Страница 15 от 96 ПърваПърва ... 513141516172565 ... ПоследноПоследно
Резултати от 211 до 225 от общо 1430

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от bobitovn
    Колеги и аз имам следния въпрос.Пробвах да си пусна Blu-Ray.ISO 3Д филм в случая Болт ( https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=253091&hit=1 ).Маунтнах го с Daemon Tools и го пуснах с Arcsoft Totalmedia theatre 5 през HDMI.Но образа ми стои раздвоен, който и от режимите да избирах от тези на телевизора никакъв ефект дори по-зле, пробвах и с настройките на програмата с която го плейвам и същата работа.Какви настройки ползвате вие за Blu-Ray.Иначе до сега само RIP-ове съм свалял и то SBS или Over/Under, и при тях просто от ТВ-то избирам режима 3Д, според филма.
    Никой ли не гледа Blu-ray 3Д през HDMI???

2.  

3. Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от bobitovn
    Никой ли не гледа Blu-ray 3Д през HDMI???
    И мен това ме интересуваше през от лаптоп hdmi и към телевизорът дали се гледа 3D ...????

4. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от pandox
    И мен това ме интересуваше през от лаптоп hdmi и към телевизорът дали се гледа 3D ...????
    Гледа се разбира се, но до сега съм си пускал все рипове, за първи път пробвам с Blu-Ray, ама не ми се получава поне за сега.

5. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2009

Колеги, имам 42LW5500 с fw 04.04.10 проверявам през тв и не ми дава нов fw а на сайтовете lg Има 04.04.11 ([What's new?]
    Improve satellite channel receiving sensitivity. )Oт БГ сайта не може да се сваля за това го свалих от Испанския.Мисля да го флашна от usb.
    Чудя се защо не ми го показва от ТВ някакви регионални настройки да не е проблема?
    Някой да а активирал нещо интересно от сервизното меню на 42LW5500: DVR или др.?
    Има ли успешни опити за редактиране на подредбата на канали те с tlledit на този ТВ?

Цитат Първоначално публикувано от casss
    Здравейте, от няколко месеца имам 42LW650S и мога да кажа, че съм доволен. Успях да отключа и PVR функцията ( т.е имам си 659S макар че май от тогава не съм я ползвал.Филмите ги гледам главно на вградения плеар, от флашка или външен хард, понякога и от компютъра, медиа сървъра на WIN7 или Plex media server. Много ми харесвам как категоризира филмите и как се разглеждат на телевизора , може да се гледат и DTS филми , но за FULL HD с DTS поне при мен накъсва, явно си иска сериозен процесор. Иначе DTS си ги конвертирам за 10-15 мин и тръгва всичко.
    Бих искал да попитам , някой успял ли е вече да подкара SKYPE и с коя камера работят тези модели. Другото е на 3D филмите малко ме дразнят субтитрите(че не са 3D). Пробвах с разни 3д субтитри , примерно http://subs.sab.bz/index.php?s=ea1e5...ttach_id=55018, но или ми ги дава двойно или нормално , но не и 3D, пробвах с вграждане във филма , но нещо и там не успях. Явно вградея плеар не ги обича.Някой успял ли да е с това да напише как.
    Пробва ли с 3Dsubtitler.exe ?

6. Member Аватара на vencifcl
    Тук е от
    Sep 2010

Здравейте,
    Четох, гледах и така не знам колко пъти и най накрая се спрях на тези два модела:
    http://admin.pis.lge.com/PDFServlet....&localeCode=bg
    Разликата в цената е 400лв., а като че ли най-съществената разлика е в:Качество на картината - Честота FHD 120Hz / FHD T120Hz за по евтиния и FHD T240Hz за по-скъпия. И тук идва въпроса дали си струва това 400лв. повече, дали реално ще има някаква разлика и дали тези параметри са достоверни? Само да отбележа че тези неща са ми доста непонятни, така че ако някой може да ми каже по-простичко ще съм му благодарен .

7. Member
    Тук е от
    Dec 2005

659 има сателитен тунер

8.  

9. Тук е от
    Mar 2007

Цитат Първоначално публикувано от botev4o
    Можеш да задействаш подкарването на видео и с една програмка, наречена "LG remote", като за целта имаш нужда от кабел RS232 (подобен на VGA кабел, но с мъжки накрайници от двете страни) за връзка между телевизора и щайгата ти. Така съм отключвал видеото на два LD450 и един LD420 - програмката си работи отлично.
    http://www.lg-hack.info/cgi-bin/sn_f...pg=1&sc=20&x=0
    А дали можеш да я ъплоаднеш някъде , защото нито един линк в темата не е активен.
    Също ако някой има аудио файловете за "домашно приготвеното" дистанционно , че и тяхния линк не е активен вече.

10. Member
    Тук е от
    Jun 2011

11. Тук е от
    Mar 2007

Благодаря много.

12. Member Аватара на vencifcl
    Тук е от
    Sep 2010

Здрасти,
    Плеъра на LG 42LW5590 чете ли 3D субтитри, предварително благодаря за отговора.

13. Тук е от
    Dec 2000

Здравейте,
    Дойде време и аз да си сменя "стъкления" телевизор с "пластмасов".
    Вече няколко дена заглеждам два модела LG.
    http://www.technomarket.bg/products/...80/lg-32lv579s
    http://www.technomarket.bg/products/...94/lg-32lv375s
    Разликата е около 200лв.Но не мога да разбера къде е.
    Въпроса ми е струва ли си 200лв. повече, първия модел?
    Друго което не можах да открия е, за сателитния тунер.Има ли го, какви са му данните, какво чете,дали е HD и т.н.?
    Ако някой е ползвал такива модели нака сподели , дали си заслужават парите.Държа на 32", интернета и добрата картина.
    Благодаря!!!

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jun 2011

Те имат няколко разлики, но най-важната е, че първият телевизор е с подсветка със задни светодиоди (предоставя около 2 пъти по-наситено черно), докато подсветката на втория е с рамкови светодиоди (при гледане на тъмно черното сивее доста).

16. Тук е от
    Dec 2000

Днес пак ходих да ги гледам двете LG .32LV579s е малко по-ярък.Но потъмнява като се смени ъгъла на гледане.И то с 30-40 градуса.Това не ми хареса.А 32LV375не прави така.Нали Петтицата трябва да е повисок клас?!?!
    Накарах търговеца да ми даде да разцъкам дистанционното.
    Има Сателитен тунер.Потдържа Diseq протокол, но не пише дали е HD.
    По описание е с DVB S2 ,което би трябвало да означава че може да вижда HD.Но май никой не знае.А на Астра 1 дават по ORF HD Формула1 безплатно..
    Казаха че от 1 декември ще има нови промоции в ТП.Може и да ги намалят.Още не били продавали от 579.

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цената е прекалено "дебела" за 32" тв ,за същите пари се купува сравнително добър 40/42" модел./размера ИМА значение /
    http://www.technomarket.bg/products/...nic-tx-l42e30e
    http://www.technomarket.bg/products/...shiba-42sl863g
    http://www.technomarket.bg/products/09107600/lg-42lk530
    Вземи си нещо до 900лв /за 32"/ и HD sat СТБ ще ти струва около 200лв /и ще е с доста по-добри възможности от вградените/.

18. Тук е от
    Oct 2011

Послушах съветите тук и отидох да търся 42LW5500, но за мое нещастие беше свършило заради промоцията и без да искам се оказах собственик на 47LW5500, но още реално не съм го използвал.
    Някой може ли да ми помогне да ме насочи с програми за плейване на blu-ray .iso, за конвертиране на DTS към AC3 звук и за 3D субтитри. Изобщо не съм се занимавал с такива програми и хич не ми е ясно.
    Ако някой знае и някакви варианти и аналози за Mac ще е идеално, защото работя на Mac и ще си спестя доста труд и работа през виртуални машини, ако има избор разбира се.
    Благодаря предварително!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 15 от 96 ПърваПърва ... 513141516172565 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе