Да 05.01.10 е FW някой да има инфо какво ново има в него?
Да 05.01.10 е FW някой да има инфо какво ново има в него?
Няма никакъв проблем-нито в телевизора ти , нито в оператора. Просто в полунощ explorer спира да излъчва започва кодиран еротичен канал за който ти е необходима карта за достъп и поради тази причина телевизорът ти го прескача. Рано сутрин, като тръгне пак explorer - съответно се появява в списъка с програмите.Първоначално публикувано от dkdimitrov
Честито дълго да му са радвашПървоначално публикувано от teddo
Интересно - дай подробности.Първоначално публикувано от mike28
Ами бях на работа и чак преди малко го поразгледах набързо. Добавено е меню за помощ при употребата на самрт тв, Сооциален център (иска меджик моушън дистанционното), но сред приложенията не видях 3д центъра, дето го ползвах с акаунт към друга държава. Към сайтовете е добавен Red Bull tv
Да се похваля че вече си взех дистанционното Magic Motion. Голяма глезотия е.
Привет на всички.
Първо искам да ви поздравя за уникалното местенце.
hristoslav2 мойте адмирации за цялата тази информация и актуалността й. Чудесно е.
И аз (както най-вероятно и много други потребители преди мен) попаднах тук поради необходимостта от закупуване на нов телевизор. След доста ровене из темите реших, че искам 42" LCD, което да е от 2011-та година и да има максимално богата гама от глезотии. Насочил съм се към LG 42LK530 понеже има DLNA, но мисля, че бих се примирил и с LK430 модела.
Въпросът ми е: това ли е най-доброто за около 1000-1100лв.
И като оставим настрана пристрастията кой от производителите Samsung/Panasonic/LG е за предпочитане?
От форума видях, че общо взето за мойте възможности "претендентите" за място в стаята ми на трите марки са:
PANASONIC TX-L42U3E | SAMSUNG LE-40D550 | LG 42LK430
И един страничен въпрос, защо Samsung нямат модели 42" в големите ни вериги за техника?
Поздрави и лека вечер.
Какво ново в FW 5.01.10:
по бърза работа в менютата
ново лого при зареждане на app
launch bar edit
авто 3D в youtube
нови програми в Premium както и launch bar там
програма упътване за работа с TV-то
И най важното да ви е честит LG APP България
Дано не съм споменал нещо старо !
да ,обаче един познат си взе LV3550 и при него няма този проблем,а и от оператора ми потвърдиха ,че няма необходимост от нищо другоПървоначално публикувано от hristoslav2
Ти и прителят ти на един тарифен план при кабеларката ли сте? Понеже от това пряко зависи и броя на достъпните некодирани канали.
Samsung нямат модели 42" защото не произвеждат видеопанели с такъв размер, а и нямат желание да купуват такива от конкуренцията си. Режат матриците си съответно на 40" и 46" .Първоначално публикувано от helico
Виж си тогава настройките в менюто за родителският контрол и ъпгрейдвай фирмуера.Първоначално публикувано от dkdimitrov
още с включването към интернет ми се ъпгрейдна,родителския контрол и него съм отлючил/катинарчето е отворено/,няма разлика в тарифните планове за другите квартали за кабелна.върнах и към стария фърмуер /разликата е само,че виждам колко часа е работил тв-то/.Първоначално публикувано от hristoslav2
на страна финландия съм,пробвах всички държави при които е възможно-кабелна настройка.
не,че ми е нещо важно,ама искам всичко да ми е ок.
и,още един въпрос -при автоматичен ъпгреид,нали това си е последния фърмуер за този модел телевизор?
На автоматичен ъпдейт получаваш винаги последната версия на фирмуера.Първоначално публикувано от dkdimitrov
в момента съм с 03.20.19 а в саита на LG за 32LD650 гледам 03.21.03 и незнам дали да го ъпдеитна ,а при проверка за обновяване -няма.Първоначално публикувано от hristoslav2
реших да пробвам с флашката-ъпдеитна се.само дето не виждам нещо различно
Рядко се случва, освен когато има нова версия предназначена само за определен регион. Свали на флашка и ъпдейтвай.
Здравейте колеги,
одеве загледах мача по TV7 и нещо направо ме втрещи. Не стига, че картината на Булсатком е отврат, ами и на моменти за по 2-3 сек. ставаше много размазана - всичко се виждаше двойно. Интересното е че това не се случваше на бързите сцени. Дали е възможно да е от излъчването на ТV7?... въпреки че ми се стори, че го видях още онзи ден по друга телевизия, на някакъв пак футболен репортаж.Изглежда ми подобно на това....както го описват 50 HZ-вия bug при плазмите 2010/11. Много е дразнещо... Някой забелязвал ли е подобно нещо на своя телевизор? Става дума конкретно за LG42LW5590. Направил съм базовите настройки на картината както е описано във форума. Като натисна info бутона на телевизора ми изписва: 4:3 576i 50Hz(ако въобще има някакво отношение това)
Ако някой има идея-да помага...
Това най-вероятно е от Булсатком, ако е от ТВ-то ти ще ти го прави и на филми от флаш памет или компютър.Виж си настройките на външния приемник за всеки случай, но не вярвам там да е проблема.Аз съм на Spectrumnet, през FTP кабел идва сигнала и през Set Top Box-a се предава към ТВ-то и засега не съм забелязал да има такива проблеми.Моето устройство си има настройки през кой изход (HDMI, SCART, RGB) да подава сигнала, какво съотношение(4:3, 16:9), резолюция(max 720p) и честота(50, 60Hz).Но както и да ги променям ефект няма понеже предаваните канали по нашите оператори са съпоставими с най-ниските настройки на приемниците ни, освен ако не се абонирате за HD пакет.Първоначално публикувано от teddo