картина за секунда , през 2-3сек. Първо пробвах с HDMI кабела на приемника на близуу, и с него така , после купих HAMA, пак същото.
    Инсталиран е последния драйвер на ATI Catalist за тази видеокарта и съответната ОС.
    Звук няма , само премигва картина за секунда и изчезва.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2011

Здравейте. моля ви за малко помощ! Искам да ви попитам има ли някакъв вариант по които да си свържа лаптопа чиято видео карта е само с VGA изход с LCD TV -Sharp 32" който има за HDMI , Scart. От стария настолния компютър ми е останал кабела, с които преди го свързвах DVI-HDMI и тогава всичко си беше ОК. Но сега тоя лаптоп незнам дали има някакъв начин да го свържа. Въпроса ми е дали чрез преходник - VGA към DVI http://www.ebay.co.uk/itm/VGA-DVI-24...item4aafb49cc6 ще стане като ползвам въпросния кабел да го свържа към преходника и към LCD-то??? Възможно ли е това и какво би било качеството??(понеже някъде четох из нета че "уж"ставало). Или ми трябва да мисля за вариант за някакъв конвертор като този например? : http://www.ebay.co.uk/itm/Laptop-PC-...item336b6a23f6

Благодаря ви много предварително!!!!!

10. Тук е от
    Dec 2011

Здравей те имам следния проблем ,опитвам се да свържа лап топ сони вайо модел vgn-nr10e/s със самсунг lsd 40'',имам vga изход на лап топа и hdmi на TV,ползвам DVI преходник всъщност се получава следното от лап топа излиза vga, минава през DVI преходника и влиза в ТV.Проблема е че на екрана на ТВ ми изписва че няма сигнал и да си проверя свързвщите устройства,а в същото време когато вляза в "source' ми показва че ТВ е активен и е свързан към лап топа,след това задавам на ТВ in put HDMI-DVI PC или HDMI-PC,но немога и немога да изкарам картина на ТВ.Включвам и втория монитор на лап топа пускам към ТВ 60Hertz но нестава,ако някой може дами помогне и да ми каже кое трябва да се донастрои ще съм му много благодарен.

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Няма как да изкараш сигнал по този начин.
    Подаваш аналогов сигнал, а телевизора чака цифров.

12. Тук е от
    Dec 2011

Благодаря на lazarus18 за бързия отговор само да попитам ако си взема този кабел http://www.ebay.co.uk/itm/GOLD-2M-HD...item3367cdcfc5 ще стане ли и как трябва да си настроя видео картата.Благодаря.

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Пак няма да стане. Ти сега си постигнал също с твоя преходник.
    Мисли за радикално различен подход за подаването на сигнал.
    Каква е целта на на закачането на компютъра?

14.  

15. Тук е от
    Dec 2011

Да гледам филми предимно и за телевизия.

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Евтиния начин е посредством вградения плеър на телевизора. Самсунг се справят като цяло добре. Кой е твоя модел?
    Другите варианти са активен конвертор от vga към dvi/hdmi, нов лаптоп с hdmi изход или външен hd мултимедиен плеър.

17. Тук е от
    Dec 2011

Модела е LE40D503F7W,само да питам за тоя конвертор той преобразува аналоговия сигнал в цифров или....инъче варианта за нов лап топ ми хареса много.

18. Тук е от
    Aug 2008

Здравейте
    Някой може ли да ми каже какви резолюции от компютър може да възпроизвежда тв Сони 40ЕХ500?
    И защо когато пусна филм от компа ,екрана на плеера е черен ,а филма си върви?
    Връзката е DVI към HDMI.Картата е АТИ х1050.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 21 ПърваПърва ... 789101119 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  3. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  4. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  5. Отговори: 0
    Последно: 11-08-11, 15:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе