Кажете как най лесно може да се влезе в сервизно меню на новите модели на LG серия LD 450,550 за да може да се отключи медийния плеър!!Благодаря
Кажете как най лесно може да се влезе в сервизно меню на новите модели на LG серия LD 450,550 за да може да се отключи медийния плеър!!Благодаря
Някъде това беше коментирано , че става с сервизно дистанционно управление ! Поразрови се из темата и ще намериш отговор !
Да най-лесно и безболезнено става с сериз.дистанционно made in bulgaria.
Ето ти линк ако искаш да си го направиш.
http://oklik.utk.ru/proect/du_master_v1/du%20v1.htm
Работи перфектно на новите модели и старите разбира се ..лично изпробвано от мен
Благодаря за отговора, вчера покупката беше направена.Първоначално публикувано от JovaniJo
Само че взех 37LH3000, (42'' които си бях харесал като размер, се оказа че няма да се събере на определеното място).
Качеството на картината на цифровите канали, койти хвана телевизора ми харесва.
Активирах и USB-to по начина на КОКО5(успях от първия опит). Но не ползвах програмата, а си изтеглих от руския форум "звука" в мp3. формат.
В IN START менюто за заработените часове пише UTT: 5.
Версията на фърмуера е: 3.63.0.
Днеска ще го почовъркам още.
здравейте.
От известно време избирам ТВ...четох доста тук и първоначалният ми избор доста се видоизмени.
последните 2-3 дни прекарах няколко часа в магазина (а м/у другото да уточня, че не съм в България...живея в Дания).
понеже нямах желание да давам много пари за ТВ гледах обикновено по-евтините модели.
както и да е...ще спестя дългата история.
днес взех LG P42 J550 ...единственото, което не ми харесва е че няма ФУЛ ХД...
от друга страна картината (особено като го сравнявах с околните ТВ-та в магазина) е без забележки....(да отбележа, че не съм луд мания, а дори и нямам ХД канали
при тукашните условия имам право да върна ТВ-то в 14 дневен срок ако не го харесам...и ще ми върнат парите, или ще си избера друго тв.
искам да знам дали съм си купил прилично ТВ и какво е мнението на по-компетентните от мен, защото аз хич не съм капацитет.
ТВ-то ще се ползва за зяпане на ТВ (не знам какъв е сигналът, но е близо до перфектен), както и някое филмче от лаптопа или УСБ-то....
Подготвям се сериозно и за световното
та...ще се радвам на компетентно мнение.
Хубав е телевизора, може да си гледаш филмите направо от усб -то, имаш опция за увеличаване на субтитрите.Кажи на каква цена си го взел в български левове, да направим едно сравнение.Първоначално публикувано от redalex
Ами аз не разбирам от схеми и микроконтролери!!Колко ще ми струва за изработката и от кого да го купя!!Първоначално публикувано от schumisv
ами цената беше около 1200 лева.
срещу още около 150 лева мога да си взема застраховка за 1 година, която покрива абсолютно всичко....в рамките на 14те дни в които мога да го върна, трябва да реша дали искам такава застраховка
добавям още едно питане.
тукашният оператор ми е пуснал един пакет от програми, като от 24 канала мога да гледам 14 в момента. другите 10тина мога да ги гледам само ако си взема digital box от тях или ако телевизорът ми е с вграден DVB-C receiver.
до колкото схващам нямам такова нещо (дори не ми е съвсем ясно какво е)...та се чудя има ли някои "таен" начин да гледам и другите канали без да си взимам въпросният digital box от оператора?
Здравейте,
в процес на купуване на LCD телевизор съм, но не съм много напред с материала и затова имам нужда от вашата помощ. Харесал съм си това и се чудя ако някой го има какви са отзивите за модела:
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052014
http://www.lg.com/bg/televizor-audio...r-37LH4000.jsp
Имам 42'' вариант и съм много доволен,взимаи смело няма да сгрешиш.Първоначално публикувано от T_H_A1984
И аз съм с LG 42LH4000 .Страхотен телевизор - много съм доволен.
Благодаря и на двамата. Хубаво е да чуеш отзиви от хора, които го притежават.
Здравейте. Имам LG 32LH5000 от няколко месеца и до сега не можах да открия начин да се настроят и DVB-T и DVB-C програми едновременно. Някой знае ли дали от сервизното меню, или от някъде другаде може да се направи тази настройка. Идеята е като отпадне кабелната да има вариант от ефира.
Мерси предварително на отзовалите се.
А, забравих, фирмуера беше 3.55, а скоро качих 3.63, ако това има някакво значение.
Здравейте, от вчера вече съм с втори телевизор LG 26LD350, който взех за спалнята. Първите впечатления за него са страхотни: жива картина, страхотен ъгъл на виждане, равномерна подсветка, задоволително черно и бяло, хубав звук, лесни настройки (има интерактивен помощник). Безпроблемно се свърза с РС по DVI-HDMI + 3.5мм-3.5мм (докато другият тфт монитор е все още вързан към второто DVI на видео картата). Резолюцията е нативната 1360х768, която не е лоша , но всичко изглежда леко голямо (може би, ако беше FullHD 1920х1080 щеше да свърши по-добра работа).
Сега искам да попитам следното и ако някой може да ми отговори ще съм му много благодарен:
1. мога ли да хвана тестовите цифрови ефирни канали
2. тъй като връзката с РС беше само за пробата, има ли лесна схема за отключване на видео подръжката чрез usb порта или за този модел още не е измислен начина (м/у другото гледането на снимки и музика е великолепно, зареждат се бързо,а плеърат е лесен за ползване).