А какво е положението в групата с езиците?
В моделите от 2010г. това се оправя като влезете в Меню->Опция->Език.
(Би трябвало да е аналогично при Вас)
Там всичките езици променяте на БГ, рестарт на ТВ и готово.
А "страната" не ми влияе - при мен е Финландия.
Това работи при Нет1, СОфия.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 64Одобрявам
64Одобрявам

Първоначално публикувано от Gadnyara
 Първоначално публикувано от Gadnyara   

При изключен тв. се натискат последователно бут. POWER , INPUT , PR+ и PR- на тв .Прави се на самият телевизор, без дистанционно ,това също не помогна.Обаждах се в LG,но...там изобщо не знаят какво да се направи
 При изключен тв. се натискат последователно бут. POWER , INPUT , PR+ и PR- на тв .Прави се на самият телевизор, без дистанционно ,това също не помогна.Обаждах се в LG,но...там изобщо не знаят какво да се направи  . Хубавото е, че това е почти незабележимо при гледане на ТВ канал където има черни ленти в горният и долният край на дисплея. За сега това единственият - който открих в този модел 42LM660S.
. Хубавото е, че това е почти незабележимо при гледане на ТВ канал където има черни ленти в горният и долният край на дисплея. За сега това единственият - който открих в този модел 42LM660S. - над 60-65 (а дразни вече над 80).Очасвах даже повече проблеми от този род
 - над 60-65 (а дразни вече над 80).Очасвах даже повече проблеми от този род  . Не съм пробвал влизане в сервизното , а ми е интересно защо няма опция за прехвърляне на списъка с канали , в миналогодишните модели май си я имаше тая опция ...
 . Не съм пробвал влизане в сервизното , а ми е интересно защо няма опция за прехвърляне на списъка с канали , в миналогодишните модели май си я имаше тая опция ...