Не.Първоначално публикувано от shivers
Не.Първоначално публикувано от shivers
Аз съм с Win7 и се получи. Преди с WIN XP ми изписваше същото. Инсталирах това JavaSetup7u4.exe. Не помня от къде го дръпнах.Първоначално публикувано от darkshadowzz
Нужно ли е да се действа бързо или не е толкова спешен проблема и няма да окаже влияние върху другите елементи или да спре изведнъж?Първоначално публикувано от hristoslav2
Във Варна кой е сервизът в който ги обслужва, и важи ли някакво тъпо правило да бъдат в опаковката/кашона с която са купени?
Сигурен ли си, че субтитрите които зареждаш са .srt, защото други няма да ти зареди програмата.Първоначално публикувано от darkshadowzz
Не.Първоначално публикувано от beos
За сервизите виж в книжката с инструкциите/или на сайта им/.
Не.
Използвай TllEdit_5_0 - описано е във форума. След като си сейфаш програмите от TV-то отваряш файла с TllEdit_5_0 и изтриваш радиата, които са във втората колона от ляво на дясно. После записваш файла в TV-то и радиата вече ги няма.Първоначално публикувано от shivers
Програмата въобще не тръгва, че да пробвам да заредя нещо в нея. Какъв формат трябва да са субтитрите за 3D филм? Файла който имам е .ass и телевизора не ги отваря. Да не би да има още нещо което трябва да направя? TV-то е 47 LW5590Първоначално публикувано от didkapan
Никъде не успях да намеря инфо / дори и в чуждестранните сайтове / , а търсех много време. Как се влиза в сервизното меню на LG 47LW4500 ? С ОК не става, с МЕНЮ също не става ... ?
Открих недостатък на моя 26LV2500 или бъркам? Пуснах си клипове от флашката и не можах да изкарам звук към уредбата. През скарт буксата звук си излиза докато си гледам телевизия но от флашката не ще. С цифровия изход не съм пробвал защото нямам такъв като вход в уредбата. Та да не би да изпускам някъде по настройките нещо?
latzi
Няма ли изход за слушалки ?
Има! Обаче искам пасивен изход за да не ме бърка увеличаването на звука от телевизора. Гадна работа ако това ми е единствената възможност.
Айде - да ми е честит и на мен 47LM660S . Днес най-накрая пристигна и на първо четене съм доволен . В стаята ,в която ще е ,заменя стария CRT 32Z308P и за малкото време , в което го гледах , мога да отбележа големия прогрес на ЛГ при скалирането на СД сигнали /старите ми ЛГ са много зле / . Повече впечатления - след няколко дни . Най-много ще ми липсва картина в картината , защо в тия големи диагонали не я слагат тая опция ... дано от ЛГ пуснат необходимия ъпдейт ,защото в първоначалните спецификации за LM серията имаше PIP /дори и с използване на цял екран посредством опцията Dual Play/ .
Честито! Дълго да му се радваш!Първоначално публикувано от svetlio1
Няма да ти се размине писането. Още повече, че си човек който знае какво да гледа
По-интересно е сравнението със Самсунга - черно, цветове, промяна на черното и цветовете под ъгъл, 3Д, бързи сцени и т.н. :rolleyes:
Ще пиша - малко трудно ще е сравнението "рамо до рамо" със Самсунг-а ,че е на друг етаж , но на първо четене подобрението в черното / срещу 37LG500/ е голямо - част от него се дължи и на "лъскавия" панел . Довечера ще видя и "облаците" как са и представянето на по-тъмно , не ми хареса ,че няма отделни настройки за "размазване" и трептене" при 100хц ,но като се има предвид ,че първоначално нямаха никаква ... След като бюджета ми силно се сви /благодарение на прекрасните ни пътища / нямах много алтернативи ,а и активното 3Д се оказа проблем за жената.
п.п. Следващия - задължително поне 55" .
Аз имам и Самсун и ЛГ,и мога да кажа,че Самсуна като цяло е по-добър!