здр фризер може ли да дадеш някой линк към подобни тв да пробвам може тука или на лично да ми изпратиш ако може
мерси много
26" и по-малко
32"
37"
42''
47"
55"
65''
84''
здр фризер може ли да дадеш някой линк към подобни тв да пробвам може тука или на лично да ми изпратиш ако може
мерси много
Ето тук е посочено всичко необходимо, какво и как да направиш: Run Smart IPTV app from USB Flash drive. Успех !!!
Провери си мрежовите настройки на телевизора или прегледай по-старателно стъпките в линка. С мой приятел го направихме за 10 мин. и то по телефона без да виждам какво точно се случва, изписва и т.н. при него и стана.
- - - Обновено - - -
Хей, колеги, никой ли не ползва Networx за интернет доставчик???
Добре де сори за тъпия въпрос ,но трябва ли да имам ИПТВ доставчик за да пусна тва приложение ,на оптичен интернет съм но и телевизия на булсат ,поне да не се мъча останах с впечетление ,че приложението е безплатно
Този пост е редактиран от frizera; 10-03-13 в 02:23.
Фризер ,би ли ми обяснил от втората стъпка това кадето съм оградил от каде трябва да го имам този файл ,там оставих празно само картинката качих и пак ми даде архив да изтегля ако ти се занимава понеже много искам да го пробвам да ми обясниш ще ти дам скайп на личноaaaa.jpg
Според този пост /на Aml/сервиза е станал платен от вчера
LCD Телевизоры LG. Обсудим. (Новички, для начала, прочитайте ЧаВо, ссылка на первой странице!) (часть 10) [144] - Конференция iXBT.com
тук пише че сервиза е безплатен, а платен е само плей-листа на Шура
http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:20687-145#6428
Мен ми работят само 5 канала от това ИПТВ при вас така ли е ? Другите се виждат но не се пускат
Писах ти ЛС трябва да усилиш колоните до край и вече от дистанционното на тв-то усилваш аз съм със LM 671 S много добре свирят
Гледай да оцелиш изхода за слушалки аз имам доста такива изходи но тв то ми е на стената и накрая го оцелих настройки не ти трямват
аз четах в един форум и цакнах в това Vtuner и ми излезнаха 107 канала,но ми тръгва само един иначе си върви много добре ,някой знае ли защо само един канал върви и как мога да подкарам и другите
Модели 2013 за щатите
http://2.bp.blogspot.com/-RrSMpLzQY0...Y/s1600/lg.jpg