Страница 31 от 92 ПърваПърва ... 2129303132334181 ... ПоследноПоследно
Резултати от 451 до 465 от общо 1376

LG LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Re: LG LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Цитат Първоначално публикувано от sokola
    Мерси за бързия отговор в този ред на мисли това е моя телевизор тогава http://www.lg.com/bg/televizor-audio...r-37LE5500.jsp
    Взимай го, модела е добър !

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Взехме на моя човек LG55LE8500 някои да е калибрирал такъв или да знае от чужд форум наи-добрите настроики да ни даде че да видим реално какво сме купили?

4. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от JovaniJo
    Тв-то си прави рефреш на ключовете от картата и по някога се шашка, проблема не е функция на картатата модула или Тв-то а на оператора и мрежата така, че свиквай с проблема. И при мен е така от самото начало но се задълбочава когато си забавил плащането за текущия месец и "излиза сервизно съобщение за това" тава се виждасамо на оригиналния им приемник, на тези които са с карта и модул се получава този "ефект". Оправя се като извадя модула заедно с картата и го вкарам отново.
    Е това е много гадно. Отврат.
    Мерси за уточнението, даже си мислех, че е от ТВ-то.

5. tor
    tor е офлайн

Тук е от
    Oct 2010

Взехме на моя човек LG55LE8500 някои да е калибрирал такъв или да знае от чужд форум наи-добрите настроики да ни даде че да видим реално какво сме купили? http://reviews.lcdtvbuyingguide.com/...libration.html Аз предпочитам THX.Моят е 47le8500 .

6. Member
    Тук е от
    Dec 2009

а това че този не е 47 а 55 не пречи нали ?

7. tor
    tor е офлайн

Тук е от
    Oct 2010

http://www.thx.com/press-releases/th...vision-editors’-choice-awards-in-2010-video-category/ Бутон menu-картина-ок-режим на картина-ок-избираш режим на картината. Ярък,Стандартна,ТНХкино и т.н . На isfексперт1 си правиш калибрацията/от саита/. Много добър телевизор,твоя човек няма да съжалява.И,четене му е майката,христослав е написал почти всичко.Със здраве. http://reviews.lcdtvbuyingguide.com/...-55le8500.html

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от tor
    Взехме на моя човек LG55LE8500 някои да е калибрирал такъв или да знае от чужд форум наи-добрите настроики да ни даде че да видим реално какво сме купили? http://reviews.lcdtvbuyingguide.com/...libration.html Аз предпочитам THX.Моят е 47le8500 .
    http://www.flatpanelshd.com/review.p...&id=1272872392

10. Member
    Тук е от
    Dec 2009

благодарим много мочета?

11. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Имате ли идея защо канал 6 от DTV (ползвам МСАТ с модул и карта) направо ми изчезна от ТВ-то?
    Дори и в опцията за промяна каналите от 5 отива на 7, много странно. На 6-ти канал ми остава само радио и от аналоговия тунер.

12. rrd
    rrd е офлайн

Тук е от
    Dec 2010

Както съм писах в темата имах проблем с моя тв Lg 42ld 750.Дадоха ми направо нов.Сега следва интересното.Преди около 10 дни ми се обадиха по телефона да ме попитат дали съм доволен от сервизното обслужване.Бях доста приятно изненадан.Или започваме да ставаме нормална държава или е имало много оплаквания към сервиза.

13. Member Аватара на JovaniJo
    Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от rrd
    Както съм писах в темата имах проблем с моя тв Lg 42ld 750.Дадоха ми направо нов.Сега следва интересното.Преди около 10 дни ми се обадиха по телефона да ме попитат дали съм доволен от сервизното обслужване.Бях доста приятно изненадан.Или започваме да ставаме нормална държава или е имало много оплаквания към сервиза.
    Това е политика на LG България. Няма нищо странно и при мен се случи така, зададоха ми въпроси относно обслужването.
    P.S
    Между другото явно възприемат политиката на западна Европа защото при всяко влизане в официален сервиз на една японска марка автомобили Т****а се случва същото, мини интервю по телефона с около 10 въпроса.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1298916840[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от nikolayvarna
    Имате ли идея защо канал 6 от DTV (ползвам МСАТ с модул и карта) направо ми изчезна от ТВ-то?
    Дори и в опцията за промяна каналите от 5 отива на 7, много странно. На 6-ти канал ми остава само радио и от аналоговия тунер.
    Няма нищо странно и при мен е така ту се появаяват нови канали ту изчезват.Май пак бърникат нещо, скоро сменяха транспондери и вероятно все още правят финната настройка.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1298917140[/time]_________________________________________________

14.  

15. Тук е от
    Oct 2010

LG 32LE4500 - моля за мнение

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от vipp1
    LG 32LE4500 - моля за мнение
    Добър бюджетен модел с LED подсветка.
    Какво очакваш да ти кажем ?

LG 47LEX8 [Teardown]
    http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-3...-teardown.html

17. umi
    umi е офлайн

Тук е от
    Mar 2011

Hey Guyz!!!
    Today i join this forum, i m here to find knowledge about new TV models of 2011. Do help me in finding new tv models and theirs specification. Does not matter what i know about new LG new line. You guyz share your knowledge regardless region country price etc. It ll be highly appreciated.

Lets start with LG new line of 2011 .

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 31 от 92 ПърваПърва ... 2129303132334181 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14
  5. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе