SAMSUNG 40B650 е по-добриятПървоначално публикувано от Hwarang
SAMSUNG 40B650 е по-добриятПървоначално публикувано от Hwarang
абе хора забравете ги тез турски ментета не четете ли?земи си панасоник за тез пари и се кефи на живота.що се натискате сами да се набутвате.кажи си изискванията,бюджета,тъмна,светла стая,какво ще гледаш на телевизора предимно и разстоянието до телевизора.
Щях да си купувам ЛЖ 47ЛХ 7000 но и той ми е малък.Предполагам че не е произведен в корея.Цената е една.
Аха, а какви са ти съображенията - 42 инча на ЛДжи -то не е ли плюс ?Първоначално публикувано от hristoslav2
не задаваи въпроси просто си кажи изискванията,бюджета,тъмна,светла стая,какво ще гледаш на телевизора предимно и разстоянието до телевизора и има доста компетентни хора които ще те насочат според твоите изисквания.
~ 1600 лв. , 2.5 м разстояние и стаята е сравнително неосветена . Ще гледам предимно филми от ТВ, от РС и мачове !Първоначално публикувано от venci79
имам ЛЖ 42 инча. на 3 години.НО няма пълно НД ,цифрова,и няма вход за четене на филми.Освен това го гледам от4-5м.затова търся по-голям екран ЛСД и до 2000лв.
По-добрият контраст и обработка на сигнала.Първоначално публикувано от Hwarang
PANASONIC TX-P50U10E 1,999.00 лвПървоначално публикувано от NIKI77
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09055054
Току що получих съобщение от колега от AVForums, че е видял фърмуер версия 3.63 за LG LH7000.
Щом получа информацията- ще ви дам веднага линк и повече подробности.
Днес видях на страницата на ТМ , че са пуснали в предпродажба новите модели на Самсунг, ЛГ и Сони .
42 LD650 е на цена 1649лв. , звучи интересно, порових се доколкото можах да видя ,че е с Local dimming .
Ако някой намери повече инфо за този модел, нека сподели.
P.S. И каква точно е разликата между LED LCD и Local Dimming LCD ?
Здравейте. Колегата ми има 42лх3000 и когато сканира през цифровия тунер часовника не е верен и дори не му дава да го оправи. Аз имам същия модел, само че 32" и нямам никакви проблеми на същата кабелна. От къде може да е проблема и как може да се оправи?
Ето и предположение на цените на новите модели на LG
The new flagship model LX9500 with 3D will be priced around 2700-3300 Euro in 47-inches and 4000-4400 Euro in 55-inches.
The 3D glasses will cost around 100 Euro, the Wi-Fi Dongle around 45 Euro and the Skype camera approximately 140 Euro.
The Wireless AV Link box should hit shelves at around 330 Euro
Ето и потвърждението. Остава да намерим от къде да го изтеглим.Първоначално публикувано от hristoslav2
относно фърмуера ми дадоха този линк към германският форум
http://www.hifi-forum.de/viewthread-145-2968.html
имам 42LH5000 с версия 3.63, ако има начин да ви го сваля - бих ви го дал......
ами свали го и го качи някаде че и ние сме с ЛХ5000