Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
384. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

23 5.99%
  • 32" LCD

142 36.98%
  • 37" LCD

69 17.97%
  • 42" LCD

123 32.03%
  • 47" LCD

23 5.99%
  • 55" LCD

4 1.04%
Страница 73 от 151 ПърваПърва ... 2363717273747583123 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,081 до 1,095 от общо 2263

LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на JovaniJo
    Тук е от
    May 2009

Re:LG LCD - PDP / Faq, обсъждане,мнения

Цитат Първоначално публикувано от pulsedriverbg
    Брей стана! Мерси .......дали какво е станало?
    Просто си прецакал FAT таблицата на флаша- често срещан проблем запази си тулса за други подобни случаи

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

петна по дисплея на 37лх2000

4. Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от simeonbf
    петна по дисплея на 37лх2000
    ами избърши ги

5. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

кофти

предположения

Петната са разположени по двойки и спазват строги редове, което ме навежда на мисълта,че вътре някакви елементи пречат на светлината и там се получават тъмните петна.

Незнам дали ще ги забележите добре все пак фотото ми е нисък клас и на тъмно не прави най - идеалните снимки, но ви уверявам,че на живо, на бял фон сцени са доста натрапчиви.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от simeonbf
    предположения

Петната са разположени по двойки и спазват строги редове, което ме навежда на мисълта,че вътре някакви елементи пречат на светлината и там се получават тъмните петна.

Незнам дали ще ги забележите добре все пак фотото ми е нисък клас и на тъмно не прави най - идеалните снимки, но ви уверявам,че на живо, на бял фон сцени са доста натрапчиви.
    Занеси го в магазина за ремонт/в оригиналният кашон/.

7. Тук е от
    Mar 2010

От една седмица имам LG 32LG2100 хванах на цифровия тунер кабеланата телевизия ,но на едната честота кадето са К1 БТВ НОВА и ....още 2-3 програми много товари телевизора , като натиснеш от дестанционото да сменя канал или каквото и дае друго реагира след 7-8 сек. ,а ЕВРОСПОРТ ХД си варви без проблем и всичко е нормално .
    Някакви идеи от какво мойе да е натоварване. Честотите са вавеждани рачно 314000 / 6875 / 64 QAM тази е проблемната.

8.  

9. Member Аватара на JovaniJo
    Тук е от
    May 2009

Излезе нова версия на програмата за редактиране на TTL файловете от ТВ-то версия 3.01 .Направени са някои корекции от нашия руски приятел JLevi
    Във версия v3.01 са преработени символите за кодиране на различните страни. Намерена е страницата с информация за кодировката на символите на каналите. Отстранени са няколко грешки. Добавен е английски интерфейс.

линк: ftp://drew99.selfip.com:9292/LG/JLevi/

username: LG
    pass: LG

10. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от ogimo
    От една седмица имам LG 32LG2100 хванах на цифровия тунер кабеланата телевизия ,но на едната честота кадето са К1 БТВ НОВА и ....още 2-3 програми много товари телевизора , като натиснеш от дестанционото да сменя канал или каквото и дае друго реагира след 7-8 сек. ,а ЕВРОСПОРТ ХД си варви без проблем и всичко е нормално .
    Някакви идеи от какво мойе да е натоварване. Честотите са вавеждани рачно 314000 / 6875 / 64 QAM тази е проблемната.
    Тази кабеларка BBC-Cable ли е?
    И друг колега пак с LG (по-назад в темата) се оплака от същия проблем. Става въпрос за забавяне на превключването между каналите, които са на носеща честота 314 MHz. На всички други честоти си е нормално. Ходих и говорих с техници от кабелната, но не получих смислено обяснение за проблема. За сега подобен проблем е забелязан само от притежатели на LG.

11. Тук е от
    Mar 2010

да на BBC е , сажалявам ако сам повторил , но темата доста големичка да се чете от начало до края благодаря за отговора всепак , ще ги гледаме на аналоговия ,а на САМСУНГ работят без дерт.
    след малко ровене успях да си пусна USB без да се сменя firmware . намерих това и е с IRled на колоните и работи http://slil.ru/28071791/51dcb5c8.4b934ef0/serv.rar
    и след това намерих и за тези които имат нокиа с IRremote http://irremote.psiloc.com/Show.aspx...20Menu&i=73698

1) В опциях установить "IR mode" в "Method 1"
    2) Нажимаем и удерживаем клавишу "1", чтобы открыть меню IN-START
    3) Нажимаем и удерживаем клавишу "2", чтобы открыть меню EZ Adjust
    след това с орг. дистамционно 0000 и ............

12. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010

Аз съм с LG 42LH5000. Ако някой има LG 42LH5000, може ли да ми каже има ли проблеми да гледа спорт с този модел ТВ, или аз трябва да си направя някаква настройка. Като гледам футбол много ме дразни като станат три топки по една траектория. Уж пише, че е с 2 мс време за реакция, ама .......

13. Member Аватара на JovaniJo
    Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от Peter Radev
    Аз съм с LG 42LH5000. Ако някой има LG 42LH5000, може ли да ми каже има ли проблеми да гледа спорт с този модел ТВ, или аз трябва да си направя някаква настройка. Като гледам футбол много ме дразни като станат три топки по една траектория. Уж пише, че е с 2 мс време за реакция, ама .......
    Пробвай да изключиш TruMotion би трябвало да се вижда по добре.

14.  

15. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от JovaniJo
    Пробвай да изключиш TruMotion би трябвало да се вижда по добре.
    Ама нали TruMotion са тези 200хц.,които са именно за да се избегнат многото топки, по-скоро ги включи . При добро качество на сигнала не е нормално да се виждат няколко топки. В началото при шута/удара, може да има леко замазване ,но после траекторията трябва да е отчетлива. Това се вижда и при тенис и снукър.

PS. Мачовете от българското първенство имат ужасно качество ,особено в далечен план . Не мисля ,че могат да бъдат критерий за каквото и да е.

16. Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от JovaniJo
    Излезе нова версия на програмата за редактиране на TTL файловете от ТВ-то версия 3.01 .Направени са някои корекции от нашия руски приятел JLevi
    Във версия v3.01 са преработени символите за кодиране на различните страни. Намерена е страницата с информация за кодировката на символите на каналите. Отстранени са няколко грешки. Добавен е английски интерфейс.

линк: ftp://drew99.selfip.com:9292/LG/JLevi/

username: LG
    pass: LG
    "TV Link-loader" това го потарсих при мен но нямам такова меню можеби заради версията на ФВ 03.55.00[img][/img]
    Прикачени изображения Прикачени изображения

17. Тук е от
    Jul 2008

Благодарение на (ogimo) намерих тази програма http://shop.psiloc.com/en/Download,2...te_S603rd.sisx инсталрах я на нокия н 95 след това свалих и файла който той е дал http://irremote.psiloc.com/Show.aspx...20Menu&i=73698 качих го на нокията,стартирах го и ми отвори програмата,един вид дистанционно.натиснах и задържах 2 от около 30см. от тв. и ми поиска парола,четри нули,и о чудо...влязох в сервизното.... LG32LH5000 фирмуер 3,40 След обяд ще пробвам и на брат ми 42LH4000

18. Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    Сандански

Цитат Първоначално публикувано от vencitaxi
    Благодарение на (ogimo) намерих тази програма http://shop.psiloc.com/en/Download,2...te_S603rd.sisx инсталрах я на нокия н 95 след това свалих и файла който той е дал http://irremote.psiloc.com/Show.aspx...20Menu&i=73698 качих го на нокията,стартирах го и ми отвори програмата,един вид дистанционно.натиснах и задържах 2 от около 30см. от тв. и ми поиска парола,четри нули,и о чудо...влязох в сервизното.... LG32LH5000 фирмуер 3,40 След обяд ще пробвам и на брат ми 42LH4000
    vencitaxi искам да те попитам, къде слагаш файловете serv.mp3 и serv.Wav в телефона за да ги намери програмата. Ако обичаш дай по-подрабно описание. Инсталирах тази програма на телефон N73, поставих аудио файловете. Програмата тръгна, но незнам как да я накарам да намери тези два файла и да ги стартирам.Благодаря.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player LG / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 104
    Последно: 21-10-16, 17:49
  2. Ferguson / FAQ - на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 4
    Последно: 08-07-16, 18:42
  3. Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1357
    Последно: 05-05-11, 12:07
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 2567
    Последно: 07-12-10, 15:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе