Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор LG ?

Гласували
317. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

12 3.79%
  • 32"

74 23.34%
  • 37"

21 6.62%
  • 42''

142 44.79%
  • 47"

72 22.71%
  • 55"

8 2.52%
  • 65''

0 0%
  • 84''

4 1.26%
Отговори на анкетата
Страница 54 от 108 ПърваПърва ... 444525354555664104 ... ПоследноПоследно
Резултати от 796 до 810 от общо 1608
Like Tree64Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от krassy_11 Виж публикацията
    Това при 42LM671S, работи като натисна бутон "Settings" и после отивам на "Опция" без да натискам друго и натискам пет пъти бутон "1". По същият начин работи и това с натискането на седем пъти бутон "2". Други секретни комбинации знае ли някой?
    И при мен работят комбинациите - модел 37LM620S.
    Но така и не разбрах как да вляза в Сервизното меню, за да си направя изхода на слушалките на линеен?

2.  

3. Тук е от
    Nov 2012

Колеги моля за Помощ на телевизора му стана нещо ... Пуснах го днес всичко точно и след 5 сек се рестартира сам после се вклучва и пак едно и също се повтаря .... Изключих го от захранването, изчаках 5 мин. и после го включих пак. и пак започна да се рестартира сам. ....

- - - Обновено - - -

Проблема се оказа в Лан кабела,като го махнах от тв-то и спя да се рестартира много странно преди нямах проблеми с него

4. Тук е от
    Jan 2011

Здравейте колеги LG фенове,

и аз преди няколко дни ъпдейтнах стария 37 инчов скарлет (LG6000) с 47 LM660S.

Няма такъв дизайн...много кефи Четох този форум, както и други линкнати в дадени мнения от него, като накрая установих май, че е по-лесно да вземеш висше, отколкото да си настроиш модерния телевизор...

Като настройки на картината на мен най-много ми пасна следната схема (мисля някъде от руснаци):

РЕЖИМ ЭКРАНА - ЭКСПЕРТ1:
    1) Подсветка: 80
    Контрастность: 82
    Яркость: 53
    Горизонтальная резкость: 35
    Вертикальная резкость: 35
    Цветность: 58
    Оттенки: G2
    2а) ДОПОЛНИТЕЛЬНЫЕ НАСТРОЙКИ:
    Динамическая контрастность: НИЗКАЯ (важно!)
    Супер разрешение : Вкл.
    Цветовая гамма: Стандарт
    Расширение краёв: Выс.
    Цветовой фильтр: Выкл.
    Гамма: 2.2
    2b) БАЛАНС БЕЛОГО
    Цветовая температура: холодная или средняя
    Метод: 2 точки
    Образец: Внешний
    Красный: 0
    Зеленый: 0
    Синий: 0
    2в) СИСТЕМА УПРАВЛЕНИЯ ЦВЕТОМ
    Цветность:
    ------------красный
    Насыщенность: 5
    Оттенки: 3
    Яркость: 2
    ------------зеленый
    Насыщенность: 3
    Оттенки: 6
    Яркость: 0
    ------------синий
    Насыщенность: -8
    Оттенки: -4
    Яркость: 1
    ------------голубой
    Насыщенность: 3
    Оттенки: 5
    Яркость: 1
    ------------розовый
    Насыщенность: -2
    Оттенки: 0
    ------------желтый
    Насыщенность: -5
    Оттенки: -1
    3) ПАРАМЕТРЫ ИЗОБРАЖЕНИЯ:
    Шумоподавление: низк.
    Шумоподавление MPEG: низк.
    Уровень черного: низк.
    Реальный кинотеатр: выкл.
    Защита зрения: выкл.
    Локальное затемнение LED: выкл., или в среднем
    TruMotion: Пользовательский :5
    Пропорции: 1:1 пиксель
    4) НАСТРОЙКИ 3D
    установить после включения 3D
    3D-режим: вручную
    Глубина 3D: 20
    Точка обзора 3D: 7
    Коррекция 3D изображение: влево / вправо
    4.1) НАСТРОИТЬ ПАРАМЕТРЫ ИЗОБРАЖЕНИЯ
    Режим экрана: стандартный (пользователь.)
    подсветка: 83
    Контрастность: 82
    Яркость: 62
    Чёткость: 35
    Цветность: 60
    Оттенки: R2
    Цветовая температура: C2
    Динамический контраст: низк.
    Динамические цвета: низк.
    Уровень БЕЛОГО: ВЫСОКИЙ (ОЧЕНЬ ВАЖНО!!!)
    Супер разрешение: Вкл.Гамма: Средн.
    ------------------------------------------

Мисля всички ще разберат толкова руски

Оттук нататък другите болежки не съм срещнал, защото гледам филми от компютъра и слушам оттам през ресивър.
    ТВ-то вързах с ресивъра с оптика и бачка, но не е нещо специално, дори е доста глухо и трябва да се увеличи супер много, за да се чуе нормален звук...DTS предполагам може да зацепи, само ако се гледа през флашка или хард...иначе сега ресивъра не включва кабеларката на DTS.

В сервизното меню, убийте ме, но така и не разбрах как се влиза прибвах с home и 5 пъти "1" и не стана....12 дистанционни няма да взимам, така че ако някой може да помогне е добре дошъл Всъщност не съм сигурен и какво искам да настроя на този етап от сервизното, но поне да го знам откъде е.

Нет функционалностите също не съм усетил, защото си чакам рутера...

и то май, засега съм се блъскал само с картината но поне стана добра.

Поздрави на всички!
    Митко

5. Тук е от
    Dec 2012

Здравей те , купих си този телевизор LG Cinema 3D ТВ, ново поколение LG 3D телевизори, LG 42LM615S 3D LCD TV - LG телевизори, Smart TВ, Cinema 3D TВ, LED TВ, Full HD TВ, LCD TВ, плазмени телевизори и искам да попитам да ли ще може да разпознае флашка 32 гб.Понеже мисля да си купя и да качвам на нея филми в 3д и да ги пускам на телевизора.

6. Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от vartan Виж публикацията
    Здравей те , купих си този телевизор LG Cinema 3D ТВ, ново поколение LG 3D телевизори, LG 42LM615S 3D LCD TV - LG телевизори, Smart TВ, Cinema 3D TВ, LED TВ, Full HD TВ, LCD TВ, плазмени телевизори и искам да попитам да ли ще може да разпознае флашка 32 гб.Понеже мисля да си купя и да качвам на нея филми в 3д и да ги пускам на телевизора.
    На мен ми разпозна външен HDD 1 TB-не би трябвало да имаш проблем.
    Не обърнах внимание,но ако имаш time shift и pvr по-добре си вземи флаш над 40 GB Би трябвало да ти се активират тези функции.

7. Member
    Тук е от
    Dec 2009

След актуализацията на 47LM660S до последната версия на фърмуера, в страниците на LG влиза супер бавно, особено в раздела с 3Д клипчетата

Някой да има подобен проблем?

8.  

9. Тук е от
    Dec 2012

За ХДД е ясно , че може до 1 тв но при флашките четох че може до 32 гб и затова питам ако някой е пробвал с 64 бг.

10. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

615S няма PVR.
    За 3D имайте предвид, че не поддържа DTS аудио кодек - избирайте филми с Dolby Digital.
    Също така не чете 3D субтитри (формат IDX/SUB), така че премествайте SRT-файла в същата папка, където е филма. Флашката трябва да е форматирана в NTFS файлова система, ако файла надхвърля 2GB.
    620S е бил по-добрия вариант, макар и малко по-скъп.

11. Тук е от
    Nov 2012

Някой с моя проблем ... Лан кабела го пуснах на Компютъра и си работи савсем нормално ... но сложа ли го на ТВ-то и за почва да се рестартира през няколко секунди ... нищо не съм му пипал по настоиките а до вчера си нямах никакви проблеми даже не съм свалял Лан кабела от тв-то... Възможно ли е да е от интернет доставчика проблема или нещо с телевизора става ... (ЛМ670с)

12. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Или рутера ... , аз съм свързан безжично и нямам подобни проблеми (освен ,че ми писна да си пиша паролите и да свързвам наново YouTube приложението , след като сина е влизал в YouTube през браузъра ).

13. Тук е от
    Jul 2003

Цитат Първоначално публикувано от podredko Виж публикацията
    615S няма PVR.
    За 3D имайте предвид, че не поддържа DTS аудио кодек - избирайте филми с Dolby Digital.
    Също така не чете 3D субтитри (формат IDX/SUB), така че премествайте SRT-файла в същата папка, където е филма. Флашката трябва да е форматирана в NTFS файлова система, ако файла надхвърля 2GB.
    620S е бил по-добрия вариант, макар и малко по-скъп.
    А LM671S може ли да чете 3Д субтитри, и ако да какъв е чалъма да се пуснат или сами тръгват...

14.  

15. Тук е от
    Nov 2012

Оправих го .. тъпия ПлеХ сървър като съм го ъпдейтнал се е прецакал нещо и е пускало явно към ТВ-то някви сигнали каде са го шашкали
    krassy_11 одобрява това.

16. Тук е от
    Nov 2006

Не е нужно субтитрите да са 3Д, просто слагаш нормални .srt тв-то така ги пуска че се четат перфектно в 3д режим.

17. Member
    Тук е от
    Oct 2012

Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Има ли начин да пусна Local Dimming в GAME mode? Потъмнена ми е опцията и не мога да я пусна в GAME mode. Причината е, че local dimming-а редуцира блийдинга почти на 100% и искам да я активирам и в този режим, но не ми позволява. Идеи? Телевизора е LM660

18. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2004

Искам да отправя едно запитване към притежателите на LG Tv-та, които ползват функцията DVR.
    Имам LG 42LW5500 от година и половина, но наскоро му отключих тази функция през сервизното меню.
    Въпросът ми е дали тя е активна само през антенния вход на ТВ-то, защото при мен не сработва през HDMI (с IPTV със Set Top Box съм - Мегалан). При вкарване на външно HDD в USB port-1 изобщо не се стига до неговото инициализиране за подготовка за запис, а го виждам само като закачено устройство. Регионалните ми настройки са за България, но пробвах и с Австрия и Чехия и все същото...
    И една молба - дайте накой работещ линк за добра калибровка на картината за този модел ТВ.
    Благодаря предварително!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе