shakapld, със спряна (неплатена) цифрова какво съобщение очакваш да ти извади?!
Или аз не разбирам нещо от това което си описал - поясни.
shakapld, със спряна (неплатена) цифрова какво съобщение очакваш да ти извади?!
Или аз не разбирам нещо от това което си описал - поясни.
Сам казваш, че сте си спряли цифровата какво очакваш не разбирам?!? Интересно как HBO не е кодирана...Първоначално публикувано от shakapld
Еми то и преди да я спрем си беше платено само за телевизора във спалнята,Лг-то е ново и веднага след като го взех си взех и кам модул.Нали идеята на кам-а е да не плащаш за цифрова или греша?
По просто да го кажа:със спряна цифрова хващам 124 ДТВ програми от който 1/2 работят другите не.Как да оправя и другите да работят?
Освен този модул би трябвало да си вземеш и карта от оператора за да можеш да гледаш каналите които са кодирани! След като нямаш карта или си спрял да плащаш съответно и достъпа ти е спрян: "No Access" - няма начин да си хващал цифровите канали безплатно (които са кодирани), освен да си хващал аналаоговите такива!Първоначално публикувано от shakapld
Имам модул с карта.Давам 4 лв на месец за това.
Обади се на кабелният ти оператор и им обясни проблема.Първоначално публикувано от shakapld
Дезактивирали са ти и картата, която е в CA-модула по погрешка (или не сте се разбрали кое точно спираш). Ако картата от външния приемник, с който сте гледали на другия телевизор, е в теб - пробвай с нея, може тя да е останала активна вместо другата.Първоначално публикувано от shakapld
Лично пробвах тунера този път и работи просто трабва да се изчака да свърши докрай да сканира и тогава показва колко канала е открило незнам преди така ли е било.Като сканира си седи на черен екран и не изрежда каналите а накрая ти ги показва.Първоначално публикувано от hristoslav2
P.S този португалец нещо е оплескал.После чета че е сложил и Fw за LH7000 който нестава ,а при него работел това вече е страно
Ето ги и подобренията във фърмуер версия 3,63
Changelog:
Beter Performance DVB-T/DVB-C Tunning and channel switching
Beter remote support faster response.
Audio fix for Xvid
Да всички отзиви по форумите говореха за този резултат. Мисля, че вече съм казвал подобрението е в посока DVB-C и дребни бъгове. Жалко, че потребителите като мен на LH7000 сме още на "сухо", но и на нашата улица трябва да изгрее слънцето скоро.Първоначално публикувано от hristoslav2
Ето как колегата от Англия/на когото дадох фърмуер/ при запитване е получил диск с фърмуера и инструкция.
http://www.avforums.com/forums/lg-ow...l#post11805626
Надявам се че тази практика ще се разпростани в представителствата им и в другите европейски държави.
Най-после явно имам успех след като поствах версии с фърмуер в продължение на 6 месеца в различни форуми из цяла Европа...и ги притисках на имейлите им.....накрая са схванали какво трябва да направят и да прадоставят свободно фърмуер при поискване.Трудът ми не е отишъл напразно.
Да видим сега коя компания е наред..Хммм-май ще е Панасоник И те са големи скръндзи.Да сте видели фърмуер за телевизорите им на българският сайт ???
42LH9000 - ъпгрейд успешен - промени засега не виждам
32LF2510 - сложих 3.63 и наистина се забелязва по-бързо превключване на каналите на цифровата. Друго засега не съм забелязъл.
Ето с какъв проблем се е зблъскал колегата mihai от Румъния
Да се чуди човек какво да му отговори...
Обръщам се към собственицитне на този модел LG 50pt81 /2007г/ ако знаете решение на проблема-пишете на мен или на него няма значение.
Първоначално публикувано от nmihai67
Много добре - още довечера го качвам щом такива са промените.Първоначално публикувано от hristoslav2