26" и по-малко
32"
37"
42''
47"
55"
65''
84''
Гадост, пак дърво. Нищо, пак ще им пиша.
Милен Младенов, можеш да си направиш сервизно дистанционно със стереожак и инфраред диод. Не е нещо сложно да се направи, нито е скъпо - максимум 3лв.
Ако съдя по изказването на другите колеги с малко по стари модели, излиза че бутона home трябва да съответства на бутона Setings от дистанционното при LM серията. Аз пробвах какви ли не бутони, но за съжаление менюто TV Link-Loader не се появява.
[QUOTE=mi6letata;608286]Гадост, пак дърво. Нищо, пак ще им пиша.
Колега питай ги и как да пускаме 3д субтитри през вградения плеар и що уж е 3д тв пък не подържа 3д субтитри ?!
И евентуално що е толко бавен нета през тв-браузъра
Това все пак е телевизор, а не мултимедиен плеър.
Ти се радвай, че изобщо поддържа субтитри, защото идеята е с този плеър да си гледаш нещо твое - снимано с камера или телефон или знам ли какво, а не да гледаш рипове от торенти.
Съгласи се, че за домашни видеоклипове няма нужда от субтитри.
Така че се радвай, че са ти пуснали субтитри и недей рева за 3Д-субтитрите.
[QUOTE=venom8888;608287]Вече им писах колега!
По-добре вие им пишете и освен въпроси им отправяйте и предложения какво да променят в софтуера си. Колкото повече хора им пишем и им отправяме предложения, толкова ще е по-голяма вероятността някой да ни чуе и да вземат нещата присърце. Ако искате даже се разделете - един да пита за скоростта на интернета, друг за 3D субтитрите и т.н.
На кой мейл ги безпокоите и аз да се включа
Ето тук Колега --> LG Electronics България | LG Bulgaria , регистрирваш си продукта/тите които имаш на LG и тогава вече можеш да ги безпокоиш
Здравейте,Пуснах тази тема и в софтуерния форум, но явно там е позамряла темата.
Имам нужда от малко помощ при настройките на PowerDVD 12.
Постановката е следната:
- Blueray iso на 3D демо диска на LG
- Телевизор LG 42LM640
- Връзката м/у PC и TV по HDMI 1.4
- Видеокартата на PC е вградена - интелска
- Настройките на плеъра за изход са TV 1080, HDMI
Въпросът е, че не иска да възпроизвежда 3D - на екрана на TV-то излизат размазани образи с цветни контури. Предполагам, че картината е преобразувана за анаглифно 3D. Въртях всичките опции на плейра и TV-то за 3D, но и така не успя да се опознае сигнала като 3D (опитах и с други iso-та).
Не би ли трябвало на екрана да излизат 2 образа(били те вертикални или хоризонтални, както е с mkv-тата) и телевизора да си ги конвертира в 3D?
Ще съм благодарен на помогналите!
И от мен едно голямо БЛАГОДАРЯ колега!Използвах саморъчно направеното дистанционно с инфра ред диод, следвах стъпките които си описал и най-накрая успях да видя прословутото меню TV Link-Loader. Свалих си списъка с каналите, подредих ги бързо и лесно с Chanel Editor и ги качих на тв-то.
Не посмях да бутна аналоговите канали, защото в някой от руските форуми бях чел че те трябва да се редактират с друга програма.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 30-01-13 в 16:31.
някой има ли упътване за работа за lg42lw5500.вчера си го купих(секънд хенд) и е без упътване.предварително благодаря.
Здравейте на всички има LG LM 671 S понеже ви гледам ,че говорите за изхода за слушалки искам да споделя ,че аз го ползвам и слушам от там 5+1 Logitec чува се перфектно от изхода за слушалки ми излиза на другия край на кабела чинчове така ми се свързва сараунда ,имам и саунд бар но не ми харесва звука въпреки че е дигитал аудио .Дълго време и аз се чудех как да го свържа но то било изключително лесно и сега сараунда звучи много добре каквото и да пусна . И съм го осилил до край сараунда и само от дистанциооното на телевизора усилвам и намалям
Относно телевизора съм много доволен след последния ъпдейт много ми се ебава браузъра ,но ще го преживея .
Имам въпрос относно това ,как да пускам филми през лаптопа понеже искам да видя тези прослувути 3д субтитри ,до сега съм си гледал през флашка абсолютно всичко ми върви субтитрите се четат доста добре дори и да не са 3 д .
Пробвах и пуснах с Км плеър и с Пот плеър ,но като пусна и обединя двете картини от дистанционното на тв-то и ми се смесват картините ,но като сложа очилата и се вийдат пак две и субтитрите са двойни ,разликата между картините е около 5 санта се разминават ,някой ако може да сподели ,а филмчетата с бг аудио си ги пускам през Плекс .
Този пост е редактиран от shoto; 31-01-13 в 12:36.