Как става "номера" с пет годишната гаранция. Трябва ли да се регистрира телевизора в сайта на LG.
Как става "номера" с пет годишната гаранция. Трябва ли да се регистрира телевизора в сайта на LG.
Имам притеснения и не знам безпочвени ли са или има за какво да се терзая ...
Телевизора е 42LW470S закупен февруари тази година. От 3-4 дни забелязвам, че когато е спрян телевизора от дистанционното се чува един дразнещ шум като жужене на пчели. Стоял съм над 10 минути да го чуя дали няма да спре след като го изключа - уви НЕ! Не мисля, че е нормално, не че когато го взех съм се заслушвал за звуци. Няколко вечери ми се наложи да работя до ранни зори на пълна тишина в хола къде ми е телевизора, и това жужене ми бръкна в мозъка - дали не е проблем. Дайте мнение вашите телевизори в режим стендбай ( изключен от дистанционното) има такова бръмчене и дали трябва да е притеснение и да търся сервиз докато все още си е гаранционен?
beos
Звука идва от захранващият блок. Не знам дали се покрива от гаранцията, но те съветвам да го занесеш в сервиза.
Ето как го решават руснаците.
http://www.hdzona.com/forum/index.ph...53604#msg53604
LG 37LS5600
LG 37LS570S
LG 37LV4500
Моля за помощ!
Пиши на кирилица и не с главни букви!
И що тоя куц размер ?
Може ли някой да ми помогне откъде да търся инфо за 37LS5600/или само LS5600/ . Чете ли субтитри на бг и може ли да гледам филми с .avi формат /от сайтовете/
Благодаряя но нищо не мога да разбера. Пише AV режим (картина и звук) Не
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1338585724[/time]_________________________________________________
нещо и компа се скапва
Та може ли да се гледат филми от флашка или не ???
Може ,но като на миналогодишните модели няма да имаш звук на файлове с DTS .
https://www.youtube.com/watch?v=1DavN_loPuw#ws
Здравейте
Ще се радвам ако може някой да ми помогне. Сигурно е много просто, но аз неможах да разбера как става, а именно-когато минавам през програмите на кабелната отгоре се появява лента с информация. Обаче ми показва предаването което следва а не това което дават в момента. Мисля че е няква настройка но неможах да я намеря. Ако знае някой да даде акъл, сякаш часа нещо е объркан , но всъщност не е.
Имам няколко въпроса за тунерите. Телевизора е LG 42LW659S-ZC
1 Мога ли да преименувам имената на програмите при цифрова кабелна (DTV)?
2 Мога ли да превключвам между ефирна цифрова и кабелна цифрова, без всеки път да губя и настройвам програмите отново?
3 Мога ли въобще да ги махна тези радиа които вървят към цифровата, защото има само опция "пропускане" и при директният бутон на дистанционното като превключвам от цифрова към кабелна пак преминава през радиостанциите, а те са с по-силен звук и е дразнещо?
Почти всичко подкарах за да гледам 3D от външен hdd, остава ми само субтитрите да настроя. Изтеглих програмата 3D Subtittler, но не ми я отваря. Дава ми някаква грешка от където и да я тегля
Някаква идея?3Dsubtitler се натъкна на проблем и трябва да прекрати работа. Съжаляваме за неудобството.
Инсталирай Java!Първоначално публикувано от darkshadowzz
Инсталирах и отново ми дава същата грешка.Първоначално публикувано от jenib