след ъпдеита с флашката първоначално реших,че няма разлика,обаче се оказа ,че проблема с заключената програма се е разрешилПървоначално публикувано от dkdimitrov
.изчаках 00.00ч. и този път канала за възрастни си вървеше
и друго,ама може би така ми се струва ,някак си по бързо се сменят каналите.
сега остана да попитам-за да влезна в сервизното меню,/не можах да разбера :rolleyes:/моето дистанционно ще ми свърши ли работа или трябва друго-става въпрос за комбинацията меню дистанционно и меню телевизор?

/. И понеже го забелязах при излъчване на футболен мач, по-късно пак погледах футбол но вече по евроспорт и нямаше подобно нещо. Незнам, по-скоро да е от излъчването на TV7? А знаете ли нещо по въпроса със 50-те и 100-те Hz. Тези 100 Hz да не са онази опция: "True motion"?
Някой забелязвал ли е подобно нещо на своя телевизор? Става дума конкретно за LG42LW5590. Направил съм базовите настройки на картината както е описано във форума. Като натисна info бутона на телевизора ми изписва: 4:3 576i 50Hz(ако въобще има някакво отношение това)
!всичко което правя по телевизора е благодарение на написаното тук.ще се опитам да си набавя готово ДУ