Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
384. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

23 5.99%
  • 32" LCD

142 36.98%
  • 37" LCD

69 17.97%
  • 42" LCD

123 32.03%
  • 47" LCD

23 5.99%
  • 55" LCD

4 1.04%
Страница 41 от 151 ПърваПърва ... 3139404142435191 ... ПоследноПоследно
Резултати от 601 до 615 от общо 2263

LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2010

Re:LG LCD - PDP / Faq, обсъждане,мнения

Здравейте.
    Имам проблем с телевизор LG LH5000, който не може да разпознае външен хард диск. С флашка няма проблеми, което ме кара да мисля, че USB интерфейса е читав, но външния диск WD 320GB не го познава и това си е. Ако някой може да помогне ще съм му благодарен.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2010

Здравейте,
    днес даунгрейднах 32LG2100 до 3.15 и активирах видео плеъра. После върнах фирмуеъра до 3.55 (с който си беше по начало).
    Тук пише, че G серията е 2008 година модел, но отзад на етикета пише, че е произведен декември 2009.
    1. Притеснява ме, че докато имах 147 дигитални канала с около 15 кодирани, сега на половината ми пише "няма CI модул". На MSAT варна съм. Може ли това да е предизвикано от фирмуеъра или просто от кабелната са решили да ги кодират?
    2. Интересува ме на този телевизор може ли да се добави Conax CAM модул? Отстрани на порта пише PCMCIA.
    3. Мога ли на този модел да активирам THX, Clear QAM и Picture Wizzard от сервизното меню?

4. Member
    Тук е от
    Sep 2002
    Живее в
    гр.София

Цитат Първоначално публикувано от ulipet
    Телевизора е хубав,но за тези пари спецовете в форума ще те посъветват друго,успех.
    Ами..сега е момента за съвети,защото почти съм се навил да го взема (LG 42LH9000).Дайте по-добри алтернативи в този ценови диапазон!

5. Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от rookie1
    Здравейте.
    Имам проблем с телевизор LG LH5000, който не може да разпознае външен хард диск. С флашка няма проблеми, което ме кара да мисля, че USB интерфейса е читав, но външния диск WD 320GB не го познава и това си е. Ако някой може да помогне ще съм му благодарен.

6. Тук е от
    Jan 2009

И аз имам LG-LH5000 Мога ли да попитам как да си пусна субтитрите на бг когато гледам филм от флашката ? Излизат ми маймунски знаци

7. Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от gylyb
    И аз имам LG-LH5000 Мога ли да попитам как да си пусна субтитрите на бг когато гледам филм от флашката ? Излизат ми маймунски знаци
    На дистанционното долу в ляво има един червен бутон цъкаш на него и избираш субтитрите на кирилица.

8.  

9. Тук е от
    Jan 2009

Благодаря ! Ще пробвам веднага :-))

10. Тук е от
    Jan 2009

Благодаря още веднъж ! Стана :-)) Ако , не сметнеш че много питам :-)) - би ли казал как и телетекста да стане на кирилица....... Жалко че вносителите не са отделили и ред за настройките на този наистина добъе TV

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от pinkyto0o
    Здравейте,
    днес даунгрейднах 32LG2100 до 3.15 и активирах видео плеъра. После върнах фирмуеъра до 3.55 (с който си беше по начало).
    Тук пише, че G серията е 2008 година модел, но отзад на етикета пише, че е произведен декември 2009.
    1. Притеснява ме, че докато имах 147 дигитални канала с около 15 кодирани, сега на половината ми пише "няма CI модул". На MSAT варна съм. Може ли това да е предизвикано от фирмуеъра или просто от кабелната са решили да ги кодират?
    2. Интересува ме на този телевизор може ли да се добави Conax CAM модул? Отстрани на порта пише PCMCIA.
    3. Мога ли на този модел да активирам THX, Clear QAM и Picture Wizzard от сервизното меню?
    моделa LG2100 e на същото шаси като на 32LH2000/3000-но е в корпус на LG3000/миналогодишен модел/
    1. Кодират програмите и стават платени
    2. Да
    3. би трябвало

12. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от gylyb
    Благодаря още веднъж ! Стана :-)) Ако , не сметнеш че много питам :-)) - би ли казал как и телетекста да стане на кирилица....... Жалко че вносителите не са отделили и ред за настройките на този наистина добъе TV
    Е понеже много питаш, отговора на въпроса ти съм го дал няколко страници назад

По въпроса за CI модула: Има ли някой, който е на Ариел ТВ Варна? Че имам едно проблемче, да изясним къде е(В телевизора или в кабеларката).

13. Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от alekscho
    Здравейте! Имам един въпрос относно този телевизор - LG 42LH4000 -> http://bg.lge.com/prodmodeldetail.do...play=42LH4000#
    Дали е възможно да възпроизвежда FULL HD филми от usb входа? Говоря за онези филми, които са 30-40 GB, BluRay Или единстваната възможност да прочете такъв тип филм е чрез BluRay устройство? Благодаря предварително!
    Такъв филм директно не успях да подкарам, но има една програмка MakeMKV, която с две кликвания на мишката конвертираш от Blu-ray/DVD на MKV без компресия, като можеш да си орежеш някои излишни неща, като бонус материали, допълнително аудио и прочие. После с AudioConverter сменяш звука ако е имало само DTS и получаваш 15-20 гигабайтово MKV, което се пуска безпроблемно на телевизора през USB. Цялата работа отнема около половин час на приличен компютър.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jun 2006

JavorS
    А има ли програма с която не трябва блу рей диск не всеки има блу-рей двд в тях
    примерно се сваля накакъв филм от торент сайт и тъйкато вътре има един билюк файлове, та тази папка да се вкара в програмата и да се конвертира на мкв файл ?

16. Тук е от
    Sep 2005

Цитат Първоначално публикувано от koko5
    Е понеже много питаш, отговора на въпроса ти съм го дал няколко страници назад

По въпроса за CI модула: Има ли някой, който е на Ариел ТВ Варна? Че имам едно проблемче, да изясним къде е(В телевизора или в кабеларката).
    Моля те дай линк към мнението си или го копни тука че аз съм го проуснал това, а не мога да го намеря.
    Или поне кажи на коя страница е

17. Тук е от
    Jan 2009

Сега да кажа за гледане от външен Хард диск ( някои се интересуваше) с LG-LH5000 И аз опитах с 500GB но не го позна .Днес обаче се сетих за един забравен HD 80 GB 3.5'' ,,разцепен'' на 3 ( 2x30 +20 ) Сложих го в кутията напълних го с филми различни формати и ! Нямах никакви проблеми От всички дялове ,всички филми се ,,,виждат'' и си тръгват . Може би големите Хардове не ги познава . Ако съм помогнал с нещо.......ще се радвам
    А, иначе и аз не можах да видя къде е обяснението за кирилица на Телетекста.....

18. Тук е от
    Jan 2009

И аз моля за същото като YAVOR YANKOV

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 41 от 151 ПърваПърва ... 3139404142435191 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player LG / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 104
    Последно: 21-10-16, 17:49
  2. Ferguson / FAQ - на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 4
    Последно: 08-07-16, 18:42
  3. Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1357
    Последно: 05-05-11, 12:07
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 2567
    Последно: 07-12-10, 15:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе