LW4500,LW5500,LW570s-спрямо lw4500 другите 2 заслужават ли повечето пари?Или няма да видя голяма разлика?Сега видях в техномаркет някакъв модел LW470,търсих в сайта на LG но го нямаше.Какво ще кажете за него и дали е модел 2011 год?
LW4500,LW5500,LW570s-спрямо lw4500 другите 2 заслужават ли повечето пари?Или няма да видя голяма разлика?Сега видях в техномаркет някакъв модел LW470,търсих в сайта на LG но го нямаше.Какво ще кажете за него и дали е модел 2011 год?
mdk_
Ще споделя моят опит с възпроизвеждане от флаш памет, макар да е на телевизор от преди 2 години LH 3000.
Имам три броя флаш памети ADATA 2 GB. , SONY 8 GB. и ADATA 16 GB. Един и същи филм пускам от различните флашки и се оказва че, от най-голямата има проблем с възпроизвеждането. Филма тръгва няколко минути и спира, получава се размазан екан както при Вас. Същата флаш памет сложена директно на USB-то (извадил съм USB кабел за да не бъркам всеки път отзад) филма тръгва на пушка без никакви проблеми. Забелязал съм че, по-големите 8-10 gb. филми съчетано с по-голямата памет на флашката създават проблем, явно и най-малкото колебание в захранването оказват влияние или повечето памет изискват и повече ток. Не е и за пренебрегване "Разбирането" на флаш паметта със самия телевизор.
Моят съвет е експериментирайте. Може да сложите HUB със собствено захранване и т.н.
Каква е разликата м/у тези модели LG 42LW5590 и LG 42LW5500 освен в цената от 150 лв?
DVR-то при 5590.Първоначално публикувано от zorbata
Иначе в ТП са на една цена на промоция, но 5500 е със седем чифта очила като компенсация на DVR-то.
5590 може да записва от телевизията а 5500 няма тази функция
Поствам отново защото на предната страница може да се пропусне вапроса ми
LW4500,LW5500,LW570s-спрямо lw4500 другите 2 заслужават ли повечето пари?Или няма да видя голяма разлика?Предимства ,недостатъци на моделите?Това S на 570 какво значи?Сега видях в техномаркет някакъв модел LW470,търсих в сайта на LG но го нямаше.Какво ще кажете за него и дали е модел 2011 год?
Това е 4500 + сателитен тунер.
П.П. Оказва се ,че има и други съществени разлики ,като DLNA -при тая цена модела /42LW470/ си е препоръчителен.
http://admin.pis.lge.com/PDFServlet....&localeCode=de
570S е 5500 със сателитен тунерПървоначално публикувано от stalikkk
Mежду 5500 и 4500 разликите са:
- Infinite 3Д surround срещу Infinite Sound
- Magic Motion готовност
- Smart TV
- Smart Share
- Web Brawser
- LG Apps
Моя съвет е: вземай който е на промоция.
42w470-в техномаркет 1399лв.Да купувам ли.
Колеги, благодаря за отговорите. Ще пробвам всичко каквото казвате и дано има резултат. Още веднъж мерси!
Всички ЛГ-та(3D) са със 7 чифта очилаПървоначално публикувано от tweeg
Като гледам на сайта на ТП не всички са с 7 чифта. Освен да не са си обновили сайта.Първоначално публикувано от neven1818
Аз работя в Технополис ,пич Всички са със 7 чифта очила,повярвай ми !!!Първоначално публикувано от tweeg
Здравейте. Искам да попитам дали е възможно отключване на USB на телевизор LG LG2000?
По-горе в темата е посочен модела LG LG2100. Има ли някой, който да притежава посочения модел и да е отключил USB - то?
Благодаря предварително.
На 42PG3000 - не може, пък то същото и за **LG****-серията. Търсих из нета за лекове, ама не намерих доскоро
Здравей колега щом серията е LG т.е. 2008год. няма да активираш USB плеъра, след LH серията (2009г.) вече има възможност за отключване на USB. Модератора го е написал ясно на първа страница. Но има външни плеъри нови около130-150лв а втора ръка за по 50-тина лв.Първоначално публикувано от antondonew