Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор LG ?

Гласували
317. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

12 3.79%
  • 32"

74 23.34%
  • 37"

21 6.62%
  • 42''

142 44.79%
  • 47"

72 22.71%
  • 55"

8 2.52%
  • 65''

0 0%
  • 84''

4 1.26%
Отговори на анкетата
Страница 74 от 108 ПърваПърва ... 2464727374757684 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,096 до 1,110 от общо 1608
Like Tree64Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2012

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

здр фризер може ли да дадеш някой линк към подобни тв да пробвам може тука или на лично да ми изпратиш ако може
    мерси много

2.  

3. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от fena81 Виж публикацията
    здр фризер може ли да дадеш някой линк към подобни тв да пробвам може тука или на лично да ми изпратиш ако може
    мерси много
    Ето тук е посочено всичко необходимо, какво и как да направиш: Run Smart IPTV app from USB Flash drive. Успех !!!

4. Тук е от
    Jan 2013

Дайте малко инфо за тези Ип Тв попрочетах този линк ,но не разбрах как става

- - - Обновено - - -

Цитат Първоначално публикувано от frizera Виж публикацията
    Ето тук е посочено всичко необходимо, какво и как да направиш: Run Smart IPTV app from USB Flash drive. Успех !!!
    С много мъки направих го,но като подкарам приложението ми изписва Нямате достъп до тази услуга ,някой може ли да помогне!!

5. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Провери си мрежовите настройки на телевизора или прегледай по-старателно стъпките в линка. С мой приятел го направихме за 10 мин. и то по телефона без да виждам какво точно се случва, изписва и т.н. при него и стана.

- - - Обновено - - -

Хей, колеги, никой ли не ползва Networx за интернет доставчик???

6. Тук е от
    Jan 2013

Добре де сори за тъпия въпрос ,но трябва ли да имам ИПТВ доставчик за да пусна тва приложение ,на оптичен интернет съм но и телевизия на булсат ,поне да не се мъча останах с впечетление ,че приложението е безплатно

7. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от shoto Виж публикацията
    Добре де сори за тъпия въпрос ,но трябва ли да имам ИПТВ доставчик за да пусна тва приложение ,на оптичен интернет съм но и телевизия на булсат ,поне да не се мъча останах с впечетление ,че приложението е безплатно

Просто трябва да имаш интернет до телевизора без значение дали е свързан с кабел или е безжично. Да приложението е напълно безплатно.

Редакция относно последното изречение - 10.03.2013 беше пезплатно....
    Този пост е редактиран от frizera; 10-03-13 в 02:23.

8.  

9. Тук е от
    Jan 2013

Фризер ,би ли ми обяснил от втората стъпка това кадето съм оградил от каде трябва да го имам този файл ,там оставих празно само картинката качих и пак ми даде архив да изтегля ако ти се занимава понеже много искам да го пробвам да ми обясниш ще ти дам скайп на личноaaaa.jpg

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Според този пост /на Aml/сервиза е станал платен от вчера
    LCD Телевизоры LG. Обсудим. (Новички, для начала, прочитайте ЧаВо, ссылка на первой странице!) (часть 10) [144] - Конференция iXBT.com
    тук пише че сервиза е безплатен, а платен е само плей-листа на Шура
    http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:20687-145#6428

11. Тук е от
    Nov 2012

Мен ми работят само 5 канала от това ИПТВ при вас така ли е ? Другите се виждат но не се пускат

12. Тук е от
    Jan 2013

Здравейте на всички има LG LM 671 S понеже ви гледам ,че говорите за изхода за слушалки искам да споделя ,че аз го ползвам и слушам от там 5+1 Logitec чува се перфектно от изхода за слушалки ми излиза на другия край на кабела чинчове така ми се свързва сараунда ,имам и саунд бар но не ми харесва звука въпреки че е дигитал аудио .Дълго време и аз се чудех как да го свържа но то било изключително лесно и сега сараунда звучи много добре каквото и да пусна . И съм го осилил до край сараунда и само от дистанциооното на телевизора усилвам и намалям.
    Здравей, взех като твоите колонки Лоджитек 530, но не ми тръгва звук! ТВ е LG LM 649 S. Трябва ли някакви настройки на ТВ-то да се правят? Рових в менюто за аудио настройки, но нищо не става. Слагам стерео жака в стерео изхода на ТВ, но не ще! Къде греша?

13. Тук е от
    Jan 2013

Писах ти ЛС трябва да усилиш колоните до край и вече от дистанционното на тв-то усилваш аз съм със LM 671 S много добре свирят
    Гледай да оцелиш изхода за слушалки аз имам доста такива изходи но тв то ми е на стената и накрая го оцелих настройки не ти трямват

14.  

15. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Ами какво друго да кажа освен, че авантата свърши момчета

16. Тук е от
    Jan 2013

аз четах в един форум и цакнах в това Vtuner и ми излезнаха 107 канала,но ми тръгва само един иначе си върви много добре ,някой знае ли защо само един канал върви и как мога да подкарам и другите

17. Тук е от
    Nov 2012

Фризер ,би ли ми обяснил от втората стъпка това кадето съм оградил от каде трябва да го имам този файл ,там оставих празно само картинката качих и пак ми даде архив да изтегля ако ти се занимава понеже много искам да го пробвам да ми обясниш ще ти дам скайп на личноaaaa.jpg
    Някой който го е пробвал нека каже дали всички канали може да ги гледа ,че при мен тръгват само 5, 6 от всички ...

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Модели 2013 за щатите
    http://2.bp.blogspot.com/-RrSMpLzQY0...Y/s1600/lg.jpg

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 74 от 108 ПърваПърва ... 2464727374757684 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе