Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор LG ?

Гласували
317. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

12 3.79%
  • 32"

74 23.34%
  • 37"

21 6.62%
  • 42''

142 44.79%
  • 47"

72 22.71%
  • 55"

8 2.52%
  • 65''

0 0%
  • 84''

4 1.26%
Отговори на анкетата
Страница 66 от 108 ПърваПърва ... 1656646566676876 ... ПоследноПоследно
Резултати от 976 до 990 от общо 1608
Like Tree64Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2013
    Живее в
    Враца

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Здравейте имам LG 42LM640S и понякога се получава едно зависване при гледане на каквито и да било като резолюция филми през Plex. Въпросът ми е какво точно показва посочената в снимката икона (силата на сигнала на мрежата, буфериране или ?) защото забелязвам зависимост от броя на чертичките и плейването на видеото. Малко инфо за версиите: на сървара е 0.9.9.4 , а версията на софтуера на TV е 04.20.23, картинката се допълва от 300 mBit рутер TP-Link, който е на 2 метра от телевизора (мислех, че проблемът е в него защото предният ми беше 54 mBit). Обърква ме факта, че понякога чертичките са пълни и всичко лети и в други моменти без да съм променял нищо става обратното. Ако някой има идея по настройките на сървъра ли е проблема или какво друго да търся за да го използвам пълноценно. Благодаря ви предварително.

5815113l.jpg

2.  

3. Тук е от
    Jun 2003

Може мрежата ти да е претоварена.
    Аз ползвам Serviio вмсето Plex

4. Тук е от
    Jan 2013

Как качваш на този Сервио опитах го но не ми се получи качването ,ако може да обесниш?

5. Тук е от
    Dec 2012

Тази икона ти показва,че използваш безжична мрежа/или че използваш мрежа.
    Ето какво са описали в ръководството от LG:

" ✎ В безжичните мрежи може да има смущения от други устройства, работещи на честота 2,4 GHz (безжични телефони, Bluetooth устройства или микровълнови фурни). Може да има смущения и от устройства с честота 5 GHz, например други Wi-Fi устройства.
    ✎ Обкръжаващата безжична среда може да забавя безжичната мрежова услуга.
    ✎ Ако не изключите цялата домашна локална мрежа, някои устройства могат да отчетат мрежов трафик."

Ако искаш по-бързо буфериране, използвай LAN ,а не Wi-Fi.
    Следващото нещо относно скоростта ти в мрежата е канала за излъчване от безжичният рутер.
    написал си 300 мегабита, но wi-fi модула на тв наи-вероятно не поддържа такава скорост и в този случай имаш колебания в силата на сигнала.
    Ако във вас нямаш wi-fi карта на някое устройство с 300 мегабита "разпознаване" бих ти препоръчал да опиташ на 54 мегабита безжична мрежа.
    Опитвай на различни канали за излъчване на сигнала от wi-fi рутера, като от някой лаптоп или компютър дай в cmd пинг до IP на тв и следи ms,като стойности при кой канал най-малко ще ти бъдат.
    При LAN пинг трябва да е <=1 ms, през Wi-Fi е различно, но до около ,<=7-10 ms e ok.

Буфериране имам и аз,но само в първите до 5 мин, също така зависи файлът,който плейваш с каква резолюция е.
    При пълно HD, буферът е до 10 мин през Wi-Fi.
    Не би имал такъв голям буфер, в случай че устройството ,което е Plex server и ТВ са свързани само с кабел през рутера,т.е не използваш Wi-Fi мрежа.

6. Тук е от
    Feb 2013
    Живее в
    Враца

Цитат Първоначално публикувано от Милен Младенов Виж публикацията
    Тази икона ти показва,че използваш безжична мрежа/или че използваш мрежа.
    Ето какво са описали в ръководството от LG:

" ✎ В безжичните мрежи може да има смущения от други устройства, работещи на честота 2,4 GHz (безжични телефони, Bluetooth устройства или микровълнови фурни). Може да има смущения и от устройства с честота 5 GHz, например други Wi-Fi устройства.
    ✎ Обкръжаващата безжична среда може да забавя безжичната мрежова услуга.
    ✎ Ако не изключите цялата домашна локална мрежа, някои устройства могат да отчетат мрежов трафик."

Ако искаш по-бързо буфериране, използвай LAN ,а не Wi-Fi.
    Следващото нещо относно скоростта ти в мрежата е канала за излъчване от безжичният рутер.
    написал си 300 мегабита, но wi-fi модула на тв наи-вероятно не поддържа такава скорост и в този случай имаш колебания в силата на сигнала.
    Ако във вас нямаш wi-fi карта на някое устройство с 300 мегабита "разпознаване" бих ти препоръчал да опиташ на 54 мегабита безжична мрежа.
    Опитвай на различни канали за излъчване на сигнала от wi-fi рутера, като от някой лаптоп или компютър дай в cmd пинг до IP на тв и следи ms,като стойности при кой канал най-малко ще ти бъдат.
    При LAN пинг трябва да е <=1 ms, през Wi-Fi е различно, но до около ,<=7-10 ms e ok.

Буфериране имам и аз,но само в първите до 5 мин, също така зависи файлът,който плейваш с каква резолюция е.
    При пълно HD, буферът е до 10 мин през Wi-Fi.
    Не би имал такъв голям буфер, в случай че устройството ,което е Plex server и ТВ са свързани само с кабел през рутера,т.е не използваш Wi-Fi мрежа.
    Пингът е 1-2ms

7. Тук е от
    Jun 2003

Цитат Първоначално публикувано от shoto Виж публикацията
    Как качваш на този Сервио опитах го но не ми се получи качването ,ако може да обесниш?
    Ами не съм имал проблем с инсталирането.
    Първо инсталирал Плекс, но не ми хареса и след това инсталирах Сервио и забраних на Плекса да се стартира.

8.  

9. Тук е от
    Jan 2013

Цитат Първоначално публикувано от masterross Виж публикацията
    Ами не съм имал проблем с инсталирането.
    Първо инсталирал Плекс, но не ми хареса и след това инсталирах Сервио и забраних на Плекса да се стартира.
    Аз не питам как се инсталира ,ами как качваш на самия сървър филми музика и т.н.т

10. Тук е от
    May 2010

Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

11. Тук е от
    Dec 2012

Някой успя ли да подкара на LM67 серия DUO LNB сателитен конвертор?
    Трябват ми настройки,как в менюто на тв да посоча,че конвертора е DUO.
    Нещо не успявам...

12. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Използвай настройките за DiSEqC .
    Милен Младенов одобрява това.

13. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2010

колеги, да се похваля днес и аз съм от отбора на ЛГ - купих след много четене във форума един ЛГ47ЛМ671С. първите ми впечатления /за 10-15 мин. довечера повече/ са добри, разбира се много добре с мрежовия хард, 3Д-то ми харесва и т.н.
    БЛАГОДАРЯ на всички за полезните постове и помощта при избора на ТВ.
    поздрави!
    Милен Младенов одобрява това.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2012

Да, и аз клонях към тях като опция. Ще се тества .
    Благодаря

16. Senior Member Аватара на splendor
    Тук е от
    Oct 2011

Здравейте. Имам следния проблем с 3Д-то. Телевизора е 47лм620с. Пускам филми през компютъра(Е6600 на 3гх видео ати 6670 hdmi 1.4 Пот плеър(пробвал съм и други плеъри)) Проблема е при филм Over/Under картината неможе да се събере хубаво. Седи с контур и дразни. При филми side by side няма проблеми.
    С вградения плеър няма проблем нито при O/U нито с SBS. Въпроса ми е какви настройки може да пипна, че да може да си пускам през компютъра филми от типа Over/Under? Благодаря за вниманието! Поздрави!

17. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Колеги от известно време ме човърка идеята да се сдобия с външен 2,5'' HDD и с него да стане възможно използването на DVR функцията на телевизора. Интересувам се избраните от мен дискове ще могът ли да бъдат захранени от usb-то на телевизора? Понеже знам, че телевизорът при откриване на външен хардиск, форматира същият в някакъв си негов формат се питам, ако разделя предварително диска на C във (FAT32) и D във (NTFS) формат ще стане ли хватката , и да използвам при нужда D диска за съхраняване на информация от компютъра?
    Ето на какви дискове съм се спрял:
    LG XE3-50B3 2.5'' 500GB USB 3.0 BLACK :: Външни HDD :: Външни HDD :: HDD & USB Flash :: IT Продукти :: Technomarket Bulgaria
    SEAGATE HDD EXPANSION 500GB 2.5''USB 3.0 :: Външни HDD :: Външни HDD :: HDD & USB Flash :: IT Продукти :: Technomarket Bulgaria

18. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Май не ставаше номера - форматира си целия диск , а иначе
    EXT 1T SG BACKUP+/USB3/RED - основна страница.
    EXT 1TB 2.5/A-DATA CH11/USB3.0 - основна страница.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 66 от 108 ПърваПърва ... 1656646566676876 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе