Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор LG ?

Гласували
317. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

12 3.79%
  • 32"

74 23.34%
  • 37"

21 6.62%
  • 42''

142 44.79%
  • 47"

72 22.71%
  • 55"

8 2.52%
  • 65''

0 0%
  • 84''

4 1.26%
Отговори на анкетата
Страница 65 от 108 ПърваПърва ... 1555636465666775 ... ПоследноПоследно
Резултати от 961 до 975 от общо 1608
Like Tree64Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    May 2008
    Живее в
    Burgas, Bulgaria, Bulgaria

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

мерси валка.сигурно ще задавам и лаишки въпроси,но аз съм прост ЗАРЗАВАТЧИЯ.

2.  

3. Тук е от
    Nov 2006

Ако пускаш от компютър 3Д видео трябва да имаш конвертирани в 3Д и субтитрите. За целта може да се ползва програмата 3D Subtitler. Повече инфо тука: 3D

4. Тук е от
    Jan 2013

Цитат Първоначално публикувано от ozon Виж публикацията
    Ако пускаш от компютър 3Д видео трябва да имаш конвертирани в 3Д и субтитрите. За целта може да се ползва програмата 3D Subtitler. Повече инфо тука: 3D
    Ами самия торент си го тегля и с нормални суб и с 3 д субтитри но проблема ми е юе картините се разминават като се обедини от копчето

5. Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от shoto Виж публикацията
    Ами самия торент си го тегля и с нормални суб и с 3 д субтитри но проблема ми е юе картините се разминават като се обедини от копчето
    3D субтитри съм пускал през PS3 и не съм имал двоен образ на субтитрите.
    Трябва ти от лаптопа плеър,който разчита 3D субтитри, за да тръгнат и на ТВ както трябва.
    Досега не съм открил нито плюсове нито минуси относно какви да са ми субтирите-3Д или 2Д...

- - - Обновено - - -

Един въпрос имам аз- знам,че го пише в началото на поста относно самоделно дистанционно.
    Аз от там обаче не мога да разбера, какъв точно диод ми трябва и "музиките" откъде да ги плейвам- телефон, лаптоп....(би трябвало да няма значение)
    Който си го е направил, ще съм благодарен да ми напише подробно.
    Благодаря.

6. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Някой им ли идея как да се смени съдържанието на IPTV Shura с нещо друго? Например това : Bulgarian Television Online - . Пробвах в чрез Run Smart IPTV app , но ми извежда съобщение за неналичен сървър. От там си подкарах Shura ,работи безупречно, но ми се иска и други да се качат. Това дето съм посочил има основно Бг.съдържание, но има и другоезични телевизии........

7. Тук е от
    Nov 2006

Възможно е самия рип да не е наред и при сдвояване на картината 3Д-то да не се получава както трябва. Но ако ти го прави на всеки филм, тогава сменяш плейъра. Аз ползвам KM Player 2.9 с видео ускорение, Splash плейър и Pot player. Така все един от тези ще върши работата както трябва.

8.  

9. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

- - - Обновено - - -

Един въпрос имам аз- знам,че го пише в началото на поста относно самоделно дистанционно.
    Аз от там обаче не мога да разбера, какъв точно диод ми трябва и "музиките" откъде да ги плейвам- телефон, лаптоп....(би трябвало да няма значение)
    Който си го е направил, ще съм благодарен да ми напише подробно.
    Благодаря.[/QUOTE]

Трябва ти ифрачервен диод, кабел от слушалки със стерео жак. Диода има поляритет и трябва да запоиш минуса му към кабела който е без изолация, а плюса към един от цветните кабели. Файла който ти трябва го намерих тук около 50-та страница,но не се сещам от кого беше пуснат, така че чети по-подробно ще го намериш. В архива има файлове под формата на Mp3.Включваш телевизора и пускаш чрез плеъра на лаптоп,таблет или нещо друго което е в състояние да го възпроизведе,като предварително си усилил до край.Използва се изхода за слушалки.В архива има 3 "музикални" файла за Уиндоус - EzAdjust,POWER ONLY и Instart. Избираш EzAdjust например, насочваш диода към телевизора в областа където е неговия светодиод , като разстоянието да е не повече от 10-15см и пускаш файла да "свири" . Разстоянието зависи от броя на диодите и силата с която се подава през изхода въпросния файл.Диода на тв-то премигва два пъти и си вече в сервизното меню.Препоръчително е да пуснеш плеъра който "свири" в режим повторение. За да провериш дали е правилно свързан инфрачервения диод пусни един от файловете и включи камерата на един мобилен телефон. Насочи диода към камерата му и ако всичко е наред ще видиш премигване от диода , което се влияе от усилването. Успех

Намерих линка публикуван от колегата caligula http://openlgtv.org.ru/wiki/index.ph...LG-service.zip
    Този пост е редактиран от frizera; 31-01-13 в 18:01.
    Милен Младенов одобрява това.

10. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Колега Милен Младенов!
    Отиваш в най-близкото магазинче за електронни компоненти и си купуваш обикновени слушалки за около 2 лв и един инфраред диод който струва около левче.
    Отиваш си в къщи, запояваш двата централни кабела от слушалките на крачетата на диода, а другите два ги свързваш един с друг/окъсяваш.
    Включваш стереожака в телефона/компютър/уредба, усилваш звука до края, приближаваш максимално диода до тв-то и пускаш файла InStart.mp3. От там нататък стъпките ги знаеш.
    Успех!

Ето от тук може да се изтеглят музикалните файлове за дистанционното --> http://dox.bg/files/dw?a=dd87dbe057
    Този пост е редактиран от mi6letata; 31-01-13 в 18:08.
    Милен Младенов одобрява това.

11. Тук е от
    Jan 2013

Цитат Първоначално публикувано от ozon Виж публикацията
    Възможно е самия рип да не е наред и при сдвояване на картината 3Д-то да не се получава както трябва. Но ако ти го прави на всеки филм, тогава сменяш плейъра. Аз ползвам KM Player 2.9 с видео ускорение, Splash плейър и Pot player. Така все един от тези ще върши работата както трябва.
    Значи точно тея двата ползвам и аз но пускам го всичко е наред при сдвояване на картината образите на двете картини се разминават явно няма да ми се получи ще си пускам от флашка и с км и с пот плеър се полчава пускам го на флашка и всичко е 6 .

12. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

"Сдвояването" от плеъра или от тв го правиш ? Може да пробваш и Stereoscopic Player-а .

13. Тук е от
    Jan 2013

Е пускам го нормално както си е с-б-с и от телевизора натискам копчето да ми обедини двете картини

14.  

15. Тук е от
    Jan 2013

Здравейте на всички има LG LM 671 S понеже ви гледам ,че говорите за изхода за слушалки искам да споделя ,че аз го ползвам и слушам от там 5+1 Logitec чува се перфектно от изхода за слушалки ми излиза на другия край на кабела чинчове така ми се свързва сараунда ,имам и саунд бар но не ми харесва звука въпреки че е дигитал аудио .Дълго време и аз се чудех как да го свържа но то било изключително лесно и сега сараунда звучи много добре каквото и да пусна . И съм го осилил до край сараунда и само от дистанциооното на телевизора усилвам и намалям.
    Здравей колега взех си LG47 LM649S! Исках да си взема и тези активни колонки LOGITECH Z506 SPEAKERS 980-000431 :: PC колонки :: PC колонки :: Периферни устройства :: IT Продукти :: Technomarket Bulgaria
    но консултанта в ТМ ме отказа, с обяснението, че нямало как да ги свържа към аудио изхода на ТВ-то понеже колонките са с няколко чинча , а такъв преходник нямало(поне при тях), демек колонките стават за свързване само с компютър. Та би ли споделил какъв модел са твоите колонки, какви преходници си използвал и как си свързал всичко?! Ако има вариант за свързване още утре отивам да ги взема!
    Благодаря предварително!

16. Тук е от
    Jan 2013

Еми да има такива преходници ,моя си имаше и тези три влизат и излиза от преходника два чинча потарси в магазините дали имат такъв преходник един вид обединява 3 букси за слушалки в два чинча и аз ходих да тарся но после видях ,че сум имал .

http://www.technomarket.bg/products/...30-970114-1914

Ето по добре си земи като моите в комплекта си имат и преходник и кабел
    Този пост е редактиран от shoto; 01-02-13 в 00:27.

17. Тук е от
    Jun 2003

Цитат Първоначално публикувано от Zaryan Виж публикацията
    Здравей колега взех си LG47 LM649S! Исках да си взема и тези активни колонки LOGITECH Z506 SPEAKERS 980-000431 :: PC колонки :: PC колонки :: Периферни устройства :: IT Продукти :: Technomarket Bulgaria
    но консултанта в ТМ ме отказа, с обяснението, че нямало как да ги свържа към аудио изхода на ТВ-то понеже колонките са с няколко чинча , а такъв преходник нямало(поне при тях), демек колонките стават за свързване само с компютър. Та би ли споделил какъв модел са твоите колонки, какви преходници си използвал и как си свързал всичко?! Ако има вариант за свързване още утре отивам да ги взема!
    Благодаря предварително!
    Много правилно те е отказал!
    Ако искаш истински 5.1 звук, колонките ти трябва да имат оптичен или HDMI вход!
    Освен това трябва да поддържат и DTS декодинг.
    За преходници забрави!
    Сигнала от чинчовете е стерео т.е. 2 канала.

18. Тук е от
    Jan 2013

Колегата е прав новите са с оптика но са над 300 кинта ,саунд бара ми е с оптика но звука му е много слаб на филми обаче звука е радващ ,а относно това че е на два канала не ме барка баса е перфектен телевизионния сигнал е супер а той със сигурност не е 5+1 и на филми се чува доволно каквото пусна мизика филм тв всичко ми минава през сараунда 2013-02-01-1317.jpg това е преходника който си варви с сараунда ,а вече ти си преценяваш ако искаш да ползваш оптиката ако имаш интерес към саунд бар ми пиши на лични

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 65 от 108 ПърваПърва ... 1555636465666775 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе