Страница 89 от 92 ПърваПърва ... 39798788899091 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,321 до 1,335 от общо 1376

LG LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2011

Re: LG LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Не, не са ми по важни екстрите. Дреме ми дали има нет на тв или не, все пак е телевизор и според мен най главната му функция е да се гледа телевизия на него. Така че най важното е да има хубава картина. Подвоумих се по чиста логика - модел 2011 предполага някакво развитие, някакво подобрение, в технологии и т.н. така че ако няма такова нещо не бих се колебал за лд750..

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Отиваш на място и сравняваш - друг начин няма ! Аз съм с LG 37LK450 , модел 2011 , нямам забележки , като ТВ е перфектен , има и добър медиен плеър / не че си нямам отделен такъв /, а и аз го взех на добра цена - това ти го казвам само като инфо и да се ориентираш в ситуацията !
    Успех !

4. Тук е от
    Sep 2011

Благодаря! За медия плеара също не ми е толкова важен, защото обмислям външен, или още по добре домашно кино. Но ми се е загнездила идеята за този ST600 smart box на LG, по този начин LD750 ще си стане модел 2011 , дали би вършил същата работа вместо външен плеар, плюс другите екстри?

5. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Да , но не му е това целта на този плеър/ ST600 smart box / , а да направи по-старите модели ТВ / като LD750 / Smart т.е с интернет приложенията от Андроид !!

Домашното ти кино ще ти даде многоканален звук , но не може да замести един мултимедиен ХД плеър , но заедно са добра комбина !

6. Тук е от
    Sep 2011

хм, а дали няма такова домашно кино, което съчетава функциите на HD медия плеар, т.е. да може да възпроизвежда и HD от хард или флашка. За да не се трупат много кутиийки там Е, ако цената му надвишава 350 лв., ще преживея повечко устройства

7. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Че той телевизора си чете от флашка и хард и то доста формати , само дето няма DTS декодер , засега , но се работи по въпроса при LG ! Дом.кино ще го ползваш като озвучаване , понеже е по-евтино отколкото да си купуваш отделен ресивър+тонколони , но това е класическия вариант , другото е компромис , продиктуван от липсата на достатъчно пари за тази цел , обикновено !

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Колеги, хайде малко коментари по кабелите и връзките! На друго (виртуално) място спорим относно кабел USB към chinch.
    Тези юнаци 37LK450-Accessories продават това чудо на техниката!
    Аз все още не мога да проумея смисъла на съществуването му освен 'лесна печалба'...

10. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Коментара е - нека да има , все на някой може да му потрябва , но аз съм точно с този модел ТВ и аналоговите връзки съм ги забравил и забранил !

Чак пък лесна печалба - бая бройки ще трябва да продадат , но лично аз се съмнявам , но има хора разни с разни проблеми !

11. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Там е работата: какво аналогово виждате в USB порта на Вашия (LK450) ТВ?!?
    Мани модела, препоръчват го и за LD350. Продават го и за Samsung, Sony.
    Относно печалбата - ОК, може и да не е лесна.
    Нека въпросът да е: Някой ползва ли такова нещо за подаване на видео/аудио сигнал в ТВ?!

12. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Да ти отговоря конкретно на питането - аз , не и не виждам смисъл да го ползвам ! Иначе това си е един вид кабел , нищо повече !

13. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от civica
    Да ти отговоря конкретно на питането - аз , не и не виждам смисъл да го ползвам ! Иначе това си е един вид кабел , нищо повече !
    off/ Не видях нищо полезно в този отговор: звучи като да питат в bgmama 'трудно ли родихте?' и аз да напиша 'не, и не виждам смисъл да го правя!'.
    Очевидно се очаква мнение от хора, които имат отношение към въпроса.../off

Идеята на питането е: въпреки убедеността ми в неработоспособността на подобно изобретение, аз питам има ли някой колега, който има/ползва или е прочел в упътване на ТВ, че такова недоразумение може да служи за предаване на медия към ТВ.

14.  

15. Тук е от
    Sep 2011

Готово! Сдобих се с LG47LD750! Сега почвам да разцъквам
    Взех си и донгъла на LG за wi-fi. Дали може да се сдвои с компа през ви-фи и да стриймва видео, или ще трябва да взимам безжичен рутер и да правя домашна мрежа. То е ясно това второто, но докато стане, как мога да пускам филми от компа на тв през ви-фи(и дали въобще може)

16. Тук е от
    Aug 2010

Какво ще кажете за тази оферта :
    http://www.technomarket.bg/products/09091569/lg-32ld565 за 555 лв онлайн поръчка
    при положение че е с "M - SHARP CORPORATION VA" матрица
    срещу
    http://www.technomarket.bg/products/09084352/lg-32ld465 за 616лв,който взимам на момента
    с "W - LG Display Co.Ltd. S-IPS" матрица?????

17. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от иванвас
    http://www.technomarket.bg/products/09091569/lg-32ld565 за 555 лв онлайн поръчка
    срещу
    http://www.technomarket.bg/products/09084352/lg-32ld465 за 616лв,който взимам на момента
    За мен има някаква уловка, виж че стандартната отстъпка при поръчка онлайн е 5%, а тук е 20%. Явно имат много бройки били, които са били изложени в магазините им и това е номера да ги продадат :-)

18. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от иванвас
    срещу
    направи директно сравнение, все пак единия е 100 хц и е по - евтин

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 89 от 92 ПърваПърва ... 39798788899091 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14
  5. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе