Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
384. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

23 5.99%
  • 32" LCD

142 36.98%
  • 37" LCD

69 17.97%
  • 42" LCD

123 32.03%
  • 47" LCD

23 5.99%
  • 55" LCD

4 1.04%
Страница 20 от 151 ПърваПърва ... 1018192021223070 ... ПоследноПоследно
Резултати от 286 до 300 от общо 2263

LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2009

Re:LG LCD - PDP / Faq, обсъждане,мнения

Здравейте от вчера съм щастлив собственик на LG 32 LH 5000. много ме кефи надявам се да не съм направил грешка
    Но един въпрос ме мъчи. Изчетох почти целия форум но не мога да вляза в това сервизно меню да проверя колко е работил телевизора.?
    И още нещо трябва ли да променям нещо в сервизното меню на LG 32 LH 5000.
    Моля помогнете на невежи я

2.  

3. Тук е от
    Nov 2009

Здравейте!
    Имам LG 32 LH 3000 и имам проблем с дигиталните програми. През неопределен срок - седмица, две... изведнъж изчезват и остават само аналоговите. Трябва пак да пусна пак търсене и всичко е добре до следващото им изчезване. Нямам никакви други проблеми освен този. Софтуера му е версия 03.02.00. С него съм го купил. Много ще съм благодарен, ако някой може да помогне по въпроса!

4. Banned
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Цитат Първоначално публикувано от Soider
    Здравейте!
    Имам LG 32 LH 3000 и имам проблем с дигиталните програми. През неопределен срок - седмица, две... изведнъж изчезват и остават само аналоговите. Трябва пак да пусна пак търсене и всичко е добре до следващото им изчезване. Нямам никакви други проблеми освен този. Софтуера му е версия 03.02.00. С него съм го купил. Много ще съм благодарен, ако някой може да помогне по въпроса!
    Същия проблем съм наблюдавал на тв сони 32 инча , програмите изчезват и се налага отново да се нагласят , прави го разбира се през неопредлен интервал от време когато си поиска , но задължително поне веднъж на 30-35 дена.
    Обяснение нямам , както и техниците на сони , след многократните ни жалби на които бе отговаряно че нямат представа защо е така , и че всичко било нормално поне докато тв е било в тях , едва ли не си мислеха че си правим бъзик с тях.

5. Тук е от
    Nov 2009

HЕLP
    Здравейте от вчера съм щастлив собственик на LG 32 LH 5000. много ме кефи надявам се да не съм направил грешка
    Но един въпрос ме мъчи. Изчетох почти целия форум но не мога да вляза в това сервизно меню да проверя колко е работил телевизора.?

6. Тук е от
    Oct 2009

Имам LG 37LH5000. Пробвали ли сте с външен твърд диск, който няма собствено захранване (2.5") са такива. Четох някаде, че може да не се разпознае, заради липса на достатъчно мощност на USB конектора?

п.с. USB, както и външен 3.5" (но си има отделно захранване) съм пробвал и няма проблем

7. Тук е от
    Sep 2005

Аз съм с LH4000 и ползвам вън;ен 2,5" хард без собствено захранване.
    Вярно е че не иска да го разпознае - даже не завърта диска само като се захранва от ТВ-то.
    Добре че братята китайци са направили УСБ кабела двоен от единия край и съм си сложил едно УСБ адапторче да помага.
    Иначе компа го развърта без проблеми.

В книжката на телвизора пише че устройства с консумация над 0,5А може и да не бъдат разпознати.
    Диска е 60гб Сиигейт - нанего си пише че консумира 0,49А

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от bat.zdravo
    Даунгрейдвай го до версия на фърмуера 3.15
    след като провериш времето на заработка го ъпгрейдвай с версия 3.40
    Цитат Първоначално публикувано от Soider
    Здравейте!
    ъпгрейдвай с версия 3.40 и всичко ще е наред

10. Тук е от
    Nov 2009

Здравейте, искам да попитам, имам LG32LH5000, понеже съм абонат на кейбълтел и исках да си пусна цифрова телевизия си заявих CAM модул и карта но сега чета че PCMCIA слота които го има на ТВ няма да чете CAM модула. Въпроса ми е дали ще стане или въобще да не ходя да го взимам тоя САМ модул?

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от TonyB
    Здравейте, искам да попитам, имам LG32LH5000, понеже съм абонат на кейбълтел и исках да си пусна цифрова телевизия си заявих CAM модул и карта но сега чета че PCMCIA слота които го има на ТВ няма да чете CAM модула. Въпроса ми е дали ще стане или въобще да не ходя да го взимам тоя САМ модул?
    Къде го прочете, че няма да чете САМ модула?

12. Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Къде го прочете, че няма да чете САМ модула?

Попаднах на това в нета и си позволявам да го цитирам.Автор е hristoslav2 (предполагам че е същия колега от тази тема):
    "ВНИМАНИЕ !!
    Ако на телевизора до слота пише CI- това е за Cam-modul за декодиране с карти , ако обаче пише: PCMCA- това не става за модули с карти за декодиране, там може да се сложи единственно DVB-T -цифров тунер за ефирна телевизия, така като все-още на пазара има значително нови модели LCD и Плазма, които нямат вграден цифров тунер , а имат само традициония кабелен аналогов Хипер-банд тунер.По характеистики пишат че, имат цифров тунер, а всъщност няма и затова са им оставили тоя PCMCI-слот за разширение за DVB-T цифров тунер, но само за това и нищо друго!. "

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

А ти защо реши, че твоя не е с CI? Поне по спецификации се води "Отвор за CI -1".
    Пък и мисля, че доста хора го ползват точно така.

14.  

15. Тук е от
    Nov 2009

Ами защото на него пише PCMCIA, обаче може и да пише CI/PCMCIA сега като се прибера ще погледна данеби и аз да си пиша на изус.

16. Banned
    Тук е от
    Aug 2009
    Живее в
    гр. Сопот

Имам същия телевизор и картата си работи прекрасно.

17. Тук е от
    Nov 2009

Благодаря Ви, значи я взимам.

18. Тук е от
    Nov 2009

Здравейте!

hristoslav2
    ъпгрейдвай с версия 3.40 и всичко ще е наред
    Благодаря на hristoslav2 за бързия отговор. Бих искал да попитам автоматично ли ще започне ъпгрейда след като поставя USB памет в USB слот на телевизора, а и после как може да се влиза в сервизното меню и кои опции да променя (както е описано на стр. 1 ли?)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 20 от 151 ПърваПърва ... 1018192021223070 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player LG / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 104
    Последно: 21-10-16, 17:49
  2. Ferguson / FAQ - на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 4
    Последно: 08-07-16, 18:42
  3. Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1357
    Последно: 05-05-11, 12:07
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 2567
    Последно: 07-12-10, 15:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе