Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор LG ?

Гласували
317. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

12 3.79%
  • 32"

74 23.34%
  • 37"

21 6.62%
  • 42''

142 44.79%
  • 47"

72 22.71%
  • 55"

8 2.52%
  • 65''

0 0%
  • 84''

4 1.26%
Отговори на анкетата
Страница 24 от 108 ПърваПърва ... 1422232425263474 ... ПоследноПоследно
Резултати от 346 до 360 от общо 1608
Like Tree64Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Отговор: Re:LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от antomov Виж публикацията
    Първо на въпроса за вход в хотелското меню. Телевизорът ми е LM660. Аз влизам със бутона Settings от оригиналното дистанционно след като първо съм в сервизното меню In-start и с парола 0413.

Колкото до TLLEdit - успявам да отворя файла и да ги подредя както аз искам (с доста щракане с мишката ). После обаче телевизора не иска да ги приеме. Всичко уж си минава нормално, пък като го пусна - има само 2-3 канала. Версията е 5.2. Ако имаш някоя, която работи, моля сподели я тук.
    Аз също получих известие за нови канали, първо си записах старите и след това пресканирах. Оказа се, че разликата бе само в някакви HBO HD и Cinemax HD.
    Колега как се влиза в това сервизно меню In-start ?

2.  

3. Тук е от
    Sep 2012
    Живее в
    Пловдив

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Здравейте,при наличие на външен медиа плеер и лаптоп с hdmi връжка разумно ли е да си купя LG 47LM615S вместо LG 47LM620S само заради интернет приложенията при еднакви други показатели. Ще се гледа от около 3.5-4м.
    Този пост е редактиран от deyan65; 01-10-12 в 18:48.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от joro Виж публикацията
    Наистина ли LG 671S е с реални 50HZ? На няколко места вече прочетох, че е със 100 реални HZ.
    Datenblatt LG - LG 42 LM 671 S - Christine & Sven
    Много ми се иска да взема ЛГ-то, макар всички 3 телевизора във вкъщи да са СОНИ. Мога и да греша, но в последните години ми се струва, че доста продукти на СОНИ (не само телевизори) се разминават много от желания баланс цена-качество.
    Контраста в полза на СОНИ мога и да го преглътна, но ако наистина е със 50HZ в повече от ЛГ-то сериозно ще се замисля.
    Извинявай..голяма глупост съм написал..
    Снощи към полунощ се усетих ама нямах достъп до компютър да си поправя поста.
    http://admin.pis.lge.com/PDFServlet....&localeCode=bg
    http://admin.pis.lge.com/PDFServlet....&localeCode=bg

MCI 1000=TruMotion 400Hz=100Ηz(реални) + 4 генерирани кадъра + 200Hz scanning backlight
    MCI 800=TruMotion 200Hz=100Ηz(реални) + 3 генерирани кадъра + 100Hz scanning backlight
    MCI 400=TruMotion 100Hz=100Hz(реални) +1 генериран кадър + 100Hz scanning backlight
    MCI 200=TruMotion 100Hz=100Hz(реални) +1 генериран кадър

LG Display LC420EUG-SCA1 Overview - Panelook.com
    120/100Hz Scan

5. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Отговор: Re:LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от ivanov_km Виж публикацията
    Колега как се влиза в това сервизно меню In-start ?
    На страница 1 в темата.... търсете "сервизни менюта".
    Ако решите да правите светодиодното и не откриете "музикалните файлове", драснете ЛС с емейл адрес да ги пратя.

По-елементарен метод: Ако случайно имате обучаемо универсално дистанционно, може да помолите колега да ви го "светне" (обучи) за 5 минути с полезните команди за вход в InStart и EzAdjust menus.

6. Junior Member Аватара на shivers
    Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от antomov Виж публикацията
    Първо на въпроса за вход в хотелското меню. Телевизорът ми е LM660. Аз влизам със бутона Settings от оригиналното дистанционно след като първо съм в сервизното меню In-start и с парола 0413.

Колкото до TLLEdit - успявам да отворя файла и да ги подредя както аз искам (с доста щракане с мишката ). После обаче телевизора не иска да ги приеме. Всичко уж си минава нормално, пък като го пусна - има само 2-3 канала. Версията е 5.2. Ако имаш някоя, която работи, моля сподели я тук.
    Аз също получих известие за нови канали, първо си записах старите и след това пресканирах. Оказа се, че разликата бе само в някакви HBO HD и Cinemax HD.
    На моя модел LM669S няма бутон Settings, и няма влизане с него. http://www.elite-av.ru/products_pict...KB73655833.jpg Ти с кой модел дистанционно си? След това като отворя .TLL с TllEdit 5.0 ми показва само нули. Та трябва първо да отворя .TLL от стария LW659S и след това да пусна от LM669S та да захапе. Но след неопределено време част от цифровите канали сами се разместват, даже се дублират без причина. Днес реших да пробвам DVR функцията. Зададох му час за записване, и след като се прибрах и го пуснах, звука му беше тих все едно е зададен на 7, а аз го увеличих на максимум, без да се увеличава. Трябваше да спра записа и да го изключа та да се оправи звука. Та много съм недоволен от LM669S, предпочитам си стария модел LW659S, поне при него няма толкова много проблеми.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

8.  

9. Junior Member Аватара на shivers
    Тук е от
    Feb 2011

Днеска пак реших докато ме няма, LG-то да запише предаване. И като се върнах пак същият бъг с звука. Нито се усилва, нито се намаля. Трябваше да спра записа и да изкл./вкл. телевизора, та да заработи звука. Забелязах че при последното спиране на телевизора, на каквато сила съм го спрял, на такава се включва, но без да мога да го променям. Та другият път трябва да го оставя звука на нормално за слушане, та да не се налага да спирам записа заради звука.

10. Тук е от
    Sep 2007

Някой знае ли заместващ донгъл за интернет при LG и на по разумна цена .. има ли вариант с по евтин и поставяне на софт в него.. и друго възможно ли е и какви модели клавиатура и мишка сработват с модел 32LV5500... пробвах какви ли не .. не стават..?

11. Member
    Тук е от
    Dec 2005

Цитат Първоначално публикувано от pandox Виж публикацията
    Някой знае ли заместващ донгъл за интернет при LG и на по разумна цена .. има ли вариант с по евтин и поставяне на софт в него.. и друго възможно ли е и какви модели клавиатура и мишка сработват с модел 32LV5500... пробвах какви ли не .. не стават..?
    Купуваш едно рутерче, връзваш ТВ-то към него по ЛАН и правиш мостче между двата рутера.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

и друго възможно ли е и какви модели клавиатура и мишка сработват с модел 32LV5500... пробвах какви ли не .. не стават..?
    Доколкото съм запознат само моделите започващи с LW и LM подържат клавиатура и мишка.
    За LM3500 / LM3400 не съм сигурен дали подържат..

13. Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от tweeg Виж публикацията
    Купуваш едно рутерче, връзваш ТВ-то към него по ЛАН и правиш мостче между двата рутера.

Какъвто и да е рутер ли става.? как се връзват двата..?

Относно клавиатура и мишка .. щом не става ... ще трябва да се купува magic remote .. ама не знам дали е комфорт с него..? Моля някой да сподели дали си заслужава..?

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2005

Аз съм с TP-Link 740 и се връзва към другия. Само имай на предвид, че DLNA-то няма да мине от единия към другия рутер (поне аз не можах да го подкарам). Ако ще ползваш DLNA трябва сървера ти и телевизора да са вързани към единия рутер.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Относно клавиатура и мишка .. щом не става ... ще трябва да се купува magic remote .. ама не знам дали е комфорт с него..? Моля някой да сподели дали си заслужава..?
    Не съм сигурен че става за твоят телевизор....пробвай и пиши.
    https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post565576

17. Member
    Тук е от
    Dec 2005

Върши идеална работа, но при мен беше подарък. Ако трябваше да си го купувам не знам дали бих дал към 80 лева мисля.

18. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2012

Та аз още обмислям вариант за изкарването на хубав звук от ТВ към ресивър Тъндер и днес стигнах до друг въпрос
    Видях, че това 7.1 External USB Sound Card - SC016 има оптичен вход. Може ли от ТВ да излиза оптичен кабел и да влиза в саунда картата, а от нея да си тръгва сигнала към ресивъра с три отделни кабела (3.5мм->чинчове)? Саундкартата няма отделно захранване, което значи, че трябва УСБ кабела да си е вързан на компа (или да си взема адаптер от който излиза УСБ)?
    Големия въпрос е възможно ли е това нещо и ако да ще мога ли да си усилвам и намалям колоните от дистанционното на телевизора?
    Благодаря предварително на всички отзовали се и дано не ви се струват много глупави моите въпроси, но си е проблем като звука излиза само от изхода за слушалки и няма никакви настройки за него, а усилвателя е без оптичен вход.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 24 от 108 ПърваПърва ... 1422232425263474 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе