Страница 90 от 96 ПърваПърва ... 40808889909192 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,336 до 1,350 от общо 1430

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от shivers
    Имам няколко въпроса за тунерите. Телевизора е LG 42LW659S-ZC
    1 Мога ли да преименувам имената на програмите при цифрова кабелна (DTV)?
    Не.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2006

Цитат Първоначално публикувано от darkshadowzz
    Инсталирах и отново ми дава същата грешка.
    Аз съм с Win7 и се получи. Преди с WIN XP ми изписваше същото. Инсталирах това JavaSetup7u4.exe. Не помня от къде го дръпнах.

4. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2005

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    beos
    Звука идва от захранващият блок. Не знам дали се покрива от гаранцията, но те съветвам да го занесеш в сервиза.
    Нужно ли е да се действа бързо или не е толкова спешен проблема и няма да окаже влияние върху другите елементи или да спре изведнъж?
    Във Варна кой е сервизът в който ги обслужва, и важи ли някакво тъпо правило да бъдат в опаковката/кашона с която са купени?

5. Тук е от
    Apr 2012

Цитат Първоначално публикувано от darkshadowzz
    Инсталирах и отново ми дава същата грешка.
    Сигурен ли си, че субтитрите които зареждаш са .srt, защото други няма да ти зареди програмата.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от beos
    Нужно ли е да се действа бързо или не е толкова спешен проблема и няма да окаже влияние върху другите елементи или да спре изведнъж?
    Във Варна кой е сервизът в който ги обслужва, и важи ли някакво тъпо правило да бъдат в опаковката/кашона с която са купени?
    Не.
    За сервизите виж в книжката с инструкциите/или на сайта им/.
    Не.

7. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2006

Цитат Първоначално публикувано от shivers
    3 Мога ли въобще да ги махна тези радиа които вървят към цифровата, защото има само опция "пропускане" и при директният бутон на дистанционното като превключвам от цифрова към кабелна пак преминава през радиостанциите, а те са с по-силен звук и е дразнещо?
    Използвай TllEdit_5_0 - описано е във форума. След като си сейфаш програмите от TV-то отваряш файла с TllEdit_5_0 и изтриваш радиата, които са във втората колона от ляво на дясно. После записваш файла в TV-то и радиата вече ги няма.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от didkapan
    Сигурен ли си, че субтитрите които зареждаш са .srt, защото други няма да ти зареди програмата.
    Програмата въобще не тръгва, че да пробвам да заредя нещо в нея. Какъв формат трябва да са субтитрите за 3D филм? Файла който имам е .ass и телевизора не ги отваря. Да не би да има още нещо което трябва да направя? TV-то е 47 LW5590

10. Тук е от
    Jan 2009

Никъде не успях да намеря инфо / дори и в чуждестранните сайтове / , а търсех много време. Как се влиза в сервизното меню на LG 47LW4500 ? С ОК не става, с МЕНЮ също не става ... ?

11. Junior Member Аватара на latzi
    Тук е от
    May 2012

Открих недостатък на моя 26LV2500 или бъркам? Пуснах си клипове от флашката и не можах да изкарам звук към уредбата. През скарт буксата звук си излиза докато си гледам телевизия но от флашката не ще. С цифровия изход не съм пробвал защото нямам такъв като вход в уредбата. Та да не би да изпускам някъде по настройките нещо?

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

latzi
    Няма ли изход за слушалки ?

13. Junior Member Аватара на latzi
    Тук е от
    May 2012

Има! Обаче искам пасивен изход за да не ме бърка увеличаването на звука от телевизора. Гадна работа ако това ми е единствената възможност.

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Айде - да ми е честит и на мен 47LM660S . Днес най-накрая пристигна и на първо четене съм доволен . В стаята ,в която ще е ,заменя стария CRT 32Z308P и за малкото време , в което го гледах , мога да отбележа големия прогрес на ЛГ при скалирането на СД сигнали /старите ми ЛГ са много зле / . Повече впечатления - след няколко дни . Най-много ще ми липсва картина в картината , защо в тия големи диагонали не я слагат тая опция ... дано от ЛГ пуснат необходимия ъпдейт ,защото в първоначалните спецификации за LM серията имаше PIP /дори и с използване на цял екран посредством опцията Dual Play/ .

16. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Айде - да ми е честит и на мен 47LM660S . Днес най-накрая пристигна и на първо четене съм доволен . В стаята ,в която ще е ,заменя стария CRT 32Z308P и за малкото време , в което го гледах , мога да отбележа големия прогрес на ЛГ при скалирането на СД сигнали /старите ми ЛГ са много зле / . Повече впечатления - след няколко дни .
    Честито! Дълго да му се радваш!
    Няма да ти се размине писането. Още повече, че си човек който знае какво да гледа
    По-интересно е сравнението със Самсунга - черно, цветове, промяна на черното и цветовете под ъгъл, 3Д, бързи сцени и т.н. :rolleyes:

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ще пиша - малко трудно ще е сравнението "рамо до рамо" със Самсунг-а ,че е на друг етаж , но на първо четене подобрението в черното / срещу 37LG500/ е голямо - част от него се дължи и на "лъскавия" панел . Довечера ще видя и "облаците" как са и представянето на по-тъмно , не ми хареса ,че няма отделни настройки за "размазване" и трептене" при 100хц ,но като се има предвид ,че първоначално нямаха никаква ... След като бюджета ми силно се сви /благодарение на прекрасните ни пътища / нямах много алтернативи ,а и активното 3Д се оказа проблем за жената.

п.п. Следващия - задължително поне 55" .

18. Banned
    Тук е от
    Dec 2010

Аз имам и Самсун и ЛГ,и мога да кажа,че Самсуна като цяло е по-добър!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 90 от 96 ПърваПърва ... 40808889909192 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе