Страница 26 от 92 ПърваПърва ... 1624252627283676 ... ПоследноПоследно
Резултати от 376 до 390 от общо 1376

LG LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Re: LG LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Малко информация от чуждите форуми:
    Изглежда, че при ъпдейт на софтуера до 3.3.18 за **LD325, **LD326, **LD34*, **LD35*, **LD4**, **LD5**, **LE3**, **LE4**, **LE53**, 19-26LE55** се променя сервизното меню EZ ADJUST. По-точно стойностите в поденютата - вече не са познатите 1 и 0, а 5 цифрени стойности. Не се изключва УСБ опцията. Моля някой ако си е ъпдейтнал фърмуера да потвърди.

При някой модели от 2010 може да се извика страницата за диагностика по следния начин (при мен не се получи, но пук се активира някаква опция за възстановчване на програмата при натискането на бутона 7 няколко пъти).

1. Меню
    2. Опция
    3. Връщате курсора на иконата с гаечния ключ "опция" на вертикалното меню с помощта на "<" бутона ( тоест не трябва да е активен курсора на под менютата - език , страна, и тн.)
    4. Натискате 5-10 пъти - бутона 1 на ДУ
    http://i.harepix.com/i/2074319209.jpg

Поздрави

2.  

3. Тук е от
    Feb 2011

кой от моделите бихте ми препоръчали :
    LG LD750,LG LD565 и заслужава ли си да отделя повече средства за LG LE5300 (става дума за размери от 40 инча нагоре)

4. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от t.h.
    кой от моделите бихте ми препоръчали :
    LG LD750,LG LD565 и заслужава ли си да отделя повече средства за LG LE5300 (става дума за размери от 40 инча нагоре)
    LD750-200хц. е по-добрия модел , LE5300- добър модел с Edge LED подсветка , която освен тънкия дизайн и малко по-ниската консумация няма други плюсове според мен.

5. Тук е от
    Feb 2011

Благодаря

6. Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от Under666
    Малко информация от чуждите форуми:
    Изглежда, че при ъпдейт на софтуера до 3.3.18 за **LD325, **LD326, **LD34*, **LD35*, **LD4**, **LD5**, **LE3**, **LE4**, **LE53**, 19-26LE55** се променя сервизното меню EZ ADJUST. По-точно стойностите в поденютата - вече не са познатите 1 и 0, а 5 цифрени стойности. Не се изключва УСБ опцията. Моля някой ако си е ъпдейтнал фърмуера да потвърди.

При някой модели от 2010 може да се извика страницата за диагностика по следния начин (при мен не се получи, но пук се активира някаква опция за възстановчване на програмата при натискането на бутона 7 няколко пъти).

1. Меню
    2. Опция
    3. Връщате курсора на иконата с гаечния ключ "опция" на вертикалното меню с помощта на "<" бутона ( тоест не трябва да е активен курсора на под менютата - език , страна, и тн.)
    4. Натискате 5-10 пъти - бутона 1 на ДУ
    http://i.harepix.com/i/2074319209.jpg

Поздрави
    Здрасти.
    Аз съм с LG-32LD420 и с активиран DivX player. В момента съм с оригиналния фирмуер, но се колебая дали да ъпдейтна с 3.3.18.
    Какво е мнението ви? Заслужава ли си или не?
    Не ми стана ясно в каква мисъл се променя EZ ADJUST меню?
    Това, че не се губи USB настройката за филми колко е сигурно? И ако не е много, тогава може ли да се активира USB DivX player под фирмуер 3.3.18 ?
    Страницата за диагностика освен по предназначение за нещо друго може ли да се използва? По-ясно, да не би чрез нея да се активира USB DivX player или някаква друга функция?

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1296941144[/time]_________________________________________________

Искам да питам още нещо всички юзъри от форума, защото мисля, че ще компетентни. Освен функцията USB-DivX-player-гледане на филми, някой друг има ли постижения в друга сфера? Аз лично съм с този модел от 2010 година LG-32LD420 и четейки разни материали от форума, започнах да мисля сериозно ако пипна Tool Option 3 -> Bluetooth, Tool Option 5 -> WiFi и Wireless Ready, дали няма да подкарам с помощта дори на един WiFi adaptor на USB безичен интернет на моя телевизор?

7. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Сигурно е, че няма да ти се деактивира ако го ъпдейтнеш - кода за тези който са го ъпдейтнали преди да активират УСБто е 56332. След ъпдейт в Тоол 3 менюто за активация на УСБто трябва да въведеш стойност 56332 а не 1 както беше в предните версий.
    Доколкото виждам от принт скрийна страницата за диагностика ти показва преглед на състоянието на ТВ-то. Колко свободана флаш има и тн. - не вярвам да може да променяш нещо. Пробвай!

Поздрави!

8.  

9. Тук е от
    Feb 2011

Значи това меню за диагностика няма връзка за отключването на USB DivX player, а самият player се откючва по стария начин само че, кода е 56332, а не 1. Благодаря!
    На линка, който даде по-горе http://i.harepix.com/i/2074319209.jpg пише че, има и втора страница. Можеш ли да я постнеш и нея?
    Как ти прозвуча идеята за WiFi отключването? Пръв не бих пробвал, защото не разбирам чак толкова. Магьосникът hristoslav2 няма ли мнение по въпроса?

10. Тук е от
    Feb 2011

Здравейте,

Вчера си купих телевизор LG 32LD565, до тук се справям с всичко успешно дори му флашнах софта. Имам един проблем, които не мога да разреша. Като копна филм на флашката с разширение MPEG-4 не ми излиза звука на телевизора, иначе имам картина. Това оправя ли се и по някакъв начин? И какво друго и как мога да направя по телевизора за да го ползвам по-пълноценно. В смисъл отключване на функции от серизното меню? И как се влиза него?

Предварително Ви благодаря.

Поздрави,
    Константин

11. Тук е от
    Feb 2011

В сервизното меню се влиза по много лесен начин. Прочети първата страница на тази тема. Ще ти трябва или symbian телефон, или старо дистанционо, или диодчета, или универсално дистанционо за тв. Относно за други полезни промени по телевизора преди малко постнах въпрос във връзка с WiFi, но за сега няма резултати. Много е интересно, ще следим темата

12. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от mr_moon
    На линка, който даде по-горе http://i.harepix.com/i/2074319209.jpg пише че, има и втора страница. Можеш ли да я постнеш и нея?
    Как ти прозвуча идеята за WiFi отключването? Пръв не бих пробвал, защото не разбирам чак толкова. Магьосникът hristoslav2 няма ли мнение по въпроса?
    Здрасти,

Линк го взех от тук - не открих 2ра страница - http://www.lg-hack.info/cgi-bin/sn_f...g=1&sc=20&x=0.

По въпроса с Интернета - погледни тук: http://www.lg-hack.info/cgi-bin/sn_f...40&pg=2&sc=20.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1297001680[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от kosyo71
    Здравейте,

Вчера си купих телевизор LG 32LD565, до тук се справям с всичко успешно дори му флашнах софта. Имам един проблем, които не мога да разреша. Като копна филм на флашката с разширение MPEG-4 не ми излиза звука на телевизора, иначе имам картина. Това оправя ли се и по някакъв начин? И какво друго и как мога да направя по телевизора за да го ползвам по-пълноценно. В смисъл отключване на функции от серизното меню? И как се влиза него?

Предварително Ви благодаря.

Поздрави,
    Константин
    Здравей,

Виж дали това ще ти помогне (1васраница на форума):

При възпроизвеждане на филми с DTS звук - телевизора ми не възпроизвежда звука.
    Телевизора ви няма вграден DTS декодер.Преконвертирайте DTS аудиото с Audioconverter на AC3 или AAC.
    Повечето торенти, независимо дали са копирани цели Blu-ray-ове или са Blu-ray Rip в MKV са с DTS звук. Затова трябва да се конвертира звука, за да може безпроблемно да се пуска през USB плеъра на телевизора.
    Програмата Popcorn MKV AudioConverter чрез която с няколко клика се конвертира звука на един MKV файл от DTS на AC3.
    http://www.networkedmediatank.com/wi...ert_DTS_to_AC3
    Ето ви линк за програма, която с 2-3 кликания ви прави всичко.
    http://audioconverter.heartware.dk/tutorial/
    http://avi2iso.planetaclix.pt/mkv2ac3_b5.rar

Поздрави

13. Тук е от
    Feb 2011

Благодаря много за бързия отговор. Проблема е, че филма не е MKV а е MP4 формат и програмата не иска да конвертира звука. А нещо друго има ли какво да пипна по телевизора?
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1297016736[/time]_________________________________________________

В сервизното меню се влиза по много лесен начин. Прочети първата страница на тази тема. Ще ти трябва или symbian телефон, или старо дистанционо, или диодчета, или универсално дистанционо за тв. Относно за други полезни промени по телевизора преди малко постнах въпрос във връзка с WiFi, но за сега няма резултати. Много е интересно, ще следим темата
    Благодаря, четох това с диодчетата. Мисълта ми е няма ли как да влезна с неговото дистанционно и ако мога, какво мога да променя вътре?

14.  

15. Тук е от
    Feb 2011

Здравей Under666. Благодаря за линка. Значи с менюто за диагностика нещо допълнително да се активира или да се подобри (както пита и нашият приятел kosyo71) не може. Използва се само по предназначение - диагностика. Доколкото разбрах с WiFi няма да се получи, нали?
    kosyo71 - с оригиналното дистанционо забрави. Освен ако не го разглобиш и после пуснеш mp3-ките, което знам, че няма да го направиш Най-лесно според мен с symbian телефон. 1 минута работа точно!

16. Тук е от
    Feb 2011

Здравей Under666. Благодаря за линка. Значи с менюто за диагностика нещо допълнително да се активира или да се подобри (както пита и нашият приятел kosyo71) не може. Използва се само по предназначение - диагностика. Доколкото разбрах с WiFi няма да се получи, нали?
    kosyo71 - с оригиналното дистанционо забрави. Освен ако не го разглобиш и после пуснеш mp3-ките, което знам, че няма да го направиш Най-лесно според мен с symbian телефон. 1 минута работа точно!
    Мерси за отговора, ама като съм с блекбъри как до го направя. При мен DivX отключен ли е? И значи с две думи, не мога да направя нищо повече по ТВ?

17. Тук е от
    Nov 2010

Здравейте ,
    Искам до попитам има ли начин да накарам телевизора ,когато сменям каналите на цифровата да ми показва и какво предаване върви в момента без да натиска ОК бутона.
    Както е на отделните цифрови приемници. Телевизора е LG 32 LH 2000.

18. Тук е от
    Feb 2011

Здравейте,може ли да ми дадете информация за LG47D750 струва ли си парите,има ли сателитен тунер,колко херца е,отваря ли субт. на филми,каква матрица абе с една дума информация от ЗНАЕЩИ ХОРА.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 26 от 92 ПърваПърва ... 1624252627283676 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14
  5. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе