Хора не се справям с конвертиращата програма .Незнам как да заредя самия филм за да започне конверт.Изобщо програмата ми стои непълна.Ако някои може да обясни как става врътката ще съм мо мн.благодаря
Хора не се справям с конвертиращата програма .Незнам как да заредя самия филм за да започне конверт.Изобщо програмата ми стои непълна.Ако някои може да обясни как става врътката ще съм мо мн.благодаря
А сам не мога ли да направя тази ревизия?Първоначално публикувано от Yavor Yankov
Не съм сигурен,че те разбрах,но на МСАТ не би трябвало да имаш проблеми 2/3 от програмите са свободни от тях и 10=на HD канала.Пускаш си автоматична настройка >кабел>ПЪЛНО>начало,чакаш 20-30 мин. и всичко би трябвало да е ок.CAM модула и картата са 79лв. модул и 25лв. карта.Първоначално публикувано от fonny
Здравейте,нагласих си КАМ модула за цифрова телевизия и хваштам 2-ва ХД канала,обаче катo дам на тях и ми пише че нямам достъп за тях,модела ми е 42LH4000,има ли начин да ги пусна през КАМ модула или ми трябва друго устроиство?
Здравейте отскоро съм с LH5000 супер е телевизора
Обаче не ми дава възможност да трия цифрови програми и радиа
Искам да ги разкарам от листата
Идеи ?
Мести ги назад където няма да ти се пречкат.
Ето ти редактор за TTL файлове за моделите LHxxxx от 2009 година ftp://drew99.selfip.com:9292/LG/ - user: LG , pass:LG от нашите руски приятели http://forum.ixbt.com - сваляш и инсталираш TLLEdit 2.1 от папка Jlevi на PC сваляш през сервизното меню по описания по назад от мен начин TTL файла на флашка редактираш запомняш и връщаш обрано на ТВ-то .Eто и линк към инструкцията за сервизното меню и работата с флашката http://dox.bg/files/dw?a=265f91f68fПървоначално публикувано от Filip75
Моля кажете със сигурност на 32LH2000 могат ли да се гледат филми с БГ субтитри през USB (флашка) или не. Имам набелязани няколко варианта и утре ще ходя да вземам. От вашия отговор зависи дали този модел да отпадне или да го вземам.
Здравеите,изкам да попитам на LH3000 слота отсрани за модул с карти ли е али за цифров ефирен тунер.Някои гледа ли с модул на този модел и ако е така да сподели впеяатленията си,някаде в темата четох ,че слота може да е само за цифров ефирен тунер, затова питам.
Благодаря.
Няма да кажем, защото те е домързяло да претръскаш темата. Не си прочел дори първата страница!Първоначално публикувано от abv
Здравейте, от днес съм собственик на 32LH2000 и съм доволен от покупката. Отключих DivX плеъра, както е обяснено, но реших да го ъпгрейдна до 3.55 ( дадох ОК за инсталацията, зареди се до 100% след което се изключи и повече не се включи, тогава стана нещо ( чаках около 10 мин.). Телевизора седи в "StandBy" режим и не ще да се пусне. Какво съм сгрешил и как мога да го оправя? Ползвах този ъпдейт http://www.megaupload.com/?d=I6OWGKMB Благодаря на всички вас, който помагат на невежите като мен
Човек убеден ли си че този фърмуер е точно за 32LH2000? От къде го взе този линк? Това ми прилича на сгрешен фърмуер! Ако е така си за сервиз!Първоначално публикувано от althon
На 1-ва страница пише това '
(Firmware V 3.55 for: LU40,LU50,LH20,LH30,LH40,LH50,LF25,LH90 - All inches not LH7000)' и реших, че става и за моя. Това грешно ли е? И още нещо - нали има защита от неправилен firmware? Или аз не съм разбрал правилно?
Аз съм със същия фурмуер и нямам проблеми.Явно нещо друго е станало при теб.
Това разваля ли гаранцията? И ако отида утре дали ще ми го сменят направо, защото го купих тази вечер ( ТехноМаркет )?
Баси, много ми е гадно. За един час и му е------ -----айката. Много тъпо.