Първо здравейте на всички, че съм нов в този форум !
Та значи проблема с товаренето се решава като в дивайс менаджера след като тръгне филма даваш кай на процеса на MEncoder и натоварването отива на стандартното 3-5% и филма си върви и субтитри, и аз съм с Панасоник.
Обаче кажи как подкара обикновени .srt субтитри на 3D филм, че на мен все ми ги дава едни вляво и едни в дясно?
P.S. Сега установих, че не със всички филма става номера

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 5Одобрявам
5Одобрявам

Отговор: PS3 Media server (UPnP, DLNA) / FAQ - мнения, обсъждане
 Отговор: PS3 Media server (UPnP, DLNA) / FAQ - мнения, обсъждане
				 Първоначално публикувано от loshiat
 Първоначално публикувано от loshiat 

Отговор с цитат
  Отговор с цитат установих следното за разликата между Самунга и Панасоника, Самсунга не транскодира и ползва вградените в плеара си субтитри, за това и няма натоварване, ако обаче накараш РС3 да транскодира целенасочено и да ползва субтитрите(с цел да са по големи) от него тогава положението е същото както при Панасоника голямо натоварване на процесора и съответно засичане, проблема при Панасоника е че чете само вградени субтитри в контеинера(или иначе казано във филма), докато Самсунга чете външни и не се налага транскодинк. От което следва извода, че РС3 си работи повече от коректно съобразявайки се с възможностите на дадения телевизор и проблема е в нашия телевизор
 установих следното за разликата между Самунга и Панасоника, Самсунга не транскодира и ползва вградените в плеара си субтитри, за това и няма натоварване, ако обаче накараш РС3 да транскодира целенасочено и да ползва субтитрите(с цел да са по големи) от него тогава положението е същото както при Панасоника голямо натоварване на процесора и съответно засичане, проблема при Панасоника е че чете само вградени субтитри в контеинера(или иначе казано във филма), докато Самсунга чете външни и не се налага транскодинк. От което следва извода, че РС3 си работи повече от коректно съобразявайки се с възможностите на дадения телевизор и проблема е в нашия телевизор