Страница 33 от 92 ПърваПърва ... 2331323334354383 ... ПоследноПоследно
Резултати от 481 до 495 от общо 1376

LG LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2009

Re: LG LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Kакто и споменах, че съм си избрал едно LG така вече съм собственик на едно 37 инчово le5500.
    Засега ми харесва, има единствено проблем с настройката на DLNA мрежата.
    Направих настройки на Вистата за DLNA-сървъра, както са описани тук, на телевизора обаче ми изписва конфликтна програма. Какво трябва да се настройва по Тв-то, което е включено с лан кабел към рутера, а компа е през същия рутер само че с wireless, в една и съща мрежа са?

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Здравейте,колеги.Имам LG-32LD350 от шест месеца и дистанционното му е много зле.Имам впредвид бутоните за връщане около централния ОК.Направо трябва да ги счупя от натиск за да се задействат.Някой има ли подобен проблем?

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от waspa
    Здравейте,колеги.Имам LG-32LD350 от шест месеца и дистанционното му е много зле.Имам впредвид бутоните за връщане около централния ОК.Направо трябва да ги счупя от натиск за да се задействат.Някой има ли подобен проблем?
    Отвори го и почисти платката и гумата с бутоните - с влажна кърпичка или парцалче. После пак го затвори и пробвай.

5. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Отвори го и почисти платката и гумата с бутоните - с влажна кърпичка или парцалче. После пак го затвори и пробвай.
    ....и ако не тръгнат (както очаквам), трябва да се напръска 'гумата' с графитен проводящ спрей.
    Или
    Частично решение при частично работещи бутони е RC да е с винаги с добре заредени батерии.

6. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Ако ти е паднал графитния слой можеш да си изрежеш кръгчета от опакофка на хапчета но внимавай като ги липиш препоръчвам секундно лепило но да е гел за да не се разтича и почисти повреденото копче от остатъци.Но е възможно да е от типа копчето като на мобилните телефони там триабва да почистиш пластинките много внимателно.

7. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

За 6 месеца едва ли е скапал бутоните ,първо да смени батериите ,пък после да го отваря ,че като знам тия новите дистанционни как са направени, по-скоро ще го скапе след отварянето /добре си бяха навремето с болтчета -отваряш ,почистваш ,затваряш -чиста работа/.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Благодаря ви,колеги,за отговорите.Наистина за тези 6 месеца,дистанционното е като ново.В интерес на истината още като ново имаше този проблем,но съвсем леко,и явно с времето съвсем се скапа.А дали подлежи на гаранция ?

10. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Благодаря ви,колеги,за отговорите.Наистина за тези 6 месеца,дистанционното е като ново.В интерес на истината още като ново имаше този проблем,но съвсем леко,и явно с времето съвсем се скапа.А дали подлежи на гаранция ?
    Ами нищо не ти коства да питаш.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Гаранцията не покрива повреди на дистанционното. Смени батериите с нови и пиши как е.

12. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Гаранцията не покрива повреди на дистанционното. Смени батериите с нови и пиши как е.
    Смених ги,но проблема остава,явно с моя късмет. . .ама това да са проблемите.

13. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Гаранцията не покрива повреди на дистанционното.
    Това сигурно ли е? Едно време озвучителни тела, слушалки и дистанционни имаха 6 месеца гаранция.

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Сигурно е да -пише го на гаранционите карти на повечето уреди с малки букви.Кабели,дистанциони ,лампи ,батерии....не се покриват от гаранцията.Дори мисля,че съм го чел и точно на лг картите.

16. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Смених ги,но проблема остава,явно с моя късмет. . .ама това да са проблемите.
    Ако си от София в безистените по ул. Пиротска има магазинчета за дистаннционни в някои от тях ремонтират ДУ-та за около 12-14лв. ,също и на ул.цар Самуил до Солунска . Слагат се(залепват) графитни тапички , които също се продават , но трудно се намират. Скоро имаше в ТМ на промоция универсални ДУ за 15лв. на промоция и това е вариант.

17. Тук е от
    Nov 2007

Интересно на моя LD450 бутоните около ОК-я правят същите мизерии,но аз си втълпих че това стана след като активирах медиа плеъра.

18. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Все пак не пречи да си ги отворите и почистите /понякога се появява и влага под бутоните вследствие на конденс може би/ и чак тогава ако няма ефект да търсите ново.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 33 от 92 ПърваПърва ... 2331323334354383 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14
  5. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе