Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор LG ?

Гласували
317. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

12 3.79%
  • 32"

74 23.34%
  • 37"

21 6.62%
  • 42''

142 44.79%
  • 47"

72 22.71%
  • 55"

8 2.52%
  • 65''

0 0%
  • 84''

4 1.26%
Отговори на анкетата
Страница 18 от 108 ПърваПърва ... 816171819202868 ... ПоследноПоследно
Резултати от 256 до 270 от общо 1608
Like Tree64Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Re:LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

А какво е положението в групата с езиците?
    В моделите от 2010г. това се оправя като влезете в Меню->Опция->Език.
    (Би трябвало да е аналогично при Вас)
    Там всичките езици променяте на БГ, рестарт на ТВ и готово.
    А "страната" не ми влияе - при мен е Финландия.

Това работи при Нет1, СОфия.

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Би трябвало и в новите да е така , аз няма как да тествам ,но няма да се учудя ако в кабеларката нещо бъркат.

4. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Щом от "бързото меню" колегата може да си пусне БГ звук към определен сигнал, това автоматочно може да го направи от под-менютата на главното.

Обърнах внимание, че страната при мен е Финландия, въпреки това каналите ми се стартират винаги със зададения звук или субтитри (стига да има, естествено).

5. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Цитат Първоначално публикувано от Gadnyara
    А какво е положението в групата с езиците?
    В моделите от 2010г. това се оправя като влезете в Меню->Опция->Език.
    (Би трябвало да е аналогично при Вас)
    Там всичките езици променяте на БГ, рестарт на ТВ и готово.
    А "страната" не ми влияе - при мен е Финландия.

Това работи при Нет1, СОфия.
    Златен, златен си колега стана!
    Благодаря ти колега!

6. Тук е от
    Sep 2012

Здравейте , много ми харесва темата, много неща научих от нея. Сега искам да попитам и аз за един проблем с моя телевизор. Така моделът е 47LG6000 купих го през 2009 , така въпросът ми е може ли чрез ъпдейт на софтуера да му сложа декодер DVB-C ? В един сайт открих че има DVB-T , но се оказа че това не ми върши работа (по закона на гадостите) , доста неща прочетох из форумите но не открих нищо което да ми даде някакви насоки или поне да ме откажи, вие ми останахте последната надежда за някакво решение. В доста форуми потърсих ъпдейт на софтуера но точно за тази партида 6000 няма нищо. Ако някои знае начин или решение да казва. Благодаря предварително

7. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Не няма как.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от zhivodar
    Здравейте , много ми харесва темата, много неща научих от нея. Сега искам да попитам и аз за един проблем с моя телевизор. Така моделът е 47LG6000 купих го през 2009 , така въпросът ми е може ли чрез ъпдейт на софтуера да му сложа декодер DVB-C ? В един сайт открих че има DVB-T , но се оказа че това не ми върши работа (по закона на гадостите) , доста неща прочетох из форумите но не открих нищо което да ми даде някакви насоки или поне да ме откажи, вие ми останахте последната надежда за някакво решение. В доста форуми потърсих ъпдейт на софтуера но точно за тази партида 6000 няма нищо. Ако някои знае начин или решение да казва. Благодаря предварително
    Не става със софтуерен ъпдейт. LG моделите от 2008 година имат ефирен тунер подържащ MPEG-2 компресия, но нямат тунер подържащ MPEG-4. Решението е да си вземеш външен такъв /set-top-box/ - предоставят се от кабелните оператори.

10. Тук е от
    Sep 2012

За външен декодер имам в момента на булсатком, този който те предлагат. Но идеята ми беше да го премахна и да сменям програмите от дистанционното на телевизора. Тук в нашия град има една кабеларка която излачва цифров сигнал но ако няма такъв декодер трябва да ми слагат пак външен. Благодаря за бързия отговор. Явно няма да я бъди без външен

11. Тук е от
    Sep 2012

Re:LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /

Здравейте,имам нужда от помощ за отключване на ТВ - LG модел :26LC2R .
    Включена е защитата за деца и не приема никакви команди от никъде - нито от дистанционното,нито от панела на телевизора.Child lock on се появява при всяко натискане на бутон на панела на ТВ,а на дистанционното свети в червено бутончето TV.Опитах всякакви комбинации от нета и нищо При изключен тв. се натискат последователно бут. POWER , INPUT , PR+ и PR- на тв .Прави се на самият телевизор, без дистанционно ,това също не помогна.Обаждах се в LG,но...там изобщо не знаят какво да се направи Ако някой се е сблъскал с този проблем и знае как да го отключа ще съм много благодарна.

проблемът ми се реши...изключих абсолютно всички кабели свързани с телевизора(захранващ,цифров,от компа,звук и т.н.) и когато след 3 часа го включих се оказа работещ

12. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

От прочетеното до тук за таз годишните модели на LG LM660.670,671 ми стана ясно, че е характерно неравномерната подсветка в горен десен ъгъл на дисплея. Искам да попитам колегите които притежават моделите LM660,670,671 наблюдават ли такова нещо? При мен се забелязва неравномерната подсветка но в горен ляв ъгъл гледайки телевизорът, а на самият телевизор съответно се пада в горен десен ъгъл . Хубавото е, че това е почти незабележимо при гледане на ТВ канал където има черни ленти в горният и долният край на дисплея. За сега това единственият - който открих в този модел 42LM660S.
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    Някой успя ли да влезе в Installation Menu ? Описаният начин:"Натиснете бутона НОМЕ за 5 секунди и когато менюто изчезне натиснете "1105" и натиснете върху бутона OK..." не сработва !

13. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

И при мен е в горния десен ъгъл (когато си срещу тв) ,но се забелязва при ненормално усилване на подсветката - над 60-65 (а дразни вече над 80).Очасвах даже повече проблеми от този род . Друго интересно е ,че американските модели вече са на 4.10.2 версия на фирма-а . Не съм пробвал влизане в сервизното , а ми е интересно защо няма опция за прехвърляне на списъка с канали , в миналогодишните модели май си я имаше тая опция ...

14.  

15. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

При мен неравномерността на подсветката не се забелязва при гледане на тв когато се използва на 100 % полезната площ на дисплея. Съвсем малко сияние има в горният десен ъгъл на телевизора когато на БТВ пуснат рекламите и на горната черна лента в десният ъгъл на телевизора черното малко сивее. Това се вижда единствено при споменатите от мен обстоятелства и при условие, че в стаята е напълно тъмно.

16. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от ivanov_km
    Някой успя ли да влезе в Installation Menu ? Описаният начин:"Натиснете бутона НОМЕ за 5 секунди и когато менюто изчезне натиснете "1105" и натиснете върху бутона OK..." не сработва !
    Пробвайте с MENU, вместо HOME. Явно доста са променили RC, старите нямат HOME.

17. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

То и по двете дистанционни няма бутон MENU, със SETINGS не става.

18. Тук е от
    Sep 2007

Здарвейте! Моля за съдействие и малко помощ. Попадна ми модел на LG 32LV 5500 ... но вероятно произведен не за България...?Цената му е добра за това ви моля за помощ..? В менюто за настройка за държава присъства само UK и IRELAND ... та ако искам да пусна цифровия кабелен тунер .. се появява в IRELAND ..но проблема е че като пусна да търси .. не търси ами стои на едно място и процентите не се движат ...друго .странно е че моделът в кашона имаше очила а той не е 3Д.. това живо ме заинтригува да проверя плеъра. Пуснах 3д прес усб и в самия софт присъства опция за 3 д, страна до страна . и всичко там. може да ги преобразува.. функциите действат и т.н .. но реално не се вижда 3д .. Влязох в сервизното меню и там на модел пише ..майче беше по памет 42LW 650.. ко става тука ве .../Заработените часове UTT- 7 -- вчера го пуснах( по принцип могат ли да зануляват заработените часове..? Та въпросът ми е мога ли с някакъв софт да оправя да присъства държава България та да му позвам кабелния тунер.. то 3 д не ме интересува ... вероятно матрицата не е 3Д а някой- чужденец де щот от Европа иде и не знам по какъв начин е наблъскал 3д софт -- ако правино се изразявам...! Много странно е всичко това ..!!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 18 от 108 ПърваПърва ... 816171819202868 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе