Страница 39 от 96 ПърваПърва ... 2937383940414989 ... ПоследноПоследно
Резултати от 571 до 585 от общо 1430

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2012

Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Здравейте,
    Купих си LG42 LW579S. Всичко е добре, но когато си пусна 3D-то, последните 2 икони (Checker Board и Frame Sequential) не са активни. Знаете ли защо?
    Мога ли да гледам 3D филми от тези с повечето червени контрасти и как ? Опитах, но не става и се чудех дали има общо с тези 2 иконки?
    Благодаря Ви много !
    Честита Нова Година!!! Много здраве и любов!

2.  

3. Member Аватара на vencifcl
    Тук е от
    Sep 2010

Купих си LG42 LW579S. Всичко е добре, но когато си пусна 3D-то, последните 2 икони (Checker Board и Frame Sequential) не са активни. Знаете ли защо?
    Последните 2 икони ще ти бъдат активни когато включиш 3D Blu-ray или компютър към ТВ, иначе от флашка, външен хард и Blu-ray няма да са ти активни.
    Мога ли да гледам 3D филми от тези с повечето червени контрасти и как ? Опитах, но не става и се чудех дали има общо с тези 2 иконки?
    Аз лично не разбрах за кои филми имаш на предвид, ако става въпрос за филмите които се гледат с 3D анаглифните очила няма да имаш проблем. Въпреки че според мен си е грях на този ТВ да гледаш такива филми.

4. Banned
    Тук е от
    Dec 2010

Дайте някакви настройки на картината на 5590,че нещо не мога да я настроя както трябва!

5. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от vencifcl
    Последните 2 икони ще ти бъдат активни когато включиш 3D Blu-ray или компютър към ТВ, иначе от флашка, външен хард и Blu-ray няма да са ти активни.Аз лично не разбрах за кои филми имаш на предвид, ако става въпрос за филмите които се гледат с 3D анаглифните очила няма да имаш проблем. Въпреки че според мен си е грях на този ТВ да гледаш такива филми.
    Не, че нещо но как се гледат именно такива филми? Защото не че ще ги гледам, но веднъж си пуснах едно клипче на Avatar и гледах червените ивици...

6. Member Аватара на vencifcl
    Тук е от
    Sep 2010

Не, че нещо но как се гледат именно такива филми? Защото не че ще ги гледам, но веднъж си пуснах едно клипче на Avatar и гледах червените ивици...
    Трябват ти такива очила:http://ochila3d.com/
    Последните 2 икони ще ти бъдат активни когато включиш 3D Blu-ray или компютър към ТВ, иначе от флашка, външен хард и Blu-ray няма да са ти активни.
    А последните две икони също са активни и при Blu-ray, но при възпроизвеждане на .mkv от Blu-ray не са активни.

7. Тук е от
    Aug 2010

LG 32LD750 сам се ъпдеитва firmware ver.4.00.00,в интернет никъде не намирам тази версия.

8.  

9. Тук е от
    Jul 2011

колеги малко помощ искам да си инсталирам новия фирмуер .
    Тегля го от тук
    http://www.lg.com/bg/support/product...lCode=47LW5500

Правя папка LG_DTV вътре разархивирам фаила после го вкарвам на празна флашка, изключвам тв слагам флашката . Включвам телевизора намира фирмуера казва ,че е по нов и почва да го инсталира (префлашва)
    И в момента които се появи (менюто все едно зарежда новия фирмуер и спира .. изпсива някаква грешка или нещо пободно ?!,някои ако се с сблъсквал с подобен проблем при този фирмуер да помогне .

Докато рових из нета видях пак за подобен пробме обсъждан няколко страници поназд. ако има някакво развитие някои да пише

10. Тук е от
    Jan 2012

И аз да се включа, гледах че няма 55-ка в анкетата и реших да се регна. Взех си 55lw4500 и съм много доволен. Липсата на ДТС ме дразни и май не може да пуска 3Д филми, когато двете картини са една под друга - явно надвишава 1080p.

Сега си търся ЛГ домашно кино и искам там да имам LG smart, DLNA, WiFi direct и всички екстри. Поздрави!

11. Banned
    Тук е от
    Dec 2010

Тази матрица как е-LG Display Co.Ltd. S-IPS?

12. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от juspar
    Тази матрица как е-LG Display Co.Ltd. S-IPS?
    Аз като си взимах LW4500, си мислех че ще е с S-IPS, но уви...

13. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Че каква е ,ако не е S-IPS ? И какво точно очаквате от даден тип матрица?

14.  

15. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Че каква е ,ако не е S-IPS ? И какво точно очаквате от даден тип матрица?
    Нищо не очаквам, просто от обозначенията, не намирам че е S-IPS.

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Аз от 42" нагоре в ЛГ не съм виждал други панели освен техни. В по-малките има всичко -моят 32" ЛГ например е с панел на Шарп.

17. Тук е от
    Jan 2012

55" Като ги гледаш от 4 метра и е малко странно. Главите на хората са по-големи отколкото са действително, малко като великани. :-) Като гледаш новините и е малко странно, но е гот.

БТВ моя е мейд ин Поланд. Качествено да се надяваме, 60 месеца гаранция.

Кажете сега откъде да тегля 3Д филми, за предпочитане от БГ, че да става по-бързо, че средно са по някоколко гиги поне. Досега гледах 3Д демото на ЛГ и Аватар. Аватар уж е 3Д, но не изпъва образите напред, просто са по-цветни и живи и има дълбичина. Истинския кеф е като изкара образа пред ТВ и застане на 1 метър пред теб, както беше с рибата от 3Д демото на ЛГ. Поздрави!

18. Тук е от
    Jan 2010

здравейте,колеги моля за малко помощ.при свързване на лаптопа през hdmi на тв то като 3d опция на твто е активна само 2д към 3д останалите опции sbs не са активни твто е lw980s ако има колега с такъв модел ще се радвам да сподели.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 39 от 96 ПърваПърва ... 2937383940414989 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе