Търся компетентно мнение. Каня се тия дни да си взема ТВ. Колебая се между LG 32" LV3550 и LG 32" LE5300.
Ако може да ми помогнете в избора между двата.
Търся компетентно мнение. Каня се тия дни да си взема ТВ. Колебая се между LG 32" LV3550 и LG 32" LE5300.
Ако може да ми помогнете в избора между двата.
На някой друг да му се активира антивирусната на тази страница? Блокира ми отварянето на някакъв jpg.
42LK430 и 42LK450 в момента са по 799 лв в ТМ
Нещо, немога да открия тази цена в момента?
http://www.technomarket.bg/products/09107599/lg-42lk450
На SD е добре, но не с фабричните настройки. Задължително трябва да се намали остротата. Хубаво е да се вкучено и цифровото намаляване на шума, ако се гледа цифрова телевизия с вградения тунер. Аз още САР модул не съм слагал. Засега само с антена.Първоначално публикувано от mitko414
Първоначално публикувано от Julian
Има ефект от модула !
Еее , промоцията свърши ! От този понеделник са новите цени , по-високи разбира се !Първоначално публикувано от soon
Тогава ще чакаме пак да стане такава или и даже и малко по-ниска.
Все пак есента идва.
А и Коледа-та наближава !
Ако това не помогне, следва наливане чрез COM port...Първоначално публикувано от kosyo71
* Записвате на USB Flash drive папката LG_DTV, в нея firmware.
* Включвате флашката в USB входа на телевизора (при спрян ТВ), стартирате ТВ и игнорирате/отказвате предложението за автоматичен update.
* натискате MENU от дистанционното след това поставяте курсора на иконата OPTIONS -БЕЗ ДА ВЛИЗАТЕ В ПОДМЕНЮТО и натискате СЕДЕМ пъти бутона FAV.
* Ще ви излезе меню за принудително флашване на софтуера. Не маркирайте със зелен/червен бутон модулите.
* Натискате бутона ОК - телевизора започва инсталация и като достигне 100% се саморестартира и готово.
П.п. Не се променя името на firmware -както е кръстен от LG, така го оставете!
Всички действия по софтуерни промени са потенциално опасни и на собствена отговорност!
Ако може само да спомена за незнаещите че всички тия телевизори който се споменават на определени цени ,на промоция и други примамливи предложения ги има не само в "Техномаркет ", но и в Технополис . когато влезе нещо на промоция в определена верига в другата веднага правят цените същите .
Това е така , но в случая тези модели/ LG 37,42 LK450 / още не се продават в Технополис !
Наистина имам нужда от съвет!
Кажете кой от тези двата си заслужава LG LE5300 и LG LV3550 ?
Или ако предлагате нещо по-добро за тези пари : )
Освен това виждам, че тук са по-актуални 42" и нагоре, но аз нямам толкова място... затова избирам измежду 32 инчовите.
Ако ще купуваш LV3550 първо се увери, че тези, които го гледат встрани от центъра, ще виждат добре.
Здравейте!След повече от двуседмично образоване в света на ТВ-тата вече съм доста навътре в нещата и знам за какво иде реч,а преди това бях много бос на тази тема Понаучих много неща благодарение на този прекрасен форум! Единствения проблем е,че все още не съм си купил ТВ Ходих да купувам LG 42LE5500,но се оказа,че са останали само мостри в цяла България ... Бях разглеждал и LG 42LV5500,но не успях да го видя на живо и затова реших пак да поискам вашето мнение,преди да ходя в друг град да го видя! Нека ако някой има такъв или има конкретни впечатления от модела,плюсовете и минусите на LG 42LV5500 http://www.technopolis.bg/b2c/detail...80-LG-42LV5500 да сподели мнение,че има още десетина дена от промоцията и вече трябва да решавам - цената му в момента е 1399лв! Благодаря на всички предварително!
П.С. Между другото вгледах се и в SAMSUNG UE-40D5500 http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NG--UE-40D5500 ,който мога да взема с около 100-150 лв под цената (в момента е 1529лв)!В сравнение с LG 42LV5500,кой е по-добър избор според вас?
Ако ще те улесня, според мен 40D5500 може да не го мислиш, тъй като 40D6000 е 1450 лв., а е по-горен клас.
Здрасти и от мен в тая тема Отскоро съм с LG 42LD750, като една от основните причини да го взема бе убеждаването ми от всичките продавач-консултанти, че вградените плейъри на LG са едни от най-добрите заедно с тия на Samsung, като нямало файл който да не тръгне. Е да, ама не...като му пусна някои .mkv файлове (май предимно на тези, които са рипнати на 720p) ми изкарва надпис "Неподдържан аудио кодек" и клипа/филма или тръгва без звук или пък изобщо не тръгва. Току-що му ъпдейтнах фърмуеъра до 03.06.01, но проблема си остава..някакви идеи как да се оправи (ако въобще има възможност за това)?