Тава е стар трик от времето на сателитните приемници. Малко моднад софтуер и отваряш кодираните пакети и след това марката и модела приемник стават бестселър до следващата иновация.Важно е бизнеса да върви.Първоначално публикувано от vnh
Тава е стар трик от времето на сателитните приемници. Малко моднад софтуер и отваряш кодираните пакети и след това марката и модела приемник стават бестселър до следващата иновация.Важно е бизнеса да върви.Първоначално публикувано от vnh
НЕЗНАМ ДАЛИ ЛГ УМИШЛЕНО СА ГО НАПРАВИЛИ, НО СЪС СИГУРНОСТ НЕ СА ЗАГУБИЛИ, LH СЕРИЯТА ИМ Е ДОСТА УСПЕШНА, ГОВОРЯ ОТ ЛИЧНО НАБЛЮДЕНИЕ.Първоначално публикувано от vnh
А дали все пак,отключването на usb-video player ще е възможно за новите модели ,защото съм си харесал един 42LD550.Знам,че го има ве4е в София.Но аз съм от провинцията/Ямбол/ и неми се бие път да видя да ли му е заключен.Защото според полския сайт на lg дават,че чете само mp3 и снимки.
Според британския и холанския сайт на LG USB на 42LD550 чете и DivX. Все пак проверката на място си е най-сигурна.Първоначално публикувано от schumisv
Aбсолютно си прав,дано скоро ги доставят и в нашите ТП,ТМ за да го изпробвам на живо,макар и да съм си го поръчал вече/но нямат го в нали4ност/.Бях пред дилемата преди месец да си взема LH4000,но ме осводомиха от ТП,че през април ще внасят новите модели и затова се отказах.А и ценaтa на 42" LD550 e много добра за модел 2010.
42LD550 USB 2.0 (DivX HD, MP3, Jpeg play)
http://www.lg.com/uk/tv-audio-video/...tv-42LD550.jsp
32LD450 USB 2.0 1 (JPEG/MP3)
http://www.lg.com/bg/televizor-audio...or-32LD450.jsp
http://www.lg.com/uk/tv-audio-video/...ions/index.jsp
Има ли някакъв начин да разбера в магазина телевизора, който ми предлагат бил ли е мостра или не? Има ли нещо като лайф тайм както при телефоните?
Мерси предварително за информацията.
Благодаря за инфото hristoslav,но и аз съм ги прегледал вси4ки чужди сайтове,но както знаеш едни са спецификациите за us,uk а когато пристигнат в Европа стават от 150 000 за US и 70 000 контраст за UK и т.н.Първоначално публикувано от hristoslav2
Може да се провери наработката UTT "количество заработени часове "но само в сервизното меню, което по принцип не е достъпно за потребителя. Може ако разполагаш със сервизно ДУ или такова за което съм писал по назад във форума.Първоначално публикувано от keleshko
Значи няма как да разбера на място...а на късмет Спрял съм се на LG 42LF2510 на цена 1150 лв. Дайте някакви мнения за него. Взимам защото е fullHD може да му се отключи и ползва УСБ-то, а не мога да отделя повече от 1200 лв.Първоначално публикувано от JovaniJo
Съобщението е от и-мейла ми/пратено от сетком/
[quote ]лично съобщение от Vesko Pesko
Извинявай ,може ли малък въпрос? Четох някъде твой пост относно LG LH3000/4000 и че само 4000 четял div X...Вярно ли е ? Може би аз не съм разбрал нещо...искам да купувам 3000 ,че на много хубава цена но искам да бодвам флашката! Благодаря предварително!
[/quote]
И двата модела LH3000 и LH 4000 четат DVix
Пак се обръщам към всички- Не ми пишете на лични - не мога да видя какво сте ми написали и съответно да ви отговоря!!
Всички нови модели могат да се активират USB да чете DivX но само с сервизно дистанционно което е описано в предишни страници а доколкото за часовете само на модлите 32LE5500 могат да се видят в menu и зеления бутон
т.е до LD 550 от новите няма как да се отключи usb без серв.ду...лошо.Явно авантата свърши.
.....А дали няма да се появи по-нататък firmware с който да може да се откл. серв менюто евентуално.
не до LD 550 a на всички нови модели с изклучение на ld320 които е със стария процесор a за часовете също и ld 650 ld750 се проверяват през menu но със червения бутон и в инфо за продукта
ще те помоля да бъдеш по-подробен.Първоначално публикувано от IDinov
В кои модели може да влезеш в сервизното по стандартният начин и в кои -не.
Добре ще е да дадеш снимки за заработените часове в менюто.