мой цитат от преди доста време:Първоначално публикувано от Pav20Така и никой не отдели две минути да направи опитаПървоначално публикувано от koko5
мой цитат от преди доста време:Първоначално публикувано от Pav20Така и никой не отдели две минути да направи опитаПървоначално публикувано от koko5
Някой има ли впечатление от новите модели - например 42ЛД650 или нещо подобно ?
За цифрови или аналогови канали говорим, защото има голяма разлика в превключването.Първоначално публикувано от koko5
Е как, редовни си го правя - след всеки ъпдейт на фърмуера.Първоначално публикувано от koko5
Сега с 3.63 - 33 секунди. Обаче съм на Кейбъл с кам модул.
Забелязвам ,че когато цифровите канали са некодирани ги сменя МНОГО по-бързо. Преди 2 дни се бях вързал на друга местна кабеларка за проба - те имат 10-15 некодирани цифрови канала - сега пускат цифрата по принцип и аз ги чакам да нагласят нещата, за да избягам от Кейбъл. Та като настроих техните канали - ако бах направил пробата времето щеше да е сигурно поне 10сек по малко, ако не и повече.
Здравейте колеги, преди два месеца си купих 32LH7000!!! Направих си сервизното дистанционно, което Jovanito и руския колега бяха сътворили и действително работи. Основните ми въпроси са два:
1. Освен функцията THX мога ли да променя нещо съществено в сервизното меню???
2. Абонат съм на Булсатком на пакет СТАНДАРТЕН и следователно има ли ефект, ако задам на страна не България, а някоя друга и търся съответно повече канали(HD канали и други за които не плащам).
Благодаря Ви предварително...
Някой да си каже мнението за модела на LG 47LH7000
1.Не само THXПървоначално публикувано от plamenr
2. С Булсатком няма никакво значение страната, тя има отношение към DVB-C тунера , който е за кабеларки
При мен с тв LG 32LG2100 опита с цифровите програми отне около 35 секунди фирмуер 3.63, аналоговите се сменят завидно по бързоПървоначално публикувано от koko5
ЯВНО МОДУЛА ПРЕЦАКВА БЪРЗАТА СМЯНА,АМА АЗ СЕ ПИТАМ, ДАЛИ ИМА ЗНАЧЕНИЕ,КОЙ С КАКЪВ МОДУЛ Е, КАКВА Е ВЕРСИЯТА НА МОДУЛА,ДАЛИ НЯМА НЯКОЙ ВЪВ ФОРУМА СЪС СКЪП МОДУЛ,НА КОГОТО ДА СМЕНЯ ПО БЪРЗО,КОЕТО МЕ СЪМНЯВА,АМА ВСЕ ПАК.НАЙ ВЕРОЯТНО ЛГ СИ РАБОТЯТ ПО БАВНО С МОДУЛ,А И БЕЗ.Първоначално публикувано от Yavor Yankov
все още съм с 3.40
превключването по описания начин става за 30 сек.
т.е. същото както и преди месеци. Нямам кодирани канали.
Изглежда по бързото превключване е мит!
32LH2000 с 3,63 -31 секунди,странно ,понякога превключва за 5-6 сек. програма ,а друг път за около 3 сек.Първоначално публикувано от Pav20
Мисля че ако превключваш само между 2 програми постоянно,го прави по-бързо- може по някакъв начин вече ги е запомнил.
Най-вероятно превключва по-бързо между програми от един транспондер и по бавно между програми от различни транспондери .
Отзиви от новия firmware 3.63 по различните форуми - подобрена работа и добавена поддръжка на CAM /Conax, Viaccess, Diablo и др./, което потвърди моята теория за ъпдейтите.
Кой е последния фирм за сериите LG5000 и LG3000 ,сега съм с v3.51.1 ?
от 1 седмица имам 47LH7000 -от София"ЕЛЕКТРА" 1790 лв.Много добре работи,вулучително и USB входа на ХД.Имам стар 42LG ,на него на "СПЕКТАКЪЛ" се вижда добре на целия екран,без загуба или деформация.
На новия /работи с вход /СКАРТ/ с тунер от каб.цифрова телевизия и няма такава нагласа.Или деформира образа или,така го гледам сега,реже от горе и от долу.С другите входоже е нормално.Не сум го пробъл още с антенния вход.Мисля ,че си струва парите.