LG платиха ли за 2012 г. DTS лиценз?
LG платиха ли за 2012 г. DTS лиценз?
Ако са, означава ли че телевизорите от 2011 ще имат DTS?Първоначално публикувано от svetlio1
Не ,само за модели 2012г.
Въвеждането с букви работи но не навсякъде.Над бутона за 3D е бутона за превключване между букви и цифри.По едно време си мислех че не работи но случайно в едно от приложенията прописа.Не си спомням в кое.По удобно е ако имате телефон с андроид да го ползвате него като дистанционно.За съжаление не със всички телефони работи.Първоначално публикувано от beos
Току що ми излезе ъпдейт до 5.11.06 за сега на намирам промени нито в нета нито по менютата.
С 42LW5500 съм.
Направили са YouTube както аз го искамПървоначално публикувано от chitalov
Да супер е туба,само дето е зверски бавен в менютата.
Гложди ме един въпрос от два дни може ли записите от Timeshift да могат да се запишат на диска и да не изчезват след спирането на телевизора
Първоначално публикувано от beosИ моя 42LW5590 се ъпдейтна, но не виждам промени, освен горепосочените. Който знае какви са да пише!Първоначално публикувано от chitalov
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1331108022[/time]_________________________________________________
Youtube е супер тъй като вече можеш да влизаш и с акаунта си, но като недостатък вярно, че е малко по-бавен. Няма пълно щастие. И още нещо да ви е честит новия апс 3D word.
Не разбирам за какво говориш?Първоначално публикувано от jrr75
След като вчера закупих LG42LW5590 се оказа че за да го ползвам пълноценно ми трябва изграждането на някаква мрежа(в момента лан кабела е закачен за РС-то) понеже тия неща са ми абсолютна мъгла, кажете какво трябва да си набавя.
Ти досега щом не си прочел всички страници не знам как ще стане твойта работа.Вземай си един НДМИ кабел за 12лв. има ги в Технополиса и навсякъде и връзвай комп. с телевизора и гледай филмите.Мрежа ще направиш и после ще питаш ами що насичат филмите,що не тръгва звука ,що субтитрите пък не тръгват.Изобщо дълга и широка с тази мрежа.
Първоначално публикувано от jrr75И аз ,ще обясниш ли малко ?Първоначално публикувано от collectorbg
Първоначално публикувано от zorbataТова съм го направил, въпроса ми е заради нета. Как да го вържа през РС-то с лан карта или през рутер пак с кабел?Първоначално публикувано от loshiat
Аз също обмислям да направя мрежа и понеже ще е с 2 рутера N стандарт, наистина ли ще има проблем със субтитрите и звука? За плеъра става въпрос, не за телевизора.Първоначално публикувано от loshiat