Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
384. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

23 5.99%
  • 32" LCD

142 36.98%
  • 37" LCD

69 17.97%
  • 42" LCD

123 32.03%
  • 47" LCD

23 5.99%
  • 55" LCD

4 1.04%
Страница 70 от 151 ПърваПърва ... 2060686970717280120 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,036 до 1,050 от общо 2263

LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:LG LCD - PDP / Faq, обсъждане,мнения

Цитат Първоначално публикувано от mariankolev
    Hristoslav2 четох за FW в чуждите форуми че махат линковете и спират качването на нови FW.А и моя човек днеска каза че от LG затегнали много положението май да не се надявам на нов Fw за моето Tv.Ти чел ли си нещо по този въпрос ?
    Знам -нали писах че от LG явно са ми вдигнали мерника
    Първо във AVForums -модератора пусна забрана
    http://www.avforums.com/forums/lg-ow...e-threads.html
    имаше много членове на форума /извън Европа/ -които явно не четат ,че фърмуера който съм дал е Само за европейските модели и като взеха да го качват....то не бяха от Щатите и Канада....Индия,Индонезия..Аржентина,Чили...после ме засипаха с молби да ги спасявам.
    после LG смениха адресите на всичките си сервизни сайтове в Европа....

LG е добре да се размърдат и да си оправят сайтовете за съпорт - да качат инструкции и фърмуер там.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Oct 2008

Днес след обяд изгледах два филма след подсказаните от Христослав настройки и съм много, много доволен. 32LS8000 се представя отлично. Чудесна картина, няма забавяне, размазване, сенки и пр. Звукът е на ниво. DivX-ове вървят добре. Не знам дали е от направените корекции на настройките за субтитри, но след това спря и внезапното прекъсване на възпроизвеждания файл. Доволен съм. Тия дни ще го разпукам от проби. За целта си свалих няколко конвертора и ще изпробвам всички възможни трансформации на формати, които се сетя.
    После ще пиша.

Това със спирането на фърмуеърите не ми харесва. Тъкмо взех да чета и да се образовам по темата и ще ги крият. Много жалко ако станат недостъпни.

4. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Знам -нали писах че от LG явно са ми вдигнали мерника
    Първо във AVForums -модератора пусна забрана
    http://www.avforums.com/forums/lg-ow...e-threads.html
    имаше много членове на форума /извън Европа/ -които явно не четат ,че фърмуера който съм дал е Само за европейските модели и като взеха да го качват....то не бяха от Щатите и Канада....Индия,Индонезия..Аржентина,Чили...после ме засипаха с молби да ги спасявам.
    после LG смениха адресите на всичките си сервизни сайтове в Европа....

LG е добре да се размърдат и да си оправят сайтовете за съпорт - да качат инструкции и фърмуер там.
    Не вярвам да си оправят suppot-та LG явно са на друго мнение. Исках от момчето в сервиза днеска да ми даде FW точно за моя SL8000 той каза че ако имал нямал нищо против но всеки фърмуер бил с поръчка и се описвала всяка повреда и точно за какво ти е и на кой телевизор ще се слага и даже имало случей в който не им давали а изисквали телевизора да се прати в София.Но дано вие имате по голям успех в намирането на FW .Разчитам на вас не ми се носи по сервизи(гаранцията не е при моя човек) ще чакам а междо другото точно от AVforum http://www.avforums.com/forums/lg-ow...thread-25.html продължават да твардят че работел този фърмуер пробвах ги и о чудо тунера заработи но се оказа друго AV входовете не работят на AV 1 има звук но няма картина а на AV 2 е обратното има картина но няма звук.До там пробвах и го махнах .Ако можеш попитай ги там дали имат и други този проблем или е само при мен.Може аз да съм оплескал нещо.А може и те да не са пробвали дали всичко работи

5. Тук е от
    Feb 2010

Срахотна тема! имам един въпрос за 32LH7000 .. след като си закупих карта и вече изпозвам вградения цифров тунер, ми направи впечатление, че нивото на звука е много високо .. някъде на около 7-8% е съвсем достатъчно за слушане през деня .. а вечерта, когато е по-тихо дори на 5% .. опитах с автоматичното ниво, но не се променят нещата .. има ли някакъв начин да коригирам? ..оператора ми е м-сат

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Не вярвам да си оправят suppot-та LG явно са на друго мнение. Исках от момчето в сервиза днеска да ми даде FW точно за моя SL8000 той каза че ако имал нямал нищо против но всеки фърмуер бил с поръчка и се описвала всяка повреда и точно за какво ти е и на кой телевизор ще се слага и даже имало случей в който не им давали а изисквали телевизора да се прати в София.Но дано вие имате по голям успех в намирането на FW .Разчитам на вас не ми се носи по сервизи(гаранцията не е при моя човек) ще чакам а междо другото точно от AVforum http://www.avforums.com/forums/lg-ow...thread-25.html продължават да твардят че работел този фърмуер пробвах ги и о чудо тунера заработи но се оказа друго AV входовете не работят на AV 1 има звук но няма картина а на AV 2 е обратното има картина но няма звук.До там пробвах и го махнах .Ако можеш попитай ги там дали имат и други този проблем или е само при мен.Може аз да съм оплескал нещо.А може и те да не са пробвали дали всичко работи
    Същият този линк съм го дал във FAQ отпреди 4 месеца и е V3.55 за LH7000- Този фърмуер не е за LS8000/8500 !!
    Oбръщам се с молба към софийските членове на форума
    Моля ви ако можете и имате път покрай сервиза на LG в София-поразпитайте за фърмуер и ако може вземете за серия LS8000/8500 и LH9000 за солидарноста и взаимната помощ /това е нещо което ни липсва на нас българите/

7. Member Аватара на JovaniJo
    Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от sasho_m
    Срахотна тема! имам един въпрос за 32LH7000 .. след като си закупих карта и вече изпозвам вградения цифров тунер, ми направи впечатление, че нивото на звука е много високо .. някъде на около 7-8% е съвсем достатъчно за слушане през деня .. а вечерта, когато е по-тихо дори на 5% .. опитах с автоматичното ниво, но не се променят нещата .. има ли някакъв начин да коригирам? ..оператора ми е м-сат
    Сори няма аз съм един от първите които ползва карта с модул от MSAT cable и модела е 42LH7000 просто си свикваш с това.

8.  

9. Тук е от
    Jul 2008

LG32LH5000 Вързах нокиа н95 с usb. Плеара прочита картата от телефона,плейва всичко, сниманите с камерата клипове,за проба качих и (ави) филм,върви все едно е от usb карта.чете и субтитри.

10. Тук е от
    Sep 2005

Цитат Първоначално публикувано от JovaniJo
    Сори няма аз съм един от първите които ползва карта с модул от MSAT cable и модела е 42LH7000 просто си свикваш с това.
    При мен също е много силен звука на цифровите канали - наистина 7-8% са напълно достатъчни.
    Честно казано не ми пречи - и без това гледам само тях.
    С 42LH4000 съм, на Кейбъл с Конекс модул и карта.

11. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    Велико Търново

някои може ли да каже как става активна функцията Усилвател на ЛХ5000,нито на цифрова е активен нито на която и даржава да слагам !!С две думи пробвах почти всичко все не става.

12. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2009

barnett, ако под неактивна разбираш това че не можеш да я използваш , т.е. да си го включваш и изключваш решение на този проблем още няма във форума ...Но ако искаш просто да ти е включен, hristoslav2 е писал за този проблем и неговото разрешение на страница 1 .

13. Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Hi tremmere
    Sorry-no way to play WMV and MOV videos

Supported formats
    http://www.newscenter.philips.com/ma...acts/index.wpd

if so can,It can tell you guys from this forum
    http://www.lg-hack.info/

Hi thank you for answering me. So I knew about that but I hoped that maybe we can find a HACK to make an LG LH5000 series to play WMV videos.....

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

не можах да намеря раздел "жвътки" моля да ме извинят модераторите .Някой ползвал ли е такова "животно" и дали че си заслужава паричките. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.22846 Моята кабелна минава през scart та затова се чудя ще имали ефект ако сигнала мине през тази кутиика

16. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Единствения смисъл е, ако нямаш SCART на телевизора, а само HDMI-та. Не виждам, какъв ефект си представяш. че може да има... SD към HD-конвертор? Едва ли.

17. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Защо едва ли хората са го написали че скелва картината на 720p 60hz. В момента на повечето програми ми пише 576i 50hz.Толкова ли е невъзможно .

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

не можах да намеря раздел "жвътки" моля да ме извинят модераторите .Някой ползвал ли е такова "животно" и дали че си заслужава паричките. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.22846 Моята кабелна минава през scart та затова се чудя ще имали ефект ако сигнала мине през тази кутиика
    Глупаво е да конвертираш аналогов сигнал във цифров - никаква полза . Явно ползваш приемника на кабелната със скарт кабел до телевизора/поради липса на цифров тунер в телевизора ти/. Вземи си HD приемник със HDMI изход.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player LG / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 104
    Последно: 21-10-16, 17:49
  2. Ferguson / FAQ - на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 4
    Последно: 08-07-16, 18:42
  3. Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1357
    Последно: 05-05-11, 12:07
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 2567
    Последно: 07-12-10, 15:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе