Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор LG ?

Гласували
317. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

12 3.79%
  • 32"

74 23.34%
  • 37"

21 6.62%
  • 42''

142 44.79%
  • 47"

72 22.71%
  • 55"

8 2.52%
  • 65''

0 0%
  • 84''

4 1.26%
Отговори на анкетата
Страница 67 от 108 ПърваПърва ... 1757656667686977 ... ПоследноПоследно
Резултати от 991 до 1,005 от общо 1608
Like Tree64Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Svetlio, благодаря!
    Да разбирам ли че посочените от теб дискове, както и дадените от мен примери за такива ще могат да се захранят безпроблемно от USB порта на телевизора?

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

99% не би трябвало да има проблем - зависи колко ще ползваш за запис , но едва ли ще ти трябват повече от 500гб (1ТБ са малко по-изгодни ).

4. Member
    Тук е от
    Dec 2005

Цитат Първоначално публикувано от ivanov_km Виж публикацията
    Понеже знам, че телевизорът при откриване на външен хардиск, форматира същият в някакъв си негов формат се питам, ако разделя предварително диска на C във (FAT32) и D във (NTFS) формат ще стане ли хватката , и да използвам при нужда D диска за съхраняване на информация от компютъра?
    Телевизора си го форматира както си знае без значение как е бил преди.
    Прави два дяла:
    един малък Ext3
    един голям JFS

JFS без проблеми си го ползвам за съхраняване на данни под Linux. виж може и за Windows да има драйвери.
    Във всеки случай телевизорът не се сърди, че му пишеш по диска

5. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Сигурно задавам смешен въпрос но за мое съжаление нямам никакъв опит с DVR устройства, нито с тази функция на самият телевизор. Интересувам се има ли възможност да записвам предаване на канал 1 от 19.00 часа при положение, че в същото време гледам предаване на др. канал?

6. Member
    Тук е от
    Dec 2005

за тази работа ще ти трябват два тунера.

7. Senior Member Аватара на splendor
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от ivanov_km Виж публикацията
    Сигурно задавам смешен въпрос но за мое съжаление нямам никакъв опит с DVR устройства, нито с тази функция на самият телевизор. Интересувам се има ли възможност да записвам предаване на канал 1 от 19.00 часа при положение, че в същото време гледам предаване на др. канал?
    Доколкото знам май това е идеята но нека който е записвал да потвърди

8.  

9. Тук е от
    Feb 2013

Здравейте, имам проблем с LG LD450 след активация на DivX плеара. Проблема е следния, че след като дадох 1 в менюто плеара се появи но ми изчезнаха цифровите канали и след смяна на държави и сканирания нищо не открива.
    Мога ли да ресетна телевизора по някакъв начин.
    Имам съмнение, че съм разместил нещо в сервизното меню без да разбера

10. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Според мен няма начин да ресетнеш настройките на сервизното меню на телевизора. Единият вариант е сервиз, а другият е да си спомниш какво и къде си променял по менюто. Ако имаш достъп да същият модел телевизор можеш да погледнеш там какви са настройките. Предполагам и др. колеги ще вземат отношение по твоя проблем и да се надяваме, че ще помогнат.

11. Тук е от
    Feb 2013

Проблема се оказа тъп и банален - КАБЕЛНИЯ ОПЕРАТОР. Като са идвали да инсталират кабелната са дали някакви настройки техни на честоти и разни други такива.Когато ми се е рестартира телевизора явно е изгубил тези настройки и след това.............. Уплахата, че съм прецакал тв беше голяма. Явно все пак не съм пипал нищо друго

12. Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от splendor Виж публикацията
    Доколкото знам май това е идеята но нека който е записвал да потвърди
    Няма как да записваш от един канал и да гледаш друг.
    Може да зададеш в колко да се включи да ти запише нещо от някой канал, както и да оставиш да се записва и да се изключи след час-два ако ти се спи или трябва да излизаш
    Наистина трябват два тунера, а и самият ТВ да поддържа възможността да записва един канал и същевременно да предава друг.
    Аз съм с 1ТВ външен диск- около 106 часа запис ми дава за HD картина ,за SD бяха повече.

13. Member
    Тук е от
    Sep 2005
    Живее в
    Бургас

Здравейте фенове на ЛГ! Мисля да се обзаведа със 37LM620S. Поради ограниченото пространство за монтаж, както и отстоянието което е макс 2.5 метра съм се насочил към него, но се замислям и за 42"-вите..
    Много ми допада като компактност и функции 42LM640S . Може ли да ми кажете реално еднакви ли са моделите ЛМ620/640/660С, освен визуално като цяло и вградения WiFi , панелите са еднакви предполагам и картината трябва да е еднаква или бъркам. Поради по -компактния размер ми допада най вече 640S , не виждам причина да се напъвам за 660-ката..
    Поздрави!

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2010

Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

колега аз купих 47лм671 за гледане от 270см и честно да ти кажа е добре. обърнах половината интернет, защото докато се накумя и техно-тата вдигнаха цените на тв с 400лв до 2199лв. взех го от дилъра на дребно за официалния представител, намира се в софия, цариградско до бензиностанцията на Газтрейд /да не правя реклама/.
    от рекламната книжка, която взех от магазина май разликата им е основна в броя 3Д-очила, кото се предлага с телевизора, цвета и стойката /669, който вече не се прозвежда/. гледам филми през DLNA - NAS. всичко върви за момента, даже и субтитрите излизат. конверсията от 2Д към 3Д е перфектно, особено във фул-ХД формат.
    поздрави и успех с покупката

16. Тук е от
    Jan 2013

LG 42LM615T Televisions - 42” LED CINEMA 3D TV with 4 pairs of glasses and freeview HD - LG Electronics UK

На това ЛГ какви торент филми от Замуна мога да слагам на флашка,предпочитам БРрип 720-1080п,но кои могат да тръгнат?

17. Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от godfadar Виж публикацията
    LG 42LM615T Televisions - 42” LED CINEMA 3D TV with 4 pairs of glasses and freeview HD - LG Electronics UK

На това ЛГ какви торент филми от Замуна мога да слагам на флашка,предпочитам БРрип 720-1080п,но кои могат да тръгнат?
    Ако имаш в предвид неговото USB- да,можеш да гледаш каквото предпочиташ

18. Тук е от
    Nov 2011

На LM серията някой знае ли дали има възможност да се промени нещо в сервизното за да се сменят програмите по бързо? Това което видях от първата страница:
    ,,В сервизното меню INSTART избираме позиция 4 System последната позиция Channel mute поставяме от ON на OFF -резултата е относително по-бързо превключване на каналите появява се по рано картината,, В сервизното поне аз не можах да видя такова меню, явно не е същото при LM серията.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 67 от 108 ПърваПърва ... 1757656667686977 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе