ulipet рестартирай ТВ-то. Пробва ли този хард дали се разпознава от компютъра ти? Ако използваш USB удължител - махни го!
ulipet рестартирай ТВ-то. Пробва ли този хард дали се разпознава от компютъра ти? Ако използваш USB удължител - махни го!
С рестарт не става нищо пише, че няма единици памет,с и без юсб удължител е се тая,компа го разпознава,няква странна сглобка е направил колегата явно.
Провери под какво е форматиран диска трябва да е в NTFS за хард и в FAT 32 за флашкаПървоначално публикувано от ulipet
щом не е твой няма проблем купи външен твърд диск задължително с външно захранване, аз лично използвам WD 1TB и работи перфектно. относно файловата система - може NTSF, FAT32 и т.н., но за предпочитане е NTSF (само на нея можеш да запишеш файл по-голям от 4GB)
Не е задължително да е с външно захранване. Моя ТВ си работи със Seagate Free Agent Go 320GB без външно захранване. Зависи от диска. Ако като го включиш се чува как се опитва да развърти и не може, значи не му стига захранването.Първоначално публикувано от divxman
Наистина е изключителен човек и аз му благодаря !Първоначално публикувано от whitewizard
Здравейте, искам да ви попитам дали това сервизно дистанционно би ми свършило и на мен някаква работа и каква? аз съм с LG SL8500
Върши чудна работа да си прецакаш ТВ-то като не знаеш какво точно правиш
Първоначално публикувано от -CTPAX-
Надявам се, че в този Форум пишат и четат хора които знаят какво правят
Или ако не знаят, човек не може да зне всичко, поне са предпазливи и много внимателни.
Снимайте или запишете всички стойности в сервизните менюта и НЕ ПИПАЙТЕ нищо което не знаете и не е описано във Форума за какво е !
Описаното поне е тествано. Спазвайки това, няма да имате проблеми
p.s. Някакви новини за новия Firmware 3.63 ?
Знае ли някой дали е оправeн проблема с изхода на Audio SCART при възпроизвеждане на фили от USB ?
За firmware 3.63 ще почакаме малко ще се появи.
Ето Ви каталог на LG за 2010г. (LCD, Плазма, аудио/видео)
https://forum.setcombg.com/****************/file/4453241
Ето и дългоочаквания firmware 3.63 но само за SL8x00 от нашите руски приятели.
Мисля че някои от вас инсталираха firmware 3.55 от LH7000 на SL8x00 и имаха проблеми и изходите.Дано новия firmware 3.63 помогне за решаването на този проблем.
http://files.mail.ru/S4VXU8
Отзиви:ПЕРЕПРОШИЛ СВОЙ sl8500, всё прошло легко, пока изменений не заметил, а что должно было измениться???
Не работал антенный вход, после прошивки на 3.63 все заработало!!!!
mariankolev - сега ти си на ход да тестваш новият фърмуер 3.63 Дано да се оправи всичко
аз също ще чакам отзивите да видим какви са разликите и да знам дали да го инсталвам и на мойта машина
Здравейте, открих следното нещо и ако някой го изпробва моля да потвърди или отрече. За какво става дума - в сервизното меню Tool Option4 има параметър Clear QAM, по подразбиране със стойност 0. Установих, че когато сойността е 1- тунерът хваща повече програми, лично при мен при стойност Clear QAM=0 - 85програми, а при Clear QAM=1 - 94 програми. Надявам се да съм прав