При мен е "ИНФО" и после стрелките нагоре и надолу. ПоздражиПървоначално публикувано от herk
При мен е "ИНФО" и после стрелките нагоре и надолу. ПоздражиПървоначално публикувано от herk
От спомен имаше вариант и с други телефони, стига да има IR твоят телефон! Ако нямаш, за мен, най-лесният вариант е да се обадиш на някой приятел с nokia (или да хванеш някой от форума да му дадеш 5-10 лева и да не се мъчиш ако не те бива с тези неща). Помощ от приятел е най-удобният вариантПървоначално публикувано от kosyo71
LG 47LD750 - няма сателитен тунер/само ефирен и кабелен/ 200Hz,активен USB плейър - чете субтитри,Първоначално публикувано от bobstoianov
матрицата е As-IPS/гледа се четвъртата буква на продуктовият код/
42LD750-ZA BEUWLJG
42LD750-ZA BDRWLJU
42LD750-ZA BRUWLJU
42LD750-ZA AFPWLH
42LD750-ZA BPFWLJG
42LD750N-ZA BEUWLJG
Здравей,Първоначално публикувано от mr_moon
То бих дал 5-10 лв. не е проблем. Само, че и аз незанм какво бих постигнал и какво всъщност може. Колегата Христослав ми писа да не пипам по сервизните менюто. Ако би станало някакво чудо (да ползвам повече функции примерно, или нещо друго полезно), бих експериментирал с някой колега от форума.
Поздрави,
Констанитн
Здравей,Първоначално публикувано от kosyo71
Всички отговори може да получиш на 1-вата страница от тази тема.
Поздрави
Четох ги, но не виждам какво мога за направя по ТВ.Първоначално публикувано от Under666
Еми незнам какво си очаквал да можеш да направиш повече с ТВ-то сиПървоначално публикувано от kosyo71
Четох ги, но не виждам какво мога за направя по ТВ.Първоначално публикувано от Under666Незнам и аз това се чудех, но явно нищо не може да се направи.)))Първоначално публикувано от Under666
Първоначално публикувано от Under666
Да добавя ,че на LE серията поне при мен няма този вид диагностика но пак забелязах ,че ако по същия начин описън от колегата само че натискаш 9 7-пъти и се рестартира телевизора и се връща старата версия на софтуера а ако натиснете пак 7-пъти всички числа от 2до 8 можете да ъпдейните софтуера за WI-FI донгъла не го препорачвам.
Здравейте,
Нов съм във форума и имам нужда от обновяване на софтуера на 32LD420 с последния наличен 3.03.18. Опитах от страницата на LG да сваля нужния файл, но има проблем с него. Като опитам да го разархивирам ми дава грешка. Моля за помощ, има ли възможност от другаде да се свали този файл. Благодаря Ви предварително!
Привет отново,
Някой дали има идея кога е активна опцията Just Scan при 42LD750? При цифрова с модул не е активна при мен. Предполагам, че ако се пусне през HDMI или пък друг вход ще е активна, но не съм го пускал още. Между другото, вчера след свързване към мрежов кабел се ъпдейтна до 03.20.19, който ъпдейт поне аз не съм срещал по сайтовете на ЛГ.
Just Scan се активира при гледане на HD канали и през HDMI вързан към PC.Първоначално публикувано от TATI
Ясно, благодаря!
Здравейте ,някой да знае какво означава AV VIFI и откъде да си го купя за да си пусна нет на телевизора от подписа ми?
Има нов Firmware 3.69 Но незнам какви са провените и още не съм го тествал.
http://www.lg.com/ru/support/product...roduct-profile