мерси валка.сигурно ще задавам и лаишки въпроси,но аз съм прост ЗАРЗАВАТЧИЯ.
26" и по-малко
32"
37"
42''
47"
55"
65''
84''
мерси валка.сигурно ще задавам и лаишки въпроси,но аз съм прост ЗАРЗАВАТЧИЯ.
3D субтитри съм пускал през PS3 и не съм имал двоен образ на субтитрите.
Трябва ти от лаптопа плеър,който разчита 3D субтитри, за да тръгнат и на ТВ както трябва.
Досега не съм открил нито плюсове нито минуси относно какви да са ми субтирите-3Д или 2Д...
- - - Обновено - - -
Един въпрос имам аз- знам,че го пише в началото на поста относно самоделно дистанционно.
Аз от там обаче не мога да разбера, какъв точно диод ми трябва и "музиките" откъде да ги плейвам- телефон, лаптоп....(би трябвало да няма значение)
Който си го е направил, ще съм благодарен да ми напише подробно.
Благодаря.
Някой им ли идея как да се смени съдържанието на IPTV Shura с нещо друго? Например това : Bulgarian Television Online - . Пробвах в чрез Run Smart IPTV app , но ми извежда съобщение за неналичен сървър. От там си подкарах Shura ,работи безупречно, но ми се иска и други да се качат. Това дето съм посочил има основно Бг.съдържание, но има и другоезични телевизии........
Възможно е самия рип да не е наред и при сдвояване на картината 3Д-то да не се получава както трябва. Но ако ти го прави на всеки филм, тогава сменяш плейъра. Аз ползвам KM Player 2.9 с видео ускорение, Splash плейър и Pot player. Така все един от тези ще върши работата както трябва.
- - - Обновено - - -
Един въпрос имам аз- знам,че го пише в началото на поста относно самоделно дистанционно.
Аз от там обаче не мога да разбера, какъв точно диод ми трябва и "музиките" откъде да ги плейвам- телефон, лаптоп....(би трябвало да няма значение)
Който си го е направил, ще съм благодарен да ми напише подробно.
Благодаря.[/QUOTE]
Трябва ти ифрачервен диод, кабел от слушалки със стерео жак. Диода има поляритет и трябва да запоиш минуса му към кабела който е без изолация, а плюса към един от цветните кабели. Файла който ти трябва го намерих тук около 50-та страница,но не се сещам от кого беше пуснат, така че чети по-подробно ще го намериш. В архива има файлове под формата на Mp3.Включваш телевизора и пускаш чрез плеъра на лаптоп,таблет или нещо друго което е в състояние да го възпроизведе,като предварително си усилил до край.Използва се изхода за слушалки.В архива има 3 "музикални" файла за Уиндоус - EzAdjust,POWER ONLY и Instart. Избираш EzAdjust например, насочваш диода към телевизора в областа където е неговия светодиод , като разстоянието да е не повече от 10-15см и пускаш файла да "свири" . Разстоянието зависи от броя на диодите и силата с която се подава през изхода въпросния файл.Диода на тв-то премигва два пъти и си вече в сервизното меню.Препоръчително е да пуснеш плеъра който "свири" в режим повторение. За да провериш дали е правилно свързан инфрачервения диод пусни един от файловете и включи камерата на един мобилен телефон. Насочи диода към камерата му и ако всичко е наред ще видиш премигване от диода , което се влияе от усилването. Успех
Намерих линка публикуван от колегата caligula http://openlgtv.org.ru/wiki/index.ph...LG-service.zip
Този пост е редактиран от frizera; 31-01-13 в 18:01.
Колега Милен Младенов!
Отиваш в най-близкото магазинче за електронни компоненти и си купуваш обикновени слушалки за около 2 лв и един инфраред диод който струва около левче.
Отиваш си в къщи, запояваш двата централни кабела от слушалките на крачетата на диода, а другите два ги свързваш един с друг/окъсяваш.
Включваш стереожака в телефона/компютър/уредба, усилваш звука до края, приближаваш максимално диода до тв-то и пускаш файла InStart.mp3. От там нататък стъпките ги знаеш.
Успех!
Ето от тук може да се изтеглят музикалните файлове за дистанционното --> http://dox.bg/files/dw?a=dd87dbe057
Този пост е редактиран от mi6letata; 31-01-13 в 18:08.
"Сдвояването" от плеъра или от тв го правиш ? Може да пробваш и Stereoscopic Player-а .
Е пускам го нормално както си е с-б-с и от телевизора натискам копчето да ми обедини двете картини
Здравей колега взех си LG47 LM649S! Исках да си взема и тези активни колонки LOGITECH Z506 SPEAKERS 980-000431 :: PC колонки :: PC колонки :: Периферни устройства :: IT Продукти :: Technomarket Bulgaria
но консултанта в ТМ ме отказа, с обяснението, че нямало как да ги свържа към аудио изхода на ТВ-то понеже колонките са с няколко чинча , а такъв преходник нямало(поне при тях), демек колонките стават за свързване само с компютър. Та би ли споделил какъв модел са твоите колонки, какви преходници си използвал и как си свързал всичко?! Ако има вариант за свързване още утре отивам да ги взема!
Благодаря предварително!
Еми да има такива преходници ,моя си имаше и тези три влизат и излиза от преходника два чинча потарси в магазините дали имат такъв преходник един вид обединява 3 букси за слушалки в два чинча и аз ходих да тарся но после видях ,че сум имал .
http://www.technomarket.bg/products/...30-970114-1914
Ето по добре си земи като моите в комплекта си имат и преходник и кабел
Този пост е редактиран от shoto; 01-02-13 в 00:27.
Колегата е прав новите са с оптика но са над 300 кинта ,саунд бара ми е с оптика но звука му е много слаб на филми обаче звука е радващ ,а относно това че е на два канала не ме барка баса е перфектен телевизионния сигнал е супер а той със сигурност не е 5+1 и на филми се чува доволно каквото пусна мизика филм тв всичко ми минава през сараунда 2013-02-01-1317.jpg това е преходника който си варви с сараунда ,а вече ти си преценяваш ако искаш да ползваш оптиката ако имаш интерес към саунд бар ми пиши на лични