26" и по-малко
32"
37"
42''
47"
55"
65''
84''
Колеги моля за Помощ на телевизора му стана нещо ... Пуснах го днес всичко точно и след 5 сек се рестартира сам после се вклучва и пак едно и също се повтаря .... Изключих го от захранването, изчаках 5 мин. и после го включих пак. и пак започна да се рестартира сам. ....
- - - Обновено - - -
Проблема се оказа в Лан кабела,като го махнах от тв-то и спя да се рестартира много странно преди нямах проблеми с него
Здравейте колеги LG фенове,
и аз преди няколко дни ъпдейтнах стария 37 инчов скарлет (LG6000) с 47 LM660S.
Няма такъв дизайн...много кефи Четох този форум, както и други линкнати в дадени мнения от него, като накрая установих май, че е по-лесно да вземеш висше, отколкото да си настроиш модерния телевизор...
Като настройки на картината на мен най-много ми пасна следната схема (мисля някъде от руснаци):
РЕЖИМ ЭКРАНА - ЭКСПЕРТ1:
1) Подсветка: 80
Контрастность: 82
Яркость: 53
Горизонтальная резкость: 35
Вертикальная резкость: 35
Цветность: 58
Оттенки: G2
2а) ДОПОЛНИТЕЛЬНЫЕ НАСТРОЙКИ:
Динамическая контрастность: НИЗКАЯ (важно!)
Супер разрешение : Вкл.
Цветовая гамма: Стандарт
Расширение краёв: Выс.
Цветовой фильтр: Выкл.
Гамма: 2.2
2b) БАЛАНС БЕЛОГО
Цветовая температура: холодная или средняя
Метод: 2 точки
Образец: Внешний
Красный: 0
Зеленый: 0
Синий: 0
2в) СИСТЕМА УПРАВЛЕНИЯ ЦВЕТОМ
Цветность:
------------красный
Насыщенность: 5
Оттенки: 3
Яркость: 2
------------зеленый
Насыщенность: 3
Оттенки: 6
Яркость: 0
------------синий
Насыщенность: -8
Оттенки: -4
Яркость: 1
------------голубой
Насыщенность: 3
Оттенки: 5
Яркость: 1
------------розовый
Насыщенность: -2
Оттенки: 0
------------желтый
Насыщенность: -5
Оттенки: -1
3) ПАРАМЕТРЫ ИЗОБРАЖЕНИЯ:
Шумоподавление: низк.
Шумоподавление MPEG: низк.
Уровень черного: низк.
Реальный кинотеатр: выкл.
Защита зрения: выкл.
Локальное затемнение LED: выкл., или в среднем
TruMotion: Пользовательский :5
Пропорции: 1:1 пиксель
4) НАСТРОЙКИ 3D
установить после включения 3D
3D-режим: вручную
Глубина 3D: 20
Точка обзора 3D: 7
Коррекция 3D изображение: влево / вправо
4.1) НАСТРОИТЬ ПАРАМЕТРЫ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Режим экрана: стандартный (пользователь.)
подсветка: 83
Контрастность: 82
Яркость: 62
Чёткость: 35
Цветность: 60
Оттенки: R2
Цветовая температура: C2
Динамический контраст: низк.
Динамические цвета: низк.
Уровень БЕЛОГО: ВЫСОКИЙ (ОЧЕНЬ ВАЖНО!!!)
Супер разрешение: Вкл.Гамма: Средн.
------------------------------------------
Мисля всички ще разберат толкова руски
Оттук нататък другите болежки не съм срещнал, защото гледам филми от компютъра и слушам оттам през ресивър.
ТВ-то вързах с ресивъра с оптика и бачка, но не е нещо специално, дори е доста глухо и трябва да се увеличи супер много, за да се чуе нормален звук...DTS предполагам може да зацепи, само ако се гледа през флашка или хард...иначе сега ресивъра не включва кабеларката на DTS.
В сервизното меню, убийте ме, но така и не разбрах как се влиза прибвах с home и 5 пъти "1" и не стана....12 дистанционни няма да взимам, така че ако някой може да помогне е добре дошъл Всъщност не съм сигурен и какво искам да настроя на този етап от сервизното, но поне да го знам откъде е.
Нет функционалностите също не съм усетил, защото си чакам рутера...
и то май, засега съм се блъскал само с картината но поне стана добра.
Поздрави на всички!
Митко
Здравей те , купих си този телевизор LG Cinema 3D ТВ, ново поколение LG 3D телевизори, LG 42LM615S 3D LCD TV - LG телевизори, Smart TВ, Cinema 3D TВ, LED TВ, Full HD TВ, LCD TВ, плазмени телевизори и искам да попитам да ли ще може да разпознае флашка 32 гб.Понеже мисля да си купя и да качвам на нея филми в 3д и да ги пускам на телевизора.
След актуализацията на 47LM660S до последната версия на фърмуера, в страниците на LG влиза супер бавно, особено в раздела с 3Д клипчетата
Някой да има подобен проблем?
За ХДД е ясно , че може до 1 тв но при флашките четох че може до 32 гб и затова питам ако някой е пробвал с 64 бг.
615S няма PVR.
За 3D имайте предвид, че не поддържа DTS аудио кодек - избирайте филми с Dolby Digital.
Също така не чете 3D субтитри (формат IDX/SUB), така че премествайте SRT-файла в същата папка, където е филма. Флашката трябва да е форматирана в NTFS файлова система, ако файла надхвърля 2GB.
620S е бил по-добрия вариант, макар и малко по-скъп.
Някой с моя проблем ... Лан кабела го пуснах на Компютъра и си работи савсем нормално ... но сложа ли го на ТВ-то и за почва да се рестартира през няколко секунди ... нищо не съм му пипал по настоиките а до вчера си нямах никакви проблеми даже не съм свалял Лан кабела от тв-то... Възможно ли е да е от интернет доставчика проблема или нещо с телевизора става ... (ЛМ670с)
Или рутера ... , аз съм свързан безжично и нямам подобни проблеми (освен ,че ми писна да си пиша паролите и да свързвам наново YouTube приложението , след като сина е влизал в YouTube през браузъра ).
Оправих го .. тъпия ПлеХ сървър като съм го ъпдейтнал се е прецакал нещо и е пускало явно към ТВ-то някви сигнали каде са го шашкали
Не е нужно субтитрите да са 3Д, просто слагаш нормални .srt тв-то така ги пуска че се четат перфектно в 3д режим.
Има ли начин да пусна Local Dimming в GAME mode? Потъмнена ми е опцията и не мога да я пусна в GAME mode. Причината е, че local dimming-а редуцира блийдинга почти на 100% и искам да я активирам и в този режим, но не ми позволява. Идеи? Телевизора е LM660
Искам да отправя едно запитване към притежателите на LG Tv-та, които ползват функцията DVR.
Имам LG 42LW5500 от година и половина, но наскоро му отключих тази функция през сервизното меню.
Въпросът ми е дали тя е активна само през антенния вход на ТВ-то, защото при мен не сработва през HDMI (с IPTV със Set Top Box съм - Мегалан). При вкарване на външно HDD в USB port-1 изобщо не се стига до неговото инициализиране за подготовка за запис, а го виждам само като закачено устройство. Регионалните ми настройки са за България, но пробвах и с Австрия и Чехия и все същото...
И една молба - дайте накой работещ линк за добра калибровка на картината за този модел ТВ.
Благодаря предварително!