Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
384. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

23 5.99%
  • 32" LCD

142 36.98%
  • 37" LCD

69 17.97%
  • 42" LCD

123 32.03%
  • 47" LCD

23 5.99%
  • 55" LCD

4 1.04%
Страница 33 от 151 ПърваПърва ... 2331323334354383 ... ПоследноПоследно
Резултати от 481 до 495 от общо 2263

LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2009

Re:LG LCD - PDP / Faq, обсъждане,мнения

Хора не се справям с конвертиращата програма .Незнам как да заредя самия филм за да започне конверт.Изобщо програмата ми стои непълна.Ако някои може да обясни как става врътката ще съм мо мн.благодаря

2.  

3. Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от Yavor Yankov
    По скоро смятам че проблема е от КАМ модула, смятам че използваш такъв, иначе би ползвал Сет-топ устройство.
    Ако си го взел от Евроком - поискай да ти го сменят с друг, по възможност друга серия или ревизия поне.

Аз имах същите проблеми с моя кам модул, сле докато го смених с ревизия 1,1 ( беше 1,0) нещата се оправиха.
    Има някакъв конфликт между софтуера на тв-то и модула.
    С 42LH4000 съм.
    А сам не мога ли да направя тази ревизия?

4. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от fonny
    Да продължа по-точно има, но пулсира с период 15-20 сек, като пуснах телевизора първо нямаше никакъв проблем, след това пуснаха апдейт на техния си тунер и работата стана такава, каквато я описах, сложих новия фърмуеър все тая, нови настройки ръчни, автоматични няма оправия.
    Не съм сигурен,че те разбрах,но на МСАТ не би трябвало да имаш проблеми 2/3 от програмите са свободни от тях и 10=на HD канала.Пускаш си автоматична настройка >кабел>ПЪЛНО>начало,чакаш 20-30 мин. и всичко би трябвало да е ок.CAM модула и картата са 79лв. модул и 25лв. карта.

5. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте,нагласих си КАМ модула за цифрова телевизия и хваштам 2-ва ХД канала,обаче катo дам на тях и ми пише че нямам достъп за тях,модела ми е 42LH4000,има ли начин да ги пусна през КАМ модула или ми трябва друго устроиство?

6. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте отскоро съм с LH5000 супер е телевизора
    Обаче не ми дава възможност да трия цифрови програми и радиа
    Искам да ги разкарам от листата
    Идеи ?

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Мести ги назад където няма да ти се пречкат.

8.  

9. Member Аватара на JovaniJo
    Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от Filip75
    Здравейте отскоро съм с LH5000 супер е телевизора
    Обаче не ми дава възможност да трия цифрови програми и радиа
    Искам да ги разкарам от листата
    Идеи ?
    Ето ти редактор за TTL файлове за моделите LHxxxx от 2009 година ftp://drew99.selfip.com:9292/LG/ - user: LG , pass:LG от нашите руски приятели http://forum.ixbt.com - сваляш и инсталираш TLLEdit 2.1 от папка Jlevi на PC сваляш през сервизното меню по описания по назад от мен начин TTL файла на флашка редактираш запомняш и връщаш обрано на ТВ-то .Eто и линк към инструкцията за сервизното меню и работата с флашката http://dox.bg/files/dw?a=265f91f68f

10. abv
    abv е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2002

Моля кажете със сигурност на 32LH2000 могат ли да се гледат филми с БГ субтитри през USB (флашка) или не. Имам набелязани няколко варианта и утре ще ходя да вземам. От вашия отговор зависи дали този модел да отпадне или да го вземам.

11. Тук е от
    Dec 2009

Здравеите,изкам да попитам на LH3000 слота отсрани за модул с карти ли е али за цифров ефирен тунер.Някои гледа ли с модул на този модел и ако е така да сподели впеяатленията си,някаде в темата четох ,че слота може да е само за цифров ефирен тунер, затова питам.
    Благодаря.

12. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от abv
    Моля кажете със сигурност на 32LH2000 могат ли да се гледат филми с БГ субтитри през USB (флашка) или не. Имам набелязани няколко варианта и утре ще ходя да вземам. От вашия отговор зависи дали този модел да отпадне или да го вземам.
    Няма да кажем, защото те е домързяло да претръскаш темата. Не си прочел дори първата страница!

13. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте, от днес съм собственик на 32LH2000 и съм доволен от покупката. Отключих DivX плеъра, както е обяснено, но реших да го ъпгрейдна до 3.55 ( дадох ОК за инсталацията, зареди се до 100% след което се изключи и повече не се включи, тогава стана нещо ( чаках около 10 мин.). Телевизора седи в "StandBy" режим и не ще да се пусне. Какво съм сгрешил и как мога да го оправя? Ползвах този ъпдейт http://www.megaupload.com/?d=I6OWGKMB Благодаря на всички вас, който помагат на невежите като мен

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от althon
    Здравейте, от днес съм собственик на 32LH2000 и съм доволен от покупката. Отключих DivX плеъра, както е обяснено, но реших да го ъпгрейдна до 3.55 ( дадох ОК за инсталацията, зареди се до 100% след което се изключи и повече не се включи, тогава стана нещо ( чаках около 10 мин.). Телевизора седи в "StandBy" режим и не ще да се пусне. Какво съм сгрешил и как мога да го оправя? Ползвах този ъпдейт http://www.megaupload.com/?d=I6OWGKMB Благодаря на всички вас, който помагат на невежите като мен
    Човек убеден ли си че този фърмуер е точно за 32LH2000? От къде го взе този линк? Това ми прилича на сгрешен фърмуер! Ако е така си за сервиз!

16. Тук е от
    Dec 2009

На 1-ва страница пише това '
    (Firmware V 3.55 for: LU40,LU50,LH20,LH30,LH40,LH50,LF25,LH90 - All inches not LH7000)' и реших, че става и за моя. Това грешно ли е? И още нещо - нали има защита от неправилен firmware? Или аз не съм разбрал правилно?

17. Тук е от
    Dec 2009

Аз съм със същия фурмуер и нямам проблеми.Явно нещо друго е станало при теб.

18. Тук е от
    Dec 2009

Това разваля ли гаранцията? И ако отида утре дали ще ми го сменят направо, защото го купих тази вечер ( ТехноМаркет )?
    Баси, много ми е гадно. За един час и му е------ -----айката. Много тъпо.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 33 от 151 ПърваПърва ... 2331323334354383 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player LG / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 104
    Последно: 21-10-16, 17:49
  2. Ferguson / FAQ - на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 4
    Последно: 08-07-16, 18:42
  3. Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1357
    Последно: 05-05-11, 12:07
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 2567
    Последно: 07-12-10, 15:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе