Кажи на баща ти тогава да купи LG с активиран плеарПървоначално публикувано от Krisi
Кажи на баща ти тогава да купи LG с активиран плеарПървоначално публикувано от Krisi
Здравейте,
Както повечето питащи хора тук и аз съм пред покупка на LCD. Въпреки че ще го гледам от около 2,6 метра съм решил да взема 42-ка(текевизор не се купува всеки ден). Ще го позлвам за всичко възможно което може да се ползва SD, HD. филми през ХДМИ и т.н
Последните дни доста разглеждах форума и изчетох тонове информация. Това плюс няколко посещения на големите магазини за наблюдаване на място ме доведе до модела:
LG 42LF2510 на цена 1299лв. за който тук пишете: LF2510 това е LH3000 в корпус от LG3000
Имам няколко въпроса:
1. В технополис пише, че има DVB-C тунер, но както виждате в ТМ пише, че има само DVB-T, както и по повечето сайтове, включително и в официалния сайт на LG. Къде е истината?
2. Може ли на този модел да се активира USB DivX HD и MKV Playback ?
3.Има ли в този ценови клас нещо по добро 42 инча(без значение от марка)? Защото оставвам с впечатлението че този модел си е направо находка за цената си
Благодаря много за отговорите ви предварително!
P.S. Сега дори се замислих дали направо да не си взема 42LH3000? Има ли изобщо някаква разлика, освен че LH3000 e пренебрежимо по евтин?
И още един въпрос номер 4 :
4.При положение, чеможе ли по някакъв начин софтуерно да се активира 100hz или съм прекалено голям фантазьор?LH3000 и LH4000 са с еднакъв процесор- Mstar S6 LGE3368A и тунер TDFW-G235D
Мерси много.
А освен LG 42LH4000 може ли някакъв друг ТВ да ми препоръчате и да ми кажете какви са разликите между тях.В техномаркет казаха, че за 1600 лв Lg-то било най на оферта?
Здравейте,
Купих си LG 32LG2100 в момент на умопомрачение преди няколко дена. В последствие седнах да чета какво съм си купил.
Имам следния въпрос: Номера с 2та ОК не става при мен. Има ли начин по който да се върне стар FW чрез който да се активира USB-to? Има ли по-лесен начин това да се случи, защото не съм много в час.
Тунера така и не разбрах DVB-T или C е и не мога да се престраша още да си взема PCMCIA модул. Ще съм благодарен ако някой даде малко инфо или линкове да се образовам по въпроса.
За черпенето на бири/водки няма проблем
Поздрави
Ако твоят кабелен оператор предоставя цифров сигнал , при сканиране (как става това пише в ръководството) телевизора ще хване цифровите канали и ще ти ги покаже. Ако са кодирани няма да виждаш картина ,а само информацията за каналите . Тогава можеш да си вземеш САМодул за разкодиране и разбира се карта от оператора ,ако вече нямаш . Евроком дават САМодулът безплатно, Кейбълтел са долни сребролюбци и искат за него 109лв.!!!!Първоначално публикувано от Secodu
32LG2100 е със шаси като на 32LH2000/3000
твоят телевизор е с нов фърмуер непозволяващ да се влезе в сервизното меню
http://www.avforums.com/forums/lg-ow...l#post10013683
за да може да влезеш в сервизното меню се налага даунгрейд /връщане на стар софтуер/
даунгрейдваш до версия 3.15
http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg365850
След което ще можеш да влезеш в сервизното меню
Aктивиранe плейването на видео през USB порта (DivX HD,MKV 1920x1080) на LH2000-3000-4000 серията на LG, има заложено хардуерно просто трябва да се активира в сервизното меню,което го прави с възможностите на по скъпата LH7000 серия
Задържате двата OK бутона на ТВ и на дистанционното докато видите това меню
след това въвеждате "0000" с дистанционното за да влезете в сервизното меню
слезте надолу в "Tool Option3" и натиснете OK на дистанционното
слезте надолу на Divx setting използвайки дистанционното
и изберете HD, после натиснете Return/Exit на дистанционното
сега се наслаждавайте на video playback използвайки USB stick или harddrive
>Tool options 3>DivX>поставяте на HD или на SD.
DIVX опциите са
0FF = OFF
SD = Standard Def DivX/AVI/MPEG/XviD/MP4/VOB files only
HD = Standard Def + High Def DivX DivX/AVI/MPEG/XviD/MP4/VOB files only + High Def MKV Files that dont have DTS Audio
там има и опция за активиране и на bluetooth,но се появява само икона в менюто без да може да се активира. Препоръчвам ви да не променяш каквито и да било други настройки в менюто !!
СЛЕД КАТО СИ ДАУНГРЕЙДВАЛ ТВ С ВЕРСИЯ 3.15 И СИ АКТИВИРАЛ USB ПЛЕЙЪРА СИ КАЧИ ВЕРСИЯ 3.40 . АКТИВАЦИЯТА НА USB СЕ ЗАПАЗВА !!!
Привет Криси виж и този моделПървоначално публикувано от Krisi
PANASONIC TX-L42S10E
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09054134
А има ли вход за компютър?Плазма не съм сигурен че искам, защото мисля да играя на ТВ-то някоя и друга игричка и да гледам през него филми.Гледам че плазмите не се препоръчват за това
Мерси много на Hristoslav2 и nkd
Оператора ми е Кейбълтел .. и 100 кинта за тоя модул няма да им дам ... дето му се вика по-добре някой др. да ги вземе
Почвам фърмуера ... след малко ще пиша как е минало ..
Кейбълтел и Евроком са вече купени от шведи и след Нова Година стават една фирма. Тогава може да има промяна и в условията за модула. В момента Кейбълтел София не е кодирала HD каналите си ,те са само два- Нешънъл Джеографик и Еуроспорт. За да ги хванеш постави ръчно тези данни: Честота-169Мхц. Модулация-256 QAM Скорост-6875 . Приятно гледане !Първоначално публикувано от Secodu
Чета тука за разни магии.
Имам в детската спалня LG 32 2000.
Firmware 3.45.1
С него магия може ли да се направи и каква?
darzalas кой точно е твоят модел ?
LG 32 XX2000 ??
LG или LH ?
Ръководство за експлоатация за модели LG хх" SL8xxxx и хх" SL9xxxx на български ето и линка http://dox.bg/files/dw?a=46a332f301
Всичко е ОК с телевизорчето. 10х на всички отзовали се