Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор LG ?

Гласували
317. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

12 3.79%
  • 32"

74 23.34%
  • 37"

21 6.62%
  • 42''

142 44.79%
  • 47"

72 22.71%
  • 55"

8 2.52%
  • 65''

0 0%
  • 84''

4 1.26%
Отговори на анкетата
Страница 64 от 108 ПърваПърва ... 1454626364656674 ... ПоследноПоследно
Резултати от 946 до 960 от общо 1608
Like Tree64Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2012

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от antomov Виж публикацията
    Аз влизам чрез IrRemote на Нокиа със Symbian и инфра ред. Приложението дава възможност да си свалиш дистанционно от нета - сваля се съответно сервизно за LG.
    Натискам 1-ца за In Start Menu. Паролата е 0413. Като излезе самото меню на телевизора, натиска се Settings от дистанционното и излиза TV Link-Loader. После се сваля списъкът на флашка и се редактира на компютъра с Channel Editor.
    Успех.
    Да, работи,но ако нямам Нокия???
    Продължаваме търсенето на метод без Нокиа и без нови дистанционни.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от mi6letata Виж публикацията
    Вижте какво отговориха от LG Electronics във връзка със запитването ми за свързване на телевизора с музикална уредба/ресивър/усилвател:
    "Опитайте следното свързване с преходник - Телевизор/Скарт - Музикална уредба/RCA"

Т.е., вместо да се опитваме да променим изхода на слушалките на линеен, по-добре е да боднем една Скарт букса в тв-то и от нея да изведем звук към усилвателя чрез чинчове. Доколкото се сещам, заедно с телевизора вървеше Скарт.
    Аз съм го свързал така, но това работи само за ТВ тунера. Youtube, Медиа плейър, браузър и т.н. - не пускат аудио в скарт-а.

4. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от broadway Виж публикацията
    Аз съм го свързал така, но това работи само за ТВ тунера. Youtube, Медиа плейър, браузър и т.н. - не пускат аудио в скарт-а.
    Гадост, пак дърво. Нищо, пак ще им пиша.

Милен Младенов, можеш да си направиш сервизно дистанционно със стереожак и инфраред диод. Не е нещо сложно да се направи, нито е скъпо - максимум 3лв.
    Ако съдя по изказването на другите колеги с малко по стари модели, излиза че бутона home трябва да съответства на бутона Setings от дистанционното при LM серията. Аз пробвах какви ли не бутони, но за съжаление менюто TV Link-Loader не се появява.

5. Тук е от
    Nov 2012

[QUOTE=mi6letata;608286]Гадост, пак дърво. Нищо, пак ще им пиша.

Колега питай ги и как да пускаме 3д субтитри през вградения плеар и що уж е 3д тв пък не подържа 3д субтитри ?!
    И евентуално що е толко бавен нета през тв-браузъра

6. Member
    Тук е от
    Dec 2005

Това все пак е телевизор, а не мултимедиен плеър.

Ти се радвай, че изобщо поддържа субтитри, защото идеята е с този плеър да си гледаш нещо твое - снимано с камера или телефон или знам ли какво, а не да гледаш рипове от торенти.

Съгласи се, че за домашни видеоклипове няма нужда от субтитри.

Така че се радвай, че са ти пуснали субтитри и недей рева за 3Д-субтитрите.

7. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

[QUOTE=venom8888;608287]
    Цитат Първоначално публикувано от mi6letata Виж публикацията
    Гадост, пак дърво. Нищо, пак ще им пиша.

Колега питай ги и как да пускаме 3д субтитри през вградения плеар и що уж е 3д тв пък не подържа 3д субтитри ?!
    И евентуално що е толко бавен нета през тв-браузъра
    Вече им писах колега!
    По-добре вие им пишете и освен въпроси им отправяйте и предложения какво да променят в софтуера си. Колкото повече хора им пишем и им отправяме предложения, толкова ще е по-голяма вероятността някой да ни чуе и да вземат нещата присърце. Ако искате даже се разделете - един да пита за скоростта на интернета, друг за 3D субтитрите и т.н.

8.  

9. Тук е от
    Nov 2006

На кой мейл ги безпокоите и аз да се включа

10. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от ozon Виж публикацията
    На кой мейл ги безпокоите и аз да се включа
    Ето тук Колега --> LG Electronics България | LG Bulgaria , регистрирваш си продукта/тите които имаш на LG и тогава вече можеш да ги безпокоиш

11. jdg
    jdg е офлайн

Тук е от
    Dec 2004

Здравейте,
    Имам нужда от малко помощ при настройките на PowerDVD 12.
    Постановката е следната:
    - Blueray iso на 3D демо диска на LG
    - Телевизор LG 42LM640
    - Връзката м/у PC и TV по HDMI 1.4
    - Видеокартата на PC е вградена - интелска
    - Настройките на плеъра за изход са TV 1080, HDMI
    Въпросът е, че не иска да възпроизвежда 3D - на екрана на TV-то излизат размазани образи с цветни контури. Предполагам, че картината е преобразувана за анаглифно 3D. Въртях всичките опции на плейра и TV-то за 3D, но и така не успя да се опознае сигнала като 3D (опитах и с други iso-та).
    Не би ли трябвало на екрана да излизат 2 образа(били те вертикални или хоризонтални, както е с mkv-тата) и телевизора да си ги конвертира в 3D?
    Ще съм благодарен на помогналите!
    Пуснах тази тема и в софтуерния форум, но явно там е позамряла темата.

12. Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от jdg Виж публикацията
    Здравейте,
    Имам нужда от малко помощ при настройките на PowerDVD 12.
    Постановката е следната:
    - Blueray iso на 3D демо диска на LG
    - Телевизор LG 42LM640
    - Връзката м/у PC и TV по HDMI 1.4
    - Видеокартата на PC е вградена - интелска
    - Настройките на плеъра за изход са TV 1080, HDMI
    Въпросът е, че не иска да възпроизвежда 3D - на екрана на TV-то излизат размазани образи с цветни контури. Предполагам, че картината е преобразувана за анаглифно 3D. Въртях всичките опции на плейра и TV-то за 3D, но и така не успя да се опознае сигнала като 3D (опитах и с други iso-та).
    Не би ли трябвало на екрана да излизат 2 образа(били те вертикални или хоризонтални, както е с mkv-тата) и телевизора да си ги конвертира в 3D?
    Ще съм благодарен на помогналите!
    Пуснах тази тема и в софтуерния форум, но явно там е позамряла темата.
    Трябва да пуснеш сигнала към ТВ да е необработен, тоест без да е конвертиран в каквото и да е 3Д за да си върви както е създаден сигнала към тв, опитай също с Plex как ще го излъчва,

13. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от antomov Виж публикацията
    Аз влизам чрез IrRemote на Нокиа със Symbian и инфра ред. Приложението дава възможност да си свалиш дистанционно от нета - сваля се съответно сервизно за LG.
    Натискам 1-ца за In Start Menu. Паролата е 0413. Като излезе самото меню на телевизора, натиска се Settings от дистанционното и излиза TV Link-Loader. После се сваля списъкът на флашка и се редактира на компютъра с Channel Editor.
    Успех.
    И от мен едно голямо БЛАГОДАРЯ колега!Използвах саморъчно направеното дистанционно с инфра ред диод, следвах стъпките които си описал и най-накрая успях да видя прословутото меню TV Link-Loader. Свалих си списъка с каналите, подредих ги бързо и лесно с Chanel Editor и ги качих на тв-то.
    Не посмях да бутна аналоговите канали, защото в някой от руските форуми бях чел че те трябва да се редактират с друга програма.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Този пост е редактиран от hristoslav2; 30-01-13 в 16:31.

16. Senior Member
    Тук е от
    May 2008
    Живее в
    Burgas, Bulgaria, Bulgaria

някой има ли упътване за работа за lg42lw5500.вчера си го купих(секънд хенд) и е без упътване.предварително благодаря.

17. Тук е от
    Oct 2003

18. Тук е от
    Jan 2013

Здравейте на всички има LG LM 671 S понеже ви гледам ,че говорите за изхода за слушалки искам да споделя ,че аз го ползвам и слушам от там 5+1 Logitec чува се перфектно от изхода за слушалки ми излиза на другия край на кабела чинчове така ми се свързва сараунда ,имам и саунд бар но не ми харесва звука въпреки че е дигитал аудио .Дълго време и аз се чудех как да го свържа но то било изключително лесно и сега сараунда звучи много добре каквото и да пусна . И съм го осилил до край сараунда и само от дистанциооното на телевизора усилвам и намалям
    Относно телевизора съм много доволен след последния ъпдейт много ми се ебава браузъра ,но ще го преживея .
    Имам въпрос относно това ,как да пускам филми през лаптопа понеже искам да видя тези прослувути 3д субтитри ,до сега съм си гледал през флашка абсолютно всичко ми върви субтитрите се четат доста добре дори и да не са 3 д .
    Пробвах и пуснах с Км плеър и с Пот плеър ,но като пусна и обединя двете картини от дистанционното на тв-то и ми се смесват картините ,но като сложа очилата и се вийдат пак две и субтитрите са двойни ,разликата между картините е около 5 санта се разминават ,някой ако може да сподели ,а филмчетата с бг аудио си ги пускам през Плекс .
    Този пост е редактиран от shoto; 31-01-13 в 12:36.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 64 от 108 ПърваПърва ... 1454626364656674 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе