Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
384. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

23 5.99%
  • 32" LCD

142 36.98%
  • 37" LCD

69 17.97%
  • 42" LCD

123 32.03%
  • 47" LCD

23 5.99%
  • 55" LCD

4 1.04%
Страница 103 от 151 ПърваПърва ... 5393101102103104105113 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,531 до 1,545 от общо 2263

LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2007

Re:LG LCD - PDP / Faq, обсъждане,мнения

Кажете как най лесно може да се влезе в сервизно меню на новите модели на LG серия LD 450,550 за да може да се отключи медийния плеър!!Благодаря

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Някъде това беше коментирано , че става с сервизно дистанционно управление ! Поразрови се из темата и ще намериш отговор !

4. Тук е от
    Feb 2010

Да най-лесно и безболезнено става с сериз.дистанционно made in bulgaria.
    Ето ти линк ако искаш да си го направиш.

http://oklik.utk.ru/proect/du_master_v1/du%20v1.htm

Работи перфектно на новите модели и старите разбира се ..лично изпробвано от мен

5. Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от JovaniJo
    Да флашка 8 GB форматирана NTFS работи перфектно на 42LH7000 и на 32LH2000. Въпроса е в това флашката да не е съвсем "куча марка".Такава която скоростта на четене е по голяма е по добре, но като цяло няма проблем. Вече е писано, че ограничението на УСБ на ТВ-то е по тока на порта 0.5 А или 500 mА и за това се нуждаеш от захранване при външен HDD особенно 3.5". Разпознати са дискове от 1-2 TB, които работят перфектно. Моят в случая е WD My Book Ess., 1TB, 3.5".
    Благодаря за отговора, вчера покупката беше направена.
    Само че взех 37LH3000, (42'' които си бях харесал като размер, се оказа че няма да се събере на определеното място).
    Качеството на картината на цифровите канали, койти хвана телевизора ми харесва.
    Активирах и USB-to по начина на КОКО5(успях от първия опит). Но не ползвах програмата, а си изтеглих от руския форум "звука" в мp3. формат.
    В IN START менюто за заработените часове пише UTT: 5.
    Версията на фърмуера е: 3.63.0.
    Днеска ще го почовъркам още.

6. Тук е от
    May 2010

здравейте.
    От известно време избирам ТВ...четох доста тук и първоначалният ми избор доста се видоизмени.
    последните 2-3 дни прекарах няколко часа в магазина (а м/у другото да уточня, че не съм в България...живея в Дания).
    понеже нямах желание да давам много пари за ТВ гледах обикновено по-евтините модели.

както и да е...ще спестя дългата история.
    днес взех LG P42 J550 ...единственото, което не ми харесва е че няма ФУЛ ХД...
    от друга страна картината (особено като го сравнявах с околните ТВ-та в магазина) е без забележки....(да отбележа, че не съм луд мания, а дори и нямам ХД канали
    при тукашните условия имам право да върна ТВ-то в 14 дневен срок ако не го харесам...и ще ми върнат парите, или ще си избера друго тв.

искам да знам дали съм си купил прилично ТВ и какво е мнението на по-компетентните от мен, защото аз хич не съм капацитет.

ТВ-то ще се ползва за зяпане на ТВ (не знам какъв е сигналът, но е близо до перфектен), както и някое филмче от лаптопа или УСБ-то....
    Подготвям се сериозно и за световното
    та...ще се радвам на компетентно мнение.

7. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от redalex
    здравейте.
    От известно време избирам ТВ...четох доста тук и първоначалният ми избор доста се видоизмени.
    последните 2-3 дни прекарах няколко часа в магазина (а м/у другото да уточня, че не съм в България...живея в Дания).
    понеже нямах желание да давам много пари за ТВ гледах обикновено по-евтините модели.

както и да е...ще спестя дългата история.
    днес взех LG P42 J550 ...единственото, което не ми харесва е че няма ФУЛ ХД...
    от друга страна картината (особено като го сравнявах с околните ТВ-та в магазина) е без забележки....(да отбележа, че не съм луд мания, а дори и нямам ХД канали
    при тукашните условия имам право да върна ТВ-то в 14 дневен срок ако не го харесам...и ще ми върнат парите, или ще си избера друго тв.

искам да знам дали съм си купил прилично ТВ и какво е мнението на по-компетентните от мен, защото аз хич не съм капацитет.

ТВ-то ще се ползва за зяпане на ТВ (не знам какъв е сигналът, но е близо до перфектен), както и някое филмче от лаптопа или УСБ-то....
    Подготвям се сериозно и за световното
    та...ще се радвам на компетентно мнение.
    Хубав е телевизора, може да си гледаш филмите направо от усб -то, имаш опция за увеличаване на субтитрите.Кажи на каква цена си го взел в български левове, да направим едно сравнение.

8.  

9. Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от schumisv
    Да най-лесно и безболезнено става с сериз.дистанционно made in bulgaria.
    Ето ти линк ако искаш да си го направиш.

http://oklik.utk.ru/proect/du_master_v1/du%20v1.htm

Работи перфектно на новите модели и старите разбира се ..лично изпробвано от мен
    Ами аз не разбирам от схеми и микроконтролери!!Колко ще ми струва за изработката и от кого да го купя!!

10. Тук е от
    May 2010

ами цената беше около 1200 лева.
    срещу още около 150 лева мога да си взема застраховка за 1 година, която покрива абсолютно всичко....в рамките на 14те дни в които мога да го върна, трябва да реша дали искам такава застраховка

добавям още едно питане.
    тукашният оператор ми е пуснал един пакет от програми, като от 24 канала мога да гледам 14 в момента. другите 10тина мога да ги гледам само ако си взема digital box от тях или ако телевизорът ми е с вграден DVB-C receiver.
    до колкото схващам нямам такова нещо (дори не ми е съвсем ясно какво е)...та се чудя има ли някои "таен" начин да гледам и другите канали без да си взимам въпросният digital box от оператора?

11. Тук е от
    Jan 2007

Здравейте,
    в процес на купуване на LCD телевизор съм, но не съм много напред с материала и затова имам нужда от вашата помощ. Харесал съм си това и се чудя ако някой го има какви са отзивите за модела:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052014
    http://www.lg.com/bg/televizor-audio...r-37LH4000.jsp

12. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от T_H_A1984
    Здравейте,
    в процес на купуване на LCD телевизор съм, но не съм много напред с материала и затова имам нужда от вашата помощ. Харесал съм си това и се чудя ако някой го има какви са отзивите за модела:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052014
    http://www.lg.com/bg/televizor-audio...r-37LH4000.jsp
    Имам 42'' вариант и съм много доволен,взимаи смело няма да сгрешиш.

13. Тук е от
    Feb 2010

И аз съм с LG 42LH4000 .Страхотен телевизор - много съм доволен.

14.  

15. Тук е от
    Jan 2007

Благодаря и на двамата. Хубаво е да чуеш отзиви от хора, които го притежават.

16. Тук е от
    May 2010

Здравейте. Имам LG 32LH5000 от няколко месеца и до сега не можах да открия начин да се настроят и DVB-T и DVB-C програми едновременно. Някой знае ли дали от сервизното меню, или от някъде другаде може да се направи тази настройка. Идеята е като отпадне кабелната да има вариант от ефира.
    Мерси предварително на отзовалите се.

17. Тук е от
    May 2010

А, забравих, фирмуера беше 3.55, а скоро качих 3.63, ако това има някакво значение.

18. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Здравейте, от вчера вече съм с втори телевизор LG 26LD350, който взех за спалнята. Първите впечатления за него са страхотни: жива картина, страхотен ъгъл на виждане, равномерна подсветка, задоволително черно и бяло, хубав звук, лесни настройки (има интерактивен помощник). Безпроблемно се свърза с РС по DVI-HDMI + 3.5мм-3.5мм (докато другият тфт монитор е все още вързан към второто DVI на видео картата). Резолюцията е нативната 1360х768, която не е лоша , но всичко изглежда леко голямо (може би, ако беше FullHD 1920х1080 щеше да свърши по-добра работа).

Сега искам да попитам следното и ако някой може да ми отговори ще съм му много благодарен:
    1. мога ли да хвана тестовите цифрови ефирни канали
    2. тъй като връзката с РС беше само за пробата, има ли лесна схема за отключване на видео подръжката чрез usb порта или за този модел още не е измислен начина (м/у другото гледането на снимки и музика е великолепно, зареждат се бързо,а плеърат е лесен за ползване).

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player LG / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 104
    Последно: 21-10-16, 17:49
  2. Ferguson / FAQ - на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 4
    Последно: 08-07-16, 18:42
  3. Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1357
    Последно: 05-05-11, 12:07
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 2567
    Последно: 07-12-10, 15:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе