Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор LG ?

Гласували
317. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

12 3.79%
  • 32"

74 23.34%
  • 37"

21 6.62%
  • 42''

142 44.79%
  • 47"

72 22.71%
  • 55"

8 2.52%
  • 65''

0 0%
  • 84''

4 1.26%
Отговори на анкетата
Страница 90 от 108 ПърваПърва ... 40808889909192100 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,336 до 1,350 от общо 1608
Like Tree64Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2012

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от tatkobarba Виж публикацията
    Здрвейте вчера се сдобих с един 42LM669S но имам един въпрос ако може някой да помогне.
    Пускам през мрежата 3D филм от компа чрез Plexa-а и е ок ,но проблема е със субтитрите,конвертирах ги да са 3D,сених имената да са еднакви с филма но не тръгват.Пробвах от менюто на плеъра да ги избера но опциите не са ми активни.На компа с KmPlayer няма никъкви проблеми.
    А направи ли настройка в PLEX субтитри на български?

2.  

3. Тук е от
    Oct 2009

Блягодаря за помоща подкарах ги.

4. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

Цитат Първоначално публикувано от Dominator Виж публикацията
    Plex, HMS и много други...
    Вчера пробвах и HMS.LG-то пак не открива никакви медийни файлове като при Plex.Другите два лаптопа излизат като източници,но на тях не съм инсталирал сървъри.Явно проблема е в настолното РС.Пробвах и с изключена антивирусна-същия резултат.Давам го за преинсталация.

5. Тук е от
    Oct 2009

Оказа се ,че субтитрите които тръгват ги сваля от някакъв сайт а не са тези от компа.В plex-а когато отворя филма и ми покаже подробностите за файла има да избера субтитри, избирам български ( vobsub- или нещо такова беше ) и нищо подкарва някакви други субтитри които даже се разминават.Имали още някакви настройки?

6. Тук е от
    Apr 2013

Здравейте,
    харесах си един телевизор LG 42lm615s LG 42LM615S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    цената ме устройва затова искам да попитам ако има някой притежател на този телевизор да ми каже що годе как се държи, за какво да гледам при покупката и т.н. Ще се гледа цифрова телевизия и филми от компютър. Ако някой има и друго по-добро предложение в диапазона до 1000 лв.ще съм благодарен да го сподели.
    Благодаря предварително.

7. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

LG 42LM620S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

DTS и PVR поддръжка в сравнение с LM615S

+120 лв, разбира се...

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2002

Колеги, с 47LM620S съм и съм притеснен от проблемите със звука.
    На някой канали звука насича, все едно не могат да си довършат думите а на някой канали се чува едно пукане от говорителите, когато няма някакъв звук.
    Уж проблема не е в ТВтата, но щом при други производители това не се забялязва според мен проблема е и в ТВто.
    Ако някой е разбрал какъв е проблема при кабелния оператор нека да сподели, за да може да дадем насока и на нашите доставчици какво да направят.
    Проблемът наистина е дразнещ.

10. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2012
    Живее в
    София

Здравейте,

Обновихме фърмуера на един 47LM660S от 4.20.23 на 4.40.нещо-си и спряха да му работят всички HDMI входове... Някой да е срещал подобен проблем...?!

При натискане на My Apps, Home, Input List телевизорът изписва "Loading..." и до там... Отказва да му сложим по-стар фърм през USB...

11. Тук е от
    Apr 2013

и при мен се получи същото. 4.40.19 софт. версия и не чете HDMI. някой да знае как да върна стара версия - през USB не става - защото вижда по нова и отказва. ?!

12. Тук е от
    Nov 2011

Цитат Първоначално публикувано от vassil_bk Виж публикацията
    При натискане на My Apps, Home, Input List телевизорът изписва "Loading..." и до там...

При мен е същото без да съм обновявал. С 04.20.53 съм. Просто включих телевизора преди около час и ми се получи същото.

13. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Пробвахте ли с връщане на "заводски настройки" и "рестарт" (изкючване от захранване за 20-30 мин.) ? За приложенията имаше някаква промяна при един от ъпдейтите и ме караше да си въвеждам е-мейл при логване .

14.  

15. Тук е от
    Apr 2013

И при мен се получи същото.

16. Тук е от
    Oct 2004

Цитат Първоначално публикувано от vassil_bk Виж публикацията
    При натискане на My Apps, Home, Input List телевизорът изписва "Loading..." и до там... Отказва да му сложим по-стар фърм през USB...
    Много интересно. И при мен се получи преди час. Отдавна съм с 4.20.23. С пълно изключване на захранването за 5 минути не се получи. Но с фабричното нулиране стана. HDMI работи от PC-то и се зареждат Home и My Apps. 47LM660S

17. Тук е от
    Apr 2013

Здравейте.
    Аз съм с 47LM765S и констатирах същият проблем....само преди един час всичко работеше.

18. Тук е от
    Oct 2009

Как се връщат заводските настройки

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе