26" и по-малко
32"
37"
42''
47"
55"
65''
84''
Блягодаря за помоща подкарах ги.
Вчера пробвах и HMS.LG-то пак не открива никакви медийни файлове като при Plex.Другите два лаптопа излизат като източници,но на тях не съм инсталирал сървъри.Явно проблема е в настолното РС.Пробвах и с изключена антивирусна-същия резултат.Давам го за преинсталация.
Оказа се ,че субтитрите които тръгват ги сваля от някакъв сайт а не са тези от компа.В plex-а когато отворя филма и ми покаже подробностите за файла има да избера субтитри, избирам български ( vobsub- или нещо такова беше ) и нищо подкарва някакви други субтитри които даже се разминават.Имали още някакви настройки?
Здравейте,
харесах си един телевизор LG 42lm615s LG 42LM615S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
цената ме устройва затова искам да попитам ако има някой притежател на този телевизор да ми каже що годе как се държи, за какво да гледам при покупката и т.н. Ще се гледа цифрова телевизия и филми от компютър. Ако някой има и друго по-добро предложение в диапазона до 1000 лв.ще съм благодарен да го сподели.
Благодаря предварително.
LG 42LM620S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
DTS и PVR поддръжка в сравнение с LM615S
+120 лв, разбира се...
Колеги, с 47LM620S съм и съм притеснен от проблемите със звука.
На някой канали звука насича, все едно не могат да си довършат думите а на някой канали се чува едно пукане от говорителите, когато няма някакъв звук.
Уж проблема не е в ТВтата, но щом при други производители това не се забялязва според мен проблема е и в ТВто.
Ако някой е разбрал какъв е проблема при кабелния оператор нека да сподели, за да може да дадем насока и на нашите доставчици какво да направят.
Проблемът наистина е дразнещ.
Здравейте,
Обновихме фърмуера на един 47LM660S от 4.20.23 на 4.40.нещо-си и спряха да му работят всички HDMI входове... Някой да е срещал подобен проблем...?!
При натискане на My Apps, Home, Input List телевизорът изписва "Loading..." и до там... Отказва да му сложим по-стар фърм през USB...
и при мен се получи същото. 4.40.19 софт. версия и не чете HDMI. някой да знае как да върна стара версия - през USB не става - защото вижда по нова и отказва. ?!
Пробвахте ли с връщане на "заводски настройки" и "рестарт" (изкючване от захранване за 20-30 мин.) ? За приложенията имаше някаква промяна при един от ъпдейтите и ме караше да си въвеждам е-мейл при логване .
И при мен се получи същото.
Здравейте.
Аз съм с 47LM765S и констатирах същият проблем....само преди един час всичко работеше.
Как се връщат заводските настройки