Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор LG ?

Гласували
317. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

12 3.79%
  • 32"

74 23.34%
  • 37"

21 6.62%
  • 42''

142 44.79%
  • 47"

72 22.71%
  • 55"

8 2.52%
  • 65''

0 0%
  • 84''

4 1.26%
Отговори на анкетата
Страница 26 от 108 ПърваПърва ... 1624252627283676 ... ПоследноПоследно
Резултати от 376 до 390 от общо 1608
Like Tree64Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Aug 2007

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от shivers Виж публикацията
    Като се заговорихте за Toslink, да попитам? Ако към този OPTICAL DIGITAL AUDIO OUT се върже усилвател с колони Logitech Surround Sound Speakers Z906 | Wikigadgets - The Ultimate Gadget Site и се пусне филм от лаптоп през HDMI с AC3/DTS 5.1 звук, през този оптичен изход, телевизора дали ще изкара 6 канален звук или трябва да се връзва външна USB звукова карта към лаптопа, за да стане номера?
    При мен е следното свързване: компютъра с HDMI към телевизора, а ресивъра е свързан към оптичния изход на телевизора. Ако филма е с AC3 звук от оптичния го изкарва към ресивъра. Ако е обаче DTS не излиза. Затова съм вързал и от звуковата карта по digital coaxial към ресивъра и така си пускам DTS звук директно.

2.  

3. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Колеги от няколко дни виждам, че имаме нов софт 04.01.68. Аз съм на страна България и ТВ-то не го открива, това ли е причината? Не ми се сменя държавата и да реда канали на ново, не ми се и иска да го тегля и слагам с флашка. Има ли нещо ново в този 04.01.68 и виждате ли подобрения някакви?

4. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Смени само страната за "смарт" приложенията и ще го открие - не се сещам за нещо ново (май скайп-а беше).

5. Junior Member Аватара на shivers
    Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от DigiPro Виж публикацията
    При мен е следното свързване: компютъра с HDMI към телевизора, а ресивъра е свързан към оптичния изход на телевизора. Ако филма е с AC3 звук от оптичния го изкарва към ресивъра. Ако е обаче DTS не излиза. Затова съм вързал и от звуковата карта по digital coaxial към ресивъра и така си пускам DTS звук директно.
    Значи трябва да се купува външна USB звукова карта за лаптопа, понеже 90% от 3D филмите са с DTS звук.
    Някой разбра ли как се използва този LG Apps? От компютъра се регестрирах, но нямаше България и избрах Англия, а пък в телевизора няма Англия за Страна, и нищо не става.

6. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Смени само страната за "смарт" приложенията и ще го открие - не се сещам за нещо ново (май скайп-а беше).
    Брей ами смених на страна "други" защото няма опция "--" и пак не открива новия софт. Пробвах със страна Германия и Полша и пак греда не знам защо така се получава.

7. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

То и аз снощи видях ,че съм на 4.1.63 и пробвах ,но не стана - явно още не са го пуснали - на Англия откри 4.1.64 , но нямам зор и ще го ъпдейтвам като си го открие . Странно е ,че USA моделите вече са на 4.2.85 ... и има доста коментари ,че има подобрение в бързите сцени .
    Иначе има вече http://www.lg.com/us/tvs/lg-84LM9600-led-tv - coming soon

8.  

9. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Е значи проблема не е само при мен, ще си чакам обновлението по мрежата не съм привърженик на свалянето и качването от флаш памет. svetlio1 мерси за дадената информация!

10. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Моя днес се обнови до версия : 06.01.04

11. Junior Member Аватара на shivers
    Тук е от
    Feb 2011

Намери ли се начин, DVR записите да се гледат на компютър?

12. Banned
    Тук е от
    Mar 2006
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Аз пък имам следния проблем. С mkvmerge си вградих субтитри в mkv филм. Пуснах го от външен хард на lg42lm640 и филма си тръгна 3д и със субтитри. Обаче след като го спрях и пуснах отново вече не иска да ми покаже субтитрите. Какво ли не пробвах от менюто, субтитрите да са на кирилица, да са включени , да са големи, но все без успех. Ако някой знае къде греша ще се радвам да ми помогне.

13. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Кой субтитри си вградил в МВТ-то ? Ако си вградил тези във формат .srt се губи смисъла защото няма да са 3Д и плеъра на ТВ-то си ги чете и без да са вградени в МКВ-то. Аз на старият 42LW659S какво ли и не пробвах но 3Д субтитри не подкарах, а сега просто нямам нерви да се занимавам това. Колега за да ти се помогне напиши с какво разширение са вградените субтитри и сподели в същност поне при първоначалното пускане успя ли да подкараш ЗД субтитри.
    Този пост е редактиран от ivanov_km; 09-10-12 в 12:44.

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Mar 2006
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Цитат Първоначално публикувано от ivanov_km Виж публикацията
    Кой субтитри си вградил в МВТ-то ? Ако си вградил тези във формат .srt се губи смисъла защото няма да са 3Д и плеъра на ТВ-то си ги чете и без да са вградени МКВ-то. Аз на старият 42LW659S какво ли и не пробвах но 3Д субтитри не подкарах, а сега просто нямам нерви да се занимавам това. Колега за да ти се помогне напиши с какво разширение са вградените субтитри и сподели в същност поне при първоначалното пускане успя ли да подкараш ЗД субтитри.
    Вградил съм srt субтитри, защото не се чатнах че са 2д. Във папката в която е mkv има субтитри с разширение sub, idx и xml. Може би е трябвало да се вградят idx субтитрите?
    При плейване от външен хард на 3д мкв, тв-то не ми чете никакви субтитри, явно е въпрос на някаква настройка.

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Аз вече почти не ползвам вградения плеър , така и не можех да постигна същото качество на картината , както при подадена по HDMI (с BD плеър) въпреки по-малките субтитри . Снощи си правих разни "експерименти" и при избор на страна Германия ми се активира вече hbb и по-важното - шрифта на инфо лентата и EPG стана по-дебел и по-четлив . Ще видя дали ще продължи да прави номера при излизане от EPG-то да ме праща на канал от сат. тунера .

17. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Цитат Първоначално публикувано от sasso Виж публикацията
    Вградил съм srt субтитри, защото не се чатнах че са 2д. Във папката в която е mkv има субтитри с разширение sub, idx и xml. Може би е трябвало да се вградят idx субтитрите?
    При плейване от външен хард на 3д мкв, тв-то не ми чете никакви субтитри, явно е въпрос на някаква настройка.
    Да трябвало е да вградиш .idx файла със субтитрите за да видиш какво ще стане. Пак ще се повторя, че това съм го правил на LM659S но 3Д субитри така и не видях . Ще се пробвам тези дни и на LM660S да видя да не би да стане, но лично аз се съмнявам. По интересното е при теб защо от външен хард вграденият плеър не чете никакви субтитри, предполагам, че файловете на филма и на субтитрите са с едно и също име. Иначе е много неудачно да гледаш 3Д филм с 2Д субтитри, определено това не ми влияе добре на очите и точно това ме напряга, а не ЗД изображението.
    Този пост е редактиран от ivanov_km; 09-10-12 в 15:13.

18. Тук е от
    Oct 2004

При мен 660S субтитри си има в 2D и 3D режим. Няма значение дали са в mkv-то или отвън на файл.

svetlio1 какво не ти харесва качеството на картината?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 26 от 108 ПърваПърва ... 1624252627283676 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе