42LM660S - трябва да има в комплекта Magic Motion remote + 4 броя 3D очила + 1 брой 3D клипс
42LM640S - трябва да има в комплекта 4 броя 3D очила
26" и по-малко
32"
37"
42''
47"
55"
65''
84''
42LM660S - трябва да има в комплекта Magic Motion remote + 4 броя 3D очила + 1 брой 3D клипс
42LM640S - трябва да има в комплекта 4 броя 3D очила
Здравейте, наскоро се сдобих с LG 42LM620S, хареса ми как работи, но реших да му ъпдейтна софтуера до последния от БГ сайта "GP4_DVB_EU_BB_MP_mtk5369_A1_RevNo66676_V04.01.63_usb_V2_SECURED" . За съжаление започнах да забелязвам на HD каналите разни артефакти като квадрати, които преди ъпдейта не бях ги забелязвал чак толкова често. Реших да направя downgrade на firmware-а и да сложа този: "GP4_DVB_EU_BB_MP_DeJudder_mtk5369_A1_RevNo49001_V03.03.18_usb_V2_SECURED_V03.03.18_6095D7F3_120330" , мисля че оригинално беше с тази версия. Аз не съм с Magic дистанционното, но опитах отидох на Settings -> Options и без да влизам в подменюто натиснах 7 пъти FAV, само че нищо не става, опитах и на другите Менюта, и там не става, бихте ли ми казали как мога да си downgrade-на firmware-а , защото не съм доволен от по-новите версии.
P.S.
Няма как да върна последния (знам че може и да го пази) , защото и той е по-нов версия 4 и нещо, бих искал да си сложа този с който взех телевизора.
Rand6522
Вероятно в новите модели метода за даунгрейд е променен и заради това да не става при теб. Единственото което се сещам е да отидеш в сервиз на LG и да ги попиташ как става.
Провери и на този сайт
http://openlgtv.org.ru/wiki/index.php/Main_Page
http://openlgtv.org.ru/wiki/index.php/Wiki_index
Това за пикселизацията може да е причинено от битрейта на съответната програма....Виж как са същите програми при съседите ти.
Когато кабелната мрежа е прекарана по въздушен път(между покривите), през лятото е възможно с покачване на температурите да има промяна и в качеството на сигнала.
Edit: тук има някакви версии
http://downloads.technorep.nl/LG/
Има ли начин да се пипа в "Tool Option 3" на сервизното меню на моделите от тази година?
В четвъртък си купих 47ls5600.
Някой знае ли дали матрицата му се използва в други модели?
Здравейте, имам телевизор LG 47LM671S. Днес ми се появи, че има нов фирм за изтегляне. Погледнах в сайта на LG и го изтеглих от там. Качих го на флашка, както е описано в първия пост. По време на инсталирането ми каза грешен файл и спря. След това виждам само рекламното лого на LG да се върти на телевизора и нищо друго. Моля за съвет може ли да се оправи или трябва да се носи на сервиз. Мерси предварително.
Колега, а дали няма промяна, ако на ДУ натиснеш копче INPUT или дясното на него - TV/RAD ?
От днес вечерта съм с 42LM660S. Сравнявайки го с 42LW659S като, че ли е малко по-назад по отношение на качеството на картината, но за да потвърдя това ще ми трябва малко време да налучкам настройките. В общи линии съм доволен, единственото което ме дразни доста е неравномерната подсветка в горен ляв ъгъл но какво да се прави пълно щастие няма. Явно от Edge Led и тънката рамка на телевизора няма какво повече да се очаква по отношение на равномерността на подсветката. Поне аз до сега не съм видял телевизор който да е с равномерна подсветка. Ще се радвам собственици на този модел да споделят своите настройки на картината за да експериментирам и с тях. За моя изненада тук настройката "Локални тъмни LED" поставена на позиция "високо" се справя доста добре и най-вече подобрява доста нивата на черното, както и скрива на 80% неравномерната подсветка в горният ляв ъгъл на телевизора.
Виж по-назад бях писал откъде са моите настройки , общо взето това е едно от нещата - локалното на макс и динамичния контраст на минимум + подсветката на около 48.
Нямя промяна. Телевизора е свързан с компютър през HDMI и компа не засича телевизора.Първоначално публикувано от botev4o
Колеги и преди бях писал но никой не ми отговори защо National Geographic HD, по подразбиране говорът е на английски, а субтитрите на гръцки? От Q.MENU си оправям говора да е на Български и премахвам гръцките субтитри, но за съжаление до смяна на канала или изключване на телевизора. При следващо избиране на National Geographic HD отново говорът е на английски и субтитрите на гръцки. Как може направените от мен промени да бъдат запаметени ?
Щом го прави само на един канал е вероятно от кабелната да не подават коректни данни , другото е да избереш за страна България (ако си избрал "други") .
Страната е България, не е само на един канал това, почти на всичките канали дето са ми HD си има по дефолт някакъв език и субтитри които всеки път трябва да оправям защото направените от мен промени не биват запомнени.
На Скат съм и там нямам такива "екстри" за избор на субтитри на ХД канал (то няма ХД канал със субтитри ) - на другите си ми вървят - ако направиш промените в основното меню , а не в quick menu-то пак ли е така ?
Да пак си е така. Не знам вече как да го излъжа това много е досадно всеки път да сменяваш език, субтитри или и двете.