Svetlio, благодаря!
Да разбирам ли че посочените от теб дискове, както и дадените от мен примери за такива ще могат да се захранят безпроблемно от USB порта на телевизора?
26" и по-малко
32"
37"
42''
47"
55"
65''
84''
Svetlio, благодаря!
Да разбирам ли че посочените от теб дискове, както и дадените от мен примери за такива ще могат да се захранят безпроблемно от USB порта на телевизора?
99% не би трябвало да има проблем - зависи колко ще ползваш за запис , но едва ли ще ти трябват повече от 500гб (1ТБ са малко по-изгодни ).
Телевизора си го форматира както си знае без значение как е бил преди.
Прави два дяла:
един малък Ext3
един голям JFS
JFS без проблеми си го ползвам за съхраняване на данни под Linux. виж може и за Windows да има драйвери.
Във всеки случай телевизорът не се сърди, че му пишеш по диска
Сигурно задавам смешен въпрос но за мое съжаление нямам никакъв опит с DVR устройства, нито с тази функция на самият телевизор. Интересувам се има ли възможност да записвам предаване на канал 1 от 19.00 часа при положение, че в същото време гледам предаване на др. канал?
за тази работа ще ти трябват два тунера.
Здравейте, имам проблем с LG LD450 след активация на DivX плеара. Проблема е следния, че след като дадох 1 в менюто плеара се появи но ми изчезнаха цифровите канали и след смяна на държави и сканирания нищо не открива.
Мога ли да ресетна телевизора по някакъв начин.
Имам съмнение, че съм разместил нещо в сервизното меню без да разбера
Според мен няма начин да ресетнеш настройките на сервизното меню на телевизора. Единият вариант е сервиз, а другият е да си спомниш какво и къде си променял по менюто. Ако имаш достъп да същият модел телевизор можеш да погледнеш там какви са настройките. Предполагам и др. колеги ще вземат отношение по твоя проблем и да се надяваме, че ще помогнат.
Проблема се оказа тъп и банален - КАБЕЛНИЯ ОПЕРАТОР. Като са идвали да инсталират кабелната са дали някакви настройки техни на честоти и разни други такива.Когато ми се е рестартира телевизора явно е изгубил тези настройки и след това.............. Уплахата, че съм прецакал тв беше голяма. Явно все пак не съм пипал нищо друго
Няма как да записваш от един канал и да гледаш друг.
Може да зададеш в колко да се включи да ти запише нещо от някой канал, както и да оставиш да се записва и да се изключи след час-два ако ти се спи или трябва да излизаш
Наистина трябват два тунера, а и самият ТВ да поддържа възможността да записва един канал и същевременно да предава друг.
Аз съм с 1ТВ външен диск- около 106 часа запис ми дава за HD картина ,за SD бяха повече.
Здравейте фенове на ЛГ! Мисля да се обзаведа със 37LM620S. Поради ограниченото пространство за монтаж, както и отстоянието което е макс 2.5 метра съм се насочил към него, но се замислям и за 42"-вите..
Много ми допада като компактност и функции 42LM640S . Може ли да ми кажете реално еднакви ли са моделите ЛМ620/640/660С, освен визуално като цяло и вградения WiFi , панелите са еднакви предполагам и картината трябва да е еднаква или бъркам. Поради по -компактния размер ми допада най вече 640S , не виждам причина да се напъвам за 660-ката..
Поздрави!
колега аз купих 47лм671 за гледане от 270см и честно да ти кажа е добре. обърнах половината интернет, защото докато се накумя и техно-тата вдигнаха цените на тв с 400лв до 2199лв. взех го от дилъра на дребно за официалния представител, намира се в софия, цариградско до бензиностанцията на Газтрейд /да не правя реклама/.
от рекламната книжка, която взех от магазина май разликата им е основна в броя 3Д-очила, кото се предлага с телевизора, цвета и стойката /669, който вече не се прозвежда/. гледам филми през DLNA - NAS. всичко върви за момента, даже и субтитрите излизат. конверсията от 2Д към 3Д е перфектно, особено във фул-ХД формат.
поздрави и успех с покупката
LG 42LM615T Televisions - 42” LED CINEMA 3D TV with 4 pairs of glasses and freeview HD - LG Electronics UK
На това ЛГ какви торент филми от Замуна мога да слагам на флашка,предпочитам БРрип 720-1080п,но кои могат да тръгнат?
На LM серията някой знае ли дали има възможност да се промени нещо в сервизното за да се сменят програмите по бързо? Това което видях от първата страница:
,,В сервизното меню INSTART избираме позиция 4 System последната позиция Channel mute поставяме от ON на OFF -резултата е относително по-бързо превключване на каналите появява се по рано картината,, В сервизното поне аз не можах да видя такова меню, явно не е същото при LM серията.