Привет yHuKyM
Избирай измежду тези/подредени/
1. Philips 32PFL5604H
2. LG 32LD456
3. Toshiba 32LV733
Привет yHuKyM
Избирай измежду тези/подредени/
1. Philips 32PFL5604H
2. LG 32LD456
3. Toshiba 32LV733
Здравейте
Ще купувам телевизор,бихте ли ми препоръчали някой модел.
Да бъде 42" ,до 800лв.(плазма или ЛСД)Разгледах доста модели,но искам компетентно мнение.
Благодаря предварително
Помощ Hristoslav,
Здравеите, въпроса ми е :през USBто снимки и видео излизат във формат 4:3 и не мога да ги разпъна на цял екран,макар че ТВто е в режим 16:9.ТВто е LG32LE5300.Благодаря предварително.
Ако нещо не съм се объркал много много, единствения 42" ТВ на пазара за 800 лв. е LG 42LD420 в ТМ и ТП. Залежали бройки от минали години не визирам.Първоначално публикувано от alkuni
Опа, имало и една плазма - SAMSUNG PS-42C430
Пробва ли с друго видео ?Първоначално публикувано от mitaka681
Hristoslav, ne te razbiram , priqtelu.4rez fla6kata i USB kak da probvam s drugo video?ina4e prez kompa nqma problem.a snimkite mi sa na cql ekran prez USBto na drugiq mi tv. toi e LG42LH4000
Имах предвид с друг филм качен на флашката. Отдавна не съм си играл с телевизор LG.Първоначално публикувано от mitaka681
Виж си настройките в менюто - какво си задал като аспект на картината преди да поставиш флашката.
ДА ПРОБВАХ С ДРУГИ СНИМКИ,И ТЕ СА 4:3, А НА ДРУГИЯ ТВ КАКТО ТИ ПИСАХ СИ ИЗЛИЗАТ НА ЦЯЛ ЕКРАН.А НА ТВтоПРЕДИ ДА СЛОЖА ФЛАШКАТА СИ БЕ НА 16:9
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1303236171[/time]_________________________________________________
ДА ПРОБВАХ С ДРУГИ СНИМКИ,И ТЕ СА 4:3, А НА ДРУГИЯ ТВ КАКТО ТИ ПИСАХ СИ ИЗЛИЗАТ НА ЦЯЛ ЕКРАН.А НА ТВтоПРЕДИ ДА СЛОЖА ФЛАШКАТА СИ БЕ НА 16:9
Добре!Кой от двата ще ми препоръчатеПървоначално публикувано от Lance
Ами ако не можеш да решиш сам между плазма и течнокристален не мисля, че някой може да ти помогне. Не се бъзикам.
Ами ако можех да реша сам нямаше да питам.Първоначално публикувано от Lance
Пробвай пак ,след като въстановиш заводските настройки.Първоначално публикувано от mitaka681
Здравейте,
Благодарности за информацията.
Взех си LG 37LH7000 и сега се мъча да си настроя картината.
Относно качеството на картината - ползвах "Съветник за картината", което го има в менюто на телевизора, но честно казано не съм доволен от крайният резултат.
Във форума четох(и във форум.сеткомбг) относно по - фините настройки - осветеност на червено(синьо, зелено...) и контраст на червено(синьо, зелено...). Има някакеи скрийншотове на които се показва едната настройка на -11, другата на -4, трета на -25 и т.н. Пробвах да ги променям, но не хващам никаква разлика.
1. Има ли смисъл да пипам там, ако има - какво да пипам?
2. Да му имам ли доверие на "съветник за картината", или настройките на контраст, яркост, цветове, острота за коренно различни за различните държави, тв оператоти и т.н. ?
3. На HDMI портовете на ТВ-то - отзад, на първия пише: HDMI(DVI), на другите - само HDMI.
Къде да си свържа булсат приемника и дали ще има разлика в картината ако си купя по качествен HDMI кабел?
4. Защо като си пусна НД канали и като натисна ОК на дистанционното на телевизора ми изписва: 1080р 50Hz? Не би ли трябвало да е 100?
5. Какво препоръчвате за следните настройки:
5.1 динамичен контраст - изкл/ниско/високо
5.2 реално кино - изкл/ниско/високо
5.3 Truemotion(100 HZ) - изкл/ниско/средно/високо
5.4 подобряване на ръбовете - изкл/ниско/високо
5.5 OPC - изкл/вкл
Благодаря Ви предварително.
Поздрави
quentin малко те позабравих
1. Там не пипай! Трябва ти уред.
2. Донякъде може да му имаш доверие. Настройките са еднакви за всички държави.
3. Там се включва компютър.
4. Така ти показва параметрите на приеманият сигнал. Няма 100Hz-ов сигнал.
5.
5.1. Изключен.
5.2. Не знам -не съм си играл с него.
5.3. Изключени при гледане на филм. Включваш само при гледане на телевизия-спортни предавания.
5.4. Не знам.
5.5. ОРС - това какво беше ?
ХДМА кабел има смисъл да е хубав ако е над 10 метра.