Благодаря за отговорите!
Само не ми стана много ясно-до колкото разбрах, ако си свържа лаптопа с телевизора, би трябвало да са ми активни, така ли ?
Само че, лаптопа през HDMI ли да го свържа и ще ми трябват ли други очила?
Мерси!
Благодаря за отговорите!
Само не ми стана много ясно-до колкото разбрах, ако си свържа лаптопа с телевизора, би трябвало да са ми активни, така ли ?
Само че, лаптопа през HDMI ли да го свържа и ще ми трябват ли други очила?
Мерси!
и още нещо колеги имам ли шанс да подкарам iso формат от лаптоп с вградено видео през hdmi и ако може с кой плейър.благодаря за отгворите предварително.
Пробваи и ще кажеш дали става,инсталираи си daemon tools,TotalMedia Player и някои iso-филм.Първоначално публикувано от chilev
Днес гледам се появи новият фърмуер 05.01.10 за LW5590 и го изтеглих от две различни места и този път когато започне актуализацията някъде към 20% дава Повреден файл актуализацията не може да продължи . Тия от LG вече се излагат, ако някой друг пробва нека да каже как е протекла при него актуализацията.
И само да попитам по-принцип при актуализация има ли значение на кой език и държава ти е настроен ТВ.
Аз имам 47lw659s и преди нова година изтеглих последния софтуер от сайта на LG.Файла е с големина 148,301Кв.Исталирах го и работи.Днес гледам има нов софтуер,но с големина 95,085Kв.Явно има някаква грешка.Затова и при тебе не се получава.
Препоръчително ли е да се обновява firmware? Гледам че тук се пише за това, та да попитам и за моето TV?
P.S. Понеже телевизора ми няма PVR, мога ли с помощта на http://www.amazon.co.uk/Cyclone-Prim...5583582&sr=8-1 да записвам предавания?
Едно от мненията е че когато ТВ си работи нормално няма нужда да се актуализира софтуера му. От друга страна пък в упътването на ТВ пише:Препоръчително ли е да се обновява firmware? Гледам че тук се пише за това, та да попитам и за моето TV?
Така че най-вероятно е на личен избор , аз лично съм от групата които искат но не могат .ПОДДРЪЖКА
Редовно актуализирайте и почиствайте своя телевизор, за да го поддържате в най-добра форма и да удължите максимално неговото
полезно действие.
Сега пробвах да регистрирам продукт на страницата на LG и ми изписа това, дали има повод за притеснение, понеже натиснах reject и след това, страницата ме приветства за добре дошъл, вече като регистриран потребител?
This server's name "tracking.lg.com" does not match the certificate's name "*.d2.sc.omtrdc.net,* .d2.sc.omtrdc.net".
Somebody may be trying to eavesdrop on you.
Certificate summary
Holder: *.d2.sc.omtrdc.net, Adobe Systems Incorporated
Issuer: Equifax, Equifax Secure Certificate Authority
Expires: 23,3,2013г. 12:15:00 ч. GTM
Encryption protocol
128 bit ARC4 (RSA/SHA)
A от къде сваляме сервизното дистанционно за LG?Първоначално публикувано от casss
От LG, ми потвърдиха, че модела е с IPS матрица, имам ли основание да върна телевизора?
Установих чеПървоначално публикувано от Dominator
Z - LG Display Co.Ltd. S-IPS - нова ревизия спрямо Y
Активни са само когато подаваш 3D сигнал.Първоначално публикувано от chilev
Смени в менюто държавата на Германия и пробвай с ъпдейт по нета.Първоначално публикувано от vencifcl
Не-това не е причина. Така е изписан и по спесификации.Първоначално публикувано от Dominator
LG’s 55-inch OLED-TV - производството започва в последната четвърт на 2012 година.
http://www.flatpanelshd.com/news.php...&id=1325519684
Ако е така, то това е добре!;-)Първоначално публикувано от hristoslav2
При LG 37LD450 отработените часове ми ги отчита като общото време, през което телевизорът е включен в контакта, а не врмето на работене на панела. Снощи часовете ми бяха 7262, а сега са 7278. При вас също ли е така?
След пробване да се поднови софтуера на 5.01.хххххх:
МИ ИЗКОчи отново проблем с ТВ освен стария проблем ,че тв неможе да има нет през лан кабел от инсталиране на фирмуер 1-2 дни след закупуването му . !(Лятото).
Сега имам проблем и с симплинк. Вече ми е некативен след вчерашната(неуспешна) проба за подновяване на софтуера с този от страницата на ЛГ . ( ИСКАМ ДА КАжа ,че просто нямам думи !!!!!!!!.)
http://fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34...00-review.htmlПървоначално публикувано от juspar