Страница 32 от 92 ПърваПърва ... 2230313233344282 ... ПоследноПоследно
Резултати от 466 до 480 от общо 1376

LG LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на JovaniJo
    Тук е от
    May 2009

Re: LG LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Наградите на LG на CES 2011
    http://blog.lge.ua/2011/03/02/strana...udes-ces-2011/

2.  

3. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Колеги кой модел е по добре да взема Lg Le 42 4300 за 1300 лв , 42 5300 за 1500 или 42 LD750 за 1400.Искаше ми се да е с лед подсветка но разбирам че може би ld750 е по добрия избор като картина измежду тези модели.

4. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от ^Rokera^
    Колеги кой модел е по добре да взема Lg Le 42 4300 за 1300 лв , 42 5300 за 1500 или 42 LD750 за 1400.Искаше ми се да е с лед подсветка но разбирам че може би ld750 е по добрия избор като картина измежду тези модели.
    4300 няма 100хц. избирай м/у 750 и 5300 , основни разлики: херцовете и подсветката(еветуално и типа матрица) . Сравни ги на място и взимай този чиято картина ти харесва повече . EDGE LED подсветката не означава по-добра картина , а по-скоро тънък дизайн.

5. Тук е от
    Oct 2010

Здравейте.
    Отключил съм плейъра на 32LD420 и гледам филми с него. На някои релийзи, които са с AC3 звук (не съм го конвертирал аз, а си е директно в AC3, поне на филмите, на които се случи, са все готови в AC3), усещам, че след известно време гледане аудиото започва да избързва малко от видеото (може би +200/300ms, но се вижда и се усеща). Ако дам back от дистанционното, след което, като пусна отново филма, дам да продължи от последното място, на което съм спрял, звукът си е наред. След малко гледане става пак същото, примерно след 10-15 мин. гледане.

Някой от вас да е имал подобен проблем? Същият файл се възпроизвежда безпроблемно на компютъра, звукът си е наред през цялото време. Ако някой има интерес, може да напиша и при кой филм го направи последно това плейъра.

6. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от Emiliyan
    Здравейте.
    Отключил съм плейъра на 32LD420 и гледам филми с него. На някои релийзи, които са с AC3 звук (не съм го конвертирал аз, а си е директно в AC3, поне на филмите, на които се случи, са все готови в AC3), усещам, че след известно време гледане аудиото започва да избързва малко от видеото (може би +200/300ms, но се вижда и се усеща). Ако дам back от дистанционното, след което, като пусна отново филма, дам да продължи от последното място, на което съм спрял, звукът си е наред. След малко гледане става пак същото, примерно след 10-15 мин. гледане.

Някой от вас да е имал подобен проблем? Същият файл се възпроизвежда безпроблемно на компютъра, звукът си е наред през цялото време. Ако някой има интерес, може да напиша и при кой филм го направи последно това плейъра.
    И при мен е същото на ЛД350. На дали има фикс, но знае ли човек...

7. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Засега майче се спрях на Lg 42 LD750 ,цената му е 1400 лв.Но намерих 42 LD650 на цена от 1180 лв и сега се чудя при това положение дали 650 не е по добре.Доколкото четох матриците са еднакви и екстрите също.Разликата е само в 100 и 200 Hz.Струват ли си повечето пари само заради 200 те HZ.

8.  

9. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Засега майче се спрях на Lg 42 LD750 ,цената му е 1400 лв.Но намерих 42 LD650 на цена от 1180 лв и сега се чудя при това положение дали 650 не е по добре.Доколкото четох матриците са еднакви и екстрите също.Разликата е само в 100 и 200 Hz.Струват ли си повечето пари само заради 200 те HZ.
    Би трябвало да има и разлика в матриците , поне така пише по информациите , но не е потвърдено ,даже напротив в някои бройки по кодовете излиза ,че са еднакви ???? Тези 200хц трудно ще се забележат , защото всъщност се постигат чрез сканиране и премигване на подсветката , все пак ефект някакъв има , а дали е за 220лв. можеш да прецениш при директно сравнение.

10. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Разлика има и в динамичния контраст - 80к за 750, срещу 70к за 650, което не вярвам да оказва чак 220лв влияние.

11. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Philippines

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Привет
    Нуждая се от помоща ви
    Трябват ми повече дани от продуктовият код на телевизорите LG ,за да разбера в кой модел ,какви матрици поставят. За целта е нужно да ми напишите продуктовият код на вашите телевизори. По-точно модела и 6-тата буква след него

37SL8000 - ZB.BEUVLJG

12. Тук е от
    Oct 2010

Цитат Първоначално публикувано от Under666
    И при мен е същото на ЛД350. На дали има фикс, но знае ли човек...
    Интересното е, че ако файлът първоначално е бил с DTS звук, а аз го конвертирам в AC3, такъв проблем няма (или поне не се е появявал засега). За конвертиране ползвам директно AudioConverter, а в случаите, когато с него не стане по някаква причина, ползвам MKVExtract, eac3to, mkvmerge. Многоканалното аудио винаги го downmix-вам до стерео (понеже не ми е нужно многоканално), като битрейт за AC3 файла ползвам 256kbit/sec.
    Сега гледам, че на последния филм, при който се появи този проблем, звукът е AC3 5.1-канален, 448kbit/sec. Ако искаш, мога да ти пратя линк на лично съобщение, за да го пробваш и ти, ако ти се занимава.

13. Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от Emiliyan
    Здравейте.

Здравейте, колеги! При мен се появяваше този проблем ако гледах от флашка (беше стара) и вече беше по-бавна, сега съм с външен хард и нямам абсолютно никакви оплаквания.
    Пробвайте с друга по-ново флашка , с външен хард или лаптоп.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от niksun78
    Здравейте, колеги! При мен се появяваше този проблем ако гледах от флашка (беше стара) и вече беше по-бавна, сега съм с външен хард и нямам абсолютно никакви оплаквания.
    Пробвайте с друга по-ново флашка , с външен хард или лаптоп.
    Не е такава зависимостта...
    Аз лично не бях гледал видео 'за директна консумация', вчера пробвах със случаен с AC3-звук ('VanWilder', HD, Zamunda). С твърд диск.
    Учудих се - и аз имам гореописания проблем! Ще търся решение при братушките!

16. Тук е от
    Oct 2010

Наистина не е такава зависимостта. Последният файл, с който пробвах, е с много нисък битрейт, както на звука, така и на картината, така че времето за четене от флашката не е проблемът, понеже на релийзите с доста по-висок аудио- и видео-битрейт, при които аудиото е допълнително конвертирано, такъв проблем няма.

17. Тук е от
    Nov 2010

Аз имам също проблем с плейъра. Много често някои филми не ги разчита, след това като преформатирам флашката и пак запиша дадения филм вече го прочита. Ползвам две флашки като едната е чисто нова и с двете го имам пролема. Някои филми ги чете до някаде и след това ако има повече филми на флашката почва следващия а ако е само един филма го почва от начало. На компа всички тези филми си работят без проблем. Според мен има някакъв софтуерен проблем.

18. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Здравейте ,аз нямам проблем с филмите а със субтитрите някои ги чете веднага някои не а са с еднакви имена с филма и формат който чете плеера ,естественно гледам да не заисвам филми с DTS звук иначе плеера си работи нормално ,някой ползва ли директно външен диск ,моля да изкаже мнение.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 32 от 92 ПърваПърва ... 2230313233344282 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14
  5. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе