А Самсунга като вариант спрямо LG 32LD420?
Не искам допълнителни у-ва.
А Самсунга като вариант спрямо LG 32LD420?
Не искам допълнителни у-ва.
Какво за Самсунга , по-точно ? Освен , че не е full HD , освен , че има най-добрия вграден медиен плеър и пуска ДТС звук / стерео без ресивър / и цената е почти като на LG-то ? Може би за това питаш !
Ами Самсунга като цяло по-добър или по-лош вариант е?
Не му е тук мястото да го обсъждаме , нищо лично , но си има тема за Самсунг ! Просто е вариант !
Не искам да обсъждаме Самсунга,а само питах дали добър или лош вариант спрямо 32LD420 .
Може да се каже ,че му е аналог от Самсунг /като + DTS/
Ето го и топ модела им /за нашият пазар/ тази година. /иначе е LZ9700 който съм сигурен че няма да се появи у нас/
http://www.lg.com/ca_en/products/doc...%20English.pdf
Т.е. на една (близка) цена са, но Samsung има DTS декодер?!Първоначално публикувано от иванвас
Мисля, че е редно да се вземе Самсунг... каквата и да е матрицата, "за спалня" ще е достатъчно, а и директно се гледат повечето MKV-та!
Найс , а !Първоначално публикувано от hristoslav2
Поне за топ моделите можеше да купят DTS лиценз.
Хубаво щеше да бъде , но може и без него , даже май на мен не ми е нужен - то и няма тв програми с такъв звук , а за другите източници си има начин !
завода на LG в *****
https://www.youtube.com/watch?v=7RxxbKPhaQA#ws
civica, взех един 37LK450 за роднини. Първоначалното ми мнение е, че не е подходящ за SD сигнал (аналогов SD сигнал през SCART от кабеларка). Доволен съм от възможностите за контраст и яркост (яркост на светлите и степен на черното) при гледане фронтално. Явно вече новите модели са насочени само към HD сигнал. Иначе - поздрави за покупката. Матрицата му е LGD S-IPS (естествено!).Първоначално публикувано от civica
Мерси ! И на теб да ти се връща ! Никога , ама никога , не съм мислил , че ще го вързвам чрез скарт - ужас и ще гледам аналогов sd сигнал от кабеларката ! Взех го за цифрова и HD , естествено , и преди това направих малко проучване , но и хич не му мислих много при тази цена - направо го отнесох за има-няма 10мин !
Има 1,2,3 HD програми , излъчващи в 1080р - " убийствена " картина и звука е DD , но нямат съдържание , е имат , но няма какво да се гледа - въртят едни пейзажи , но картината е " жестока - хипер , мега , ултра " !
Намали си остротата и образа ще се подобри. Няма да е назъбен. А иначе ползвай вградения кабелен тунер, а не този на кабеларката.Първоначално публикувано от adtomov