OK! 10x.Първоначално публикувано от hristoslav2
OK! 10x.Първоначално публикувано от hristoslav2
Преди малко реших да включа ТВ-то към интернет за пръв път,но като натиснах копчето "Netcast" ми поиска да поднови софтуера.ТВ-то 42LD750
Да му разреша ли го поднови или не?
Малко ме притеснява какво точно ще подновява фирмуера ли,софтуера който касае интернета ли?
Да не се оплеска нещо?
Какво да правя?
Ти искаш интернет/ ей , голяма работа е тази екстра , да , ама -не / , а ТВ-то иска нов ъпдейт - кое е по-важно и кой е по-важен ?
Здравейте,
моля за мнение за LG37LD465 цена в ТМ 829лв.
Добра ли е тази серия?
Поздрави
Серията е добра , но си е от 2010 . Иначе няма как да има такива изгодни цени !
мерси
забравих само да попитам USB-то плейва ли филми?
м/у другото търсих и LG37LK450 - който видях че препоръчваш, но в ТМ го няма а в Технополис ми е със 100лв. по-скъп
По принцип плейва , но на някои модели плеъра е заключен , трябва да се провери на място за конкретния модел !
Така е , цената на 37LK450 се вдигна , но сигурно пак ще има някоя промоция , но кога точно .... !
Не разбрах кое беше полезното в отговора ти ?Ти искаш интернет/ ей , голяма работа е тази екстра , да , ама -не / , а ТВ-то иска нов ъпдейт - кое е по-важно и кой е по-важен ?
Не е нужно да ъпдейтвате, ако няма някакъв видим за Вас бъг в текущия. А и щом работи добре, не се занимавайте.Първоначално публикувано от иванвас
Много потребители се оплакват, че им 'изчезват' функции след подновен фърмуер.
При някои обновявания има големи промени - не се вижда в менютата, но често подменят доста части.
Аз не искам да ъпдейтвам.Тв-то само иска да се ъпдейтва.А като му дам "НЕ" не влиза в Netcast-а.Как да вляза в "Netcast" като откажа да ъпдейтвам?
Здравейте, купих LG 47LW5500 и wifi AN-WF100 - по прочетеното инфо би трябвало да работи на 300mbit, но се закача само на 54mbit, ако му задам само 802.11n - дава че не може да се свърже. Рутера е D-Link DIR-655. Имате ли идея дали трябват някакви специфични настройки?
Проблема е решен - оказа се че когато е зададено channel width: auto 20/40 mhz не се свързва, като го променя на 20mhz работи.
В крайна сметка, не е задължително след ъпдейт да не тръгне Неткаста - може да се прежалите да ъпдейтвате веднъж. Има си опция (бутонна комбинация) за rollback на предишния фърм.Първоначално публикувано от иванвас
Опцията за автоматичен ъпдейт се намира в сервизното меню In start/System 2.
Доколкото си спомням Вашия модел, трябва да е нещо от рода на "NSU mode". (NSU=Network Software Update).
Ъпдейтвай. Доколкото знам, последните ъпдейти основно добавят Арр към Netcast-а.Първоначално публикувано от иванвас
Здрасти отново,Първоначално публикувано от civica
намерих LG37LK450, нооо намерих и другия който търсих т.е. Samsung LE37C550!!!
Кой от двата да избера?!!!
Ако искаш модел 2011 - LG ! И матрица S-IPS на LGD !
Самсунг-а не е лош избор , но е гарантирано , че матрицата не е на Самсунг ! Това незначи , че е лоша !