Страница 84 от 92 ПърваПърва ... 34748283848586 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,246 до 1,260 от общо 1376

LG LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. TNN
    TNN е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2008

Re: LG LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Кой тогава си заслужава при 32 инчовите? Сега Техномаркетите в страната са заредени с неразпечатани бройки с LG 32LD750 за по 712 лв - не зная дали няма да липсват след няколко седмици. Накрая може примерно някой Finlux 32 да решим да си избираме.... Някой ще ми посочи ли по-добър 32 инчов тв в този ценови диапазон!?

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от TNN
    Кой тогава си заслужава при 32 инчовите? Сега Техномаркетите в страната са заредени с неразпечатани бройки с LG 32LD750 за по 712 лв - не зная дали няма да липсват след няколко седмици. Накрая може примерно някой Finlux 32 да решим да си избираме.... Някой ще ми посочи ли по-добър 32 инчов тв в този ценови диапазон!?
    Вземаш LG 32LD350 от Техномаркет за 550лв, отключваш USBто и си готов.

Поздрави!

4. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Защо трябва да отключва каквото и да е ? Нали си търси евтин , 32" ТВ - е намери го ! А ако иска и екстри , моля , има и за повече пари ТВ !

5. Тук е от
    Sep 2010

Само да спомена че вече е почти края на 2011г. а някои препоръчват модели на хорицата от началото на 2010 г .Техномаркетите били пълни с тия модели .Откъде пък се извъдиха!!!Едва ли има производство на модели от старата серия .Това са стари бройки кой знае къде стояли по витрините и сега на 700 лв. Ами това е напълно нормална цена на стар телевизор,колкото и да е хубав !!!

6. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от zloto74
    Само да спомена че вече е почти края на 2011г. а някои препоръчват модели на хорицата от началото на 2010 г .Техномаркетите били пълни с тия модели .Откъде пък се извъдиха!!!Едва ли има производство на модели от старата серия .Това са стари бройки кой знае къде стояли по витрините и сега на 700 лв. Ами това е напълно нормална цена на стар телевизор,колкото и да е хубав !!!
    Само да спомена, че хората май не знаят какво искат и е нормално да му се предлагат най-евтините варианти. Поздрави!

7. Тук е от
    Sep 2011

Здравейте,
    от скоро имам телевизор LG LV3550 и в момента работи с CAmodul от Blizoo. Единствения ми проблем е, че не мога да открия опция, с която да си подредя каналите от цифровия пакет в ред, в който аз предпочитам. Ако някой има съвет да помага

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от Rumen4o
    Здравейте,
    от скоро имам телевизор LG LV3550 и в момента работи с CAmodul от Blizoo. Единствения ми проблем е, че не мога да открия опция, с която да си подредя каналите от цифровия пакет в ред, в който аз предпочитам. Ако някой има съвет да помага
    Цитат Първоначално публикувано от стр. 1
    Как да си подредя програмите?
    Когато пускате да се сканира за програми (автоматично търсене) преди да му дадете "ДА" махнете отметката за автоматично нареждане. След което ще можете да ги наредите както си поискате.

Мога ли да подредя програмите след автоматично търсене? Например BTV ми е на 51, искам да е на 1.
    Ако ползвате цифровия тунер преди да пуснете автоматичната настройка махнете отметката за автоматично номериране.
    За малко по-старите модели е, но не вярвам да има драстични промени.

10. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    За съжаление не стана -все пак успя да се ъпдейтне и веднага след това задържа сигурно към 10 мин. без да се рестартира -даже направи сканирането на тунера - и след първото рестартиране ,пак почна през няколко сек. ... .Обадихме се на ЛГ ,бяха доста любезни хората ,казаха че до 48ч ще се свържат с нас.ТВ беше последния в Бургас ,когато го взехме и ме съмнява дали не е бил върнат с проблеми ,кашона си беше в окаяно състояние ,но самият тв нямаше следи от употреба /надрано ,прах по отворите, дист. у-е и батериите също бяха в опаковка/.Ще видим как ще се развие ситуацията.
    За съжаление от LG ни отсвириха ,явно за тях България свършва със София /само не ми е ясно защо 15 мин им обяснявах по телефона какъв е проблема и записваха адрес и телефон за посещение / и ще трябва да го носим в ТМ .Какво ще ми препоръчате -в Бургас сервиза на ТМ е отстрани на магазина -да го носим директно там или директно през главния вход и да търся управителя? Друго ми е интересно ,когато го купувахме преди месец ,казаха че е последния 42LD650 ,а от LD750 имат само 47" -сега гледам ,че налични от 650 имат само в Бургас и още един магазин ,а 750 почти навсякъде -или най-нагло са ме излъгали или случайно са "доставили" нови бройки...

11. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от Rumen4o
    Здравейте,
    Трябва при първоначална автоматична настройка да махнеш една чавка на автоматично номериране на програмите и ще можеш да ги преподреждаш!!!!

12. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от motoman7
    Препоръчвам ти "XviD4PSP 6.0" много е добра и лесно се борави с нея http://www.winnydows.com/#News Изтегли си я нищо че е бета работи безотказно .Отначало и аз конвертирах с POPCORN но прекАлено много настройки .При XviD4PSP 6.0 единствено трябва да зададеш следните неща http://i55.tinypic.com/rasz6p.jpg Oбърни внимание че типа на файла не се променя (остава MKV) както и самото видео остава същото променяш само звука от 5.1 на двуканално стерио в MP3.
    Една редакция -> много по добър резултат се постига ако се прекодира в AC3 192kbps stereo . Най малкото е доста по бързо http://i53.tinypic.com/10f83f6.jpg
    приятелю,инсталирах, заредих 10 гб филм и за 15-20 минути беше стигнал едва 2 процента. същия филм аудио конвертора за 25-30 минути е готов.аудиото го свалям до ас3,192 стерео. да не би да не правя нещо както трябва и програмата да пипа и видеото и от там да идва проблема . единия ред от скрийншота се различава от настрйките, които мога да задам. под чавката видео има прогресив и срешу х264 црф 2100хай гуалити

п.с. да, пипал съм видеото, сега всичко е наред. за тези след мен ще добавя, че настройката 'копи' от скрийншота е важна. тогава копира видеото и пипа само аудиото.

13. TNN
    TNN е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2008

Разгледах мненията за новото зареждане на Техномаркетите с LG 32LD750. Възможно е да са доставили неразпродадени позастояли се количества от някоя от по-развитите страни от България. Да си купиш нов подобен телевизор и на половин цена си е прилично попадение. Лично аз досега още не съм намерил време да отида до някой от магазините. А е и неразумно да си го купя и телевизорът да стои още много седмици в кашона си. Мисля си, че в гаранционния срок трябва да е включен доста часове ежедневно - ако ще дефектира нека да е в началото на ползването.

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Това го разбрахме доста отдавна , но за основен ТВ , 32" е малкооо ! Нали ти стана ясно или пак да почваме от начало ?

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Най-добре изчакай 1-2 месеца и тогава реши ,а като гледам чуждите промоции може да очакваме интересни такива и тук.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

17. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

tnn, ето ти съвет от мен. капарирай си една бройка. след месец и половина отиди и си я вземи. гаранцията ще ти тръгне от тогава. освен това ако цената му падне още през това време, е възможно да ти го дадат на новата цена,въпреки, че не са длъжни.освен това ако през това време излезе друг модел може парите от капарото да ги прехвърлиш към него, но пак не са длъжни, защото капарото е договор, но търговеца по принцип се съгласява.така хем пазиш бройка, хем може да падне цената,хем пък капарото те пази от вдигане на цената, хем може да го прехвърлиш към друг модел.айде мирясайте най накрая -хи хи хи.

18. TNN
    TNN е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2008

Не е за хола, там ще е основния. За стената на всекидневната /там е и кухнята/,според мен е правилен избор.Отстоянието се очертава от 1.5 до 2.8 метра, зависи къде застава човек. За там бях харесал и един 26 инчов Finlux. Затова не ми се прибързва. Ремонтът още не е стигнал до хола.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 84 от 92 ПърваПърва ... 34748283848586 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14
  5. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе