Да 05.01.10 е FW някой да има инфо какво ново има в него?
Да 05.01.10 е FW някой да има инфо какво ново има в него?
Няма никакъв проблем-нито в телевизора ти , нито в оператора. Просто в полунощ explorer спира да излъчва започва кодиран еротичен канал за който ти е необходима карта за достъп и поради тази причина телевизорът ти го прескача. Рано сутрин, като тръгне пак explorer - съответно се появява в списъка с програмите.Първоначално публикувано от dkdimitrov
ЧеститоПървоначално публикувано от teddo
дълго да му са радваш
Интересно - дай подробности.Първоначално публикувано от mike28
Ами бях на работа и чак преди малко го поразгледах набързо. Добавено е меню за помощ при употребата на самрт тв, Сооциален център (иска меджик моушън дистанционното), но сред приложенията не видях 3д центъра, дето го ползвах с акаунт към друга държава. Към сайтовете е добавен Red Bull tv
Да се похваля че вече си взех дистанционното Magic Motion. Голяма глезотия е.![]()
Привет на всички.
Първо искам да ви поздравя за уникалното местенце.
hristoslav2 мойте адмирации за цялата тази информация и актуалността й. Чудесно е.
И аз (както най-вероятно и много други потребители преди мен) попаднах тук поради необходимостта от закупуване на нов телевизор. След доста ровене из темите реших, че искам 42" LCD, което да е от 2011-та година и да има максимално богата гама от глезотии. Насочил съм се към LG 42LK530 понеже има DLNA, но мисля, че бих се примирил и с LK430 модела.
Въпросът ми е: това ли е най-доброто за около 1000-1100лв.
И като оставим настрана пристрастията кой от производителите Samsung/Panasonic/LG е за предпочитане?
От форума видях, че общо взето за мойте възможности "претендентите" за място в стаята ми на трите марки са:
PANASONIC TX-L42U3E | SAMSUNG LE-40D550 | LG 42LK430
И един страничен въпрос, защо Samsung нямат модели 42" в големите ни вериги за техника?
Поздрави и лека вечер.![]()
Какво ново в FW 5.01.10:
по бърза работа в менютата
ново лого при зареждане на app
launch bar edit
авто 3D в youtube
нови програми в Premium както и launch bar там
програма упътване за работа с TV-то
И най важното да ви е честит LG APP България
Дано не съм споменал нещо старо !
да ,обаче един познат си взе LV3550 и при него няма този проблем,а и от оператора ми потвърдиха ,че няма необходимост от нищо другоПървоначално публикувано от hristoslav2
Ти и прителят ти на един тарифен план при кабеларката ли сте? Понеже от това пряко зависи и броя на достъпните некодирани канали.
Samsung нямат модели 42" защото не произвеждат видеопанели с такъв размер, а и нямат желание да купуват такива от конкуренцията си. Режат матриците си съответно на 40" и 46" .Първоначално публикувано от helico
Виж си тогава настройките в менюто за родителският контрол и ъпгрейдвай фирмуера.Първоначално публикувано от dkdimitrov
още с включването към интернет ми се ъпгрейдна,родителския контрол и него съм отлючил/катинарчето е отворено/,няма разлика в тарифните планове за другите квартали за кабелна.върнах и към стария фърмуер /разликата е само,че виждам колко часа е работил тв-то/.Първоначално публикувано от hristoslav2
на страна финландия съм,пробвах всички държави при които е възможно-кабелна настройка.
не,че ми е нещо важно,ама искам всичко да ми е ок.
и,още един въпрос -при автоматичен ъпгреид,нали това си е последния фърмуер за този модел телевизор?
На автоматичен ъпдейт получаваш винаги последната версия на фирмуера.Първоначално публикувано от dkdimitrov
в момента съм с 03.20.19 а в саита на LG за 32LD650 гледам 03.21.03 и незнам дали да го ъпдеитна ,а при проверка за обновяване -няма.Първоначално публикувано от hristoslav2
реших да пробвам с флашката-ъпдеитна се.само дето не виждам нещо различно![]()
Рядко се случва, освен когато има нова версия предназначена само за определен регион. Свали на флашка и ъпдейтвай.
Здравейте колеги,
одеве загледах мача по TV7 и нещо направо ме втрещи. Не стига, че картината на Булсатком е отврат, ами и на моменти за по 2-3 сек. ставаше много размазана - всичко се виждаше двойно.Интересното е че това не се случваше на бързите сцени. Дали е възможно да е от излъчването на ТV7?... въпреки че ми се стори, че го видях още онзи ден по друга телевизия, на някакъв пак футболен репортаж.Изглежда ми подобно на това....както го описват 50 HZ-вия bug при плазмите 2010/11. Много е дразнещо...
Някой забелязвал ли е подобно нещо на своя телевизор? Става дума конкретно за LG42LW5590. Направил съм базовите настройки на картината както е описано във форума. Като натисна info бутона на телевизора ми изписва: 4:3 576i 50Hz(ако въобще има някакво отношение това)
Ако някой има идея-да помага...
Това най-вероятно е от Булсатком, ако е от ТВ-то ти ще ти го прави и на филми от флаш памет или компютър.Виж си настройките на външния приемник за всеки случай, но не вярвам там да е проблема.Аз съм на Spectrumnet, през FTP кабел идва сигнала и през Set Top Box-a се предава към ТВ-то и засега не съм забелязал да има такива проблеми.Моето устройство си има настройки през кой изход (HDMI, SCART, RGB) да подава сигнала, какво съотношение(4:3, 16:9), резолюция(max 720p) и честота(50, 60Hz).Но както и да ги променям ефект няма понеже предаваните канали по нашите оператори са съпоставими с най-ниските настройки на приемниците ни, освен ако не се абонирате за HD пакет.Първоначално публикувано от teddo