Това какво означава "Novii Remote с КПК"
Това какво означава "Novii Remote с КПК"
КПК на руски е съкращение за Pocket PC или джобен компютър / PDA както му викаме тука. Novii Remote е една интересна програмка за Windows Mobile, която превръща инфрачервения порт на устройството в дистанционно управление.Първоначално публикувано от ico_3
Здравейте!
Вчера се оборудвахме с LG22LD350ZA /за кухня/ -произведен 06.2010, сглобен в Чехия. Има ново обозначение и кода и на сер.номер
Product Code : 22LD350ZA CEUGLA
Seria N : 006LUWW0456X
фърмуер версия 03.00.12
Има 1 HDMI вход, а не както в листовките на Техно .. 2 бр.
Сега въпросът е как да се отключи DivX player ? Въпросът ми е към Shipcov_BG с 32 LD450 -" отключих DivX player-а с помоща на два ИЧ светодиода, един 3,5 inch sterio жак" и hristoslav2 - "Всички модели до LD650/без него/ са с заключено usb-video т.е. разпознават само mp3 и снимки. Отключването става единствено само с сервизно ДУ."
kris11
Благодаря за номерата. Новото обозначение вече го допълних в първи пост на темата.
Шаситата в малките диагонали 26-22" се различават от тези на техните събратя от същата серия с по-големите диагонали. Има вероятност това което искаш да не е възможно. Ще допълня тази информация в първите постове за да не се подлъгват хората..
Един приятел има проблем с неговия LG 32LF2150.
Преди около 10-на дена в долния край се е появила една вертикална черта около 6-7 сантиметра.
Моля разбиращите в този форум да споделят своето мнение.
Това изгорели пиксели ли са или някакъв дефект в матрицата?
Да допълня : дистанционното има бутони : пауза, стоп, плай, назад/ напредПървоначално публикувано от hristoslav2
Още нето - в ревюто от 1 страниса за модели 2010г
19LD350 1920 x 1080p
22LD350 1920 x 1080p
Не са с такава .
Здрасти kris11 виж на стр.42,отговора 831 на jijo по този начин успях да активирам DivX player-а.
Същото и за теб ico_3
Дефект в контролера, самите пиксели най-вероятно са си ОК... не че някаква практическа разлика има - трябва да се сменя целия панел така или иначе... поне доколкото ми стигат познанията в тази област (а то не е много, но все пак да кажа моето мнение, като няма кой друг да отговори)Първоначално публикувано от COSAT
Здравейте съфорумци, имам следния проблем: Излязла е ножа версия на TllEdit ver.4.02. В readme файла пише, че от ver.4.01 се поддържат и моделите LG 2010. След няколко опита да подредя каналите и да ги кача на TV, се получава боза. От 96 DTV канала ми намира само 25 канала в разбъркан ред, не както съм ги подредил. "Unicode" и "Prefix" checkbox избрани съм пробвал, същата боза.
Това бък на програмата ли е или нещо друго.
Здравейте , имам 32LD350 и успешно активирахме плейъра , но въпросът ми е възможно ли е телевизора да възпроизведе DTS звук?
Не. Нама платени права от LG за това.Първоначално публикувано от mitkotv
Да го носи в сервиза -за смяна на панел.Първоначално публикувано от COSAT
Здравейте. Имам следния проблем с връзването на компютър към телевизор LG 32LF2510. Операционната система е Windows 7 64-bit, видеокартата ATI Radeon HD5670. Свързвам телевизора и компютъра чрез HDMI (кабел HAMA 2m, евтин). Windows-а ми дава recomended resolution 1360x768, но ми дава да избирам и по-големите разделителни способности до 1920х1080. Когато избера 1920х1080 обаче се получава влошаване на картината(предполагам защото решава, че това не е native resolution за телевизора) и освен това не заема целия екран, а оставя празно място отвсякъде. Не съм пробвал все още през RGB как се държи. Някакви идеи ?
Здравей ! По кой метод направихте активацията ?? По метода на : "виж на стр.42,отговора 831 на jijo по този начин успях да активирам DivX player" или друг.Първоначално публикувано от mitkotv