Опцията за ви-фи се активира от сервизното меню.
Опцията за ви-фи се активира от сервизното меню.
Обясни подробно-в кое подменю, от кой ред.Първоначално публикувано от naumovi
Може ли да се пускат филми от РС-то на 42LD750 и как става това? Свързах го с кабел (LAN) с рутера, веднага се ъпдейтна до 03.20.14 при което се появиха нови приложения в Неткаст. Инсталирах сървъра от комплекта на ТВ-то NeroMediaHome4, отключих го с пълен ключ. Сървъра намери телевизора, обозначих три папки за споделяна на музика,снимки и филми, но ТВ-то не вижда компа.По нататъка не знам какво да направя, моля за ПОМОЩ! БЛАГОДАРЯ.
Меню->Моя медия и трябва да ти се появи възможност за избор - Филми, музика, снимки. Избираш каквото ти трябва и това е. Ако към тв има свързана USB флашка ще се появи първо тя като избор, влизаш първо в нея и от там натискаш червения бутон на дистанционното за търсене на други устройства при което тв ще намери мадиа сървъра. Дано да съм помогнал.
submmit Благодаря, стана.
Сега специялно за BatGergi влизаш в сервизното меню от познатия ни начин уписан в първа страница влизашв Tool Option3 и там намирш Wireless Ready и при теб предполагам е 0 правиш го 1 и би триабвало вече телевизора да ти распознава ларлес донгъла незабравяй да исгасиш телевизора след всичко уписано по горе за да влезе насройката в действие.
Благодаря за отговора сигурни ли сте ,че донгъла ще работи на телевизора след активацията от серв.меню ,че 75лв не са малко в тази криза.
Ми най добре намери за проба или ако може да се вземе с опция да го върнеш.
Здравейте,извинявам се предварително, ако не пиша на правилното място!!!
Имам LG-22LD320-ZA-CEUCLA, сглобен в Чехия, произведен през август 2010 и ме интересува дали и как мога да активирам USB менюто му, тъй като видях, че порт има, но липсват настройките на самия тв!
Мерси предварително!
Ще се пробвам ама от магазина казват ,че са пробвали на 5300 и не става ана 5500 веднага тръгнал донгъла ,но може да не са го активирали от сервизното меню, благодаря още веднъж за разяснението.
А ти за какво смяташ да ползваш wif-fi ? Да го вържеш към модема ли? Защото аз доколкото разбрах ( не съм пробвал поради липса на време и наличен wi fi адаптер ) само за това може, за мен би било добре да мога през wi-fi да си пусна филм от лаптопа, или още по-добре да се създаде някаква домашна мрежа чрез рутера между компа и тв-то и да си гледам филми или излъчвам на тв като втори екран без кабел, защото ми писна от кабели и дистанционни вкъщи.Първоначално публикувано от BatGergi
Здравейте,
След много търсене и чакане на модели с LED(local dimming) се спрях на LG 42LE8500. Прочетох цялата тема за LG и от нея разбрах, че освен със сервизно дистанционно няма начин да се влезне в сервизното меню на този модел. Има ли някой идея дали в Технополис или Техномаркет имат такова дистанционно, защото при покупката искам да проверя изработените часове? Във форума се предлагат и други решения за влизане в сервизното меню, но за съжаление не разполагам с някой от изброените модели телефони за използването им като дистанционно. Дадената схема за направа на дистанционно за влизане в сервизно меню дали ще работи за модела, на който съм се спрял? Ако има и по-нови начини за влизане в сервизното меню ще съм благодарен да споделите.
Ако някой от форума е собственик на такъв модел или има преки впечатления, ще се радвам да сподели.
Благодаря предварително.
Първо искам да се извиня на всички,но направо се побърках.Имам LG 32LD350 с отключен плеър.Много искам да разбера от някой съфорумник имащ същия дали чете мп4 файлове.Изчетох сумати статии и форуми,вече две седмици нямам отговор.Обадих се и в представителството на LG,и в руски,чешки форуми и нищо.Само един човек ми писа,че бил ниска серия и затова четял само avi и divX.Възможно ли е това?
Имам същият ТВ и чете мп4. Пускал съм и мкв 1080п. Само Блу рей не успя да подкара Поздрави
Здравей waspa аз съсхто имам същия модел и чете доста формати. Между които .mp4, .mkv, .avi, .wmv, .vob . Моят е купен в Испания незнам каде е сглобен. И дали това има някакво значение. За твоя проблем ти давам моето мнение, виж с какъв фирмуеър е телевизора. Ако можеш сложи 3.03.18 има препратка на страница 10 и второ мисля че зависи как конвертираш в .mp4, ако е конвертиран файла за някое мобилно устройство, телефон или iPod/iPhone мисля че не го чете. Успех.