Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор LG ?

Гласували
317. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

12 3.79%
  • 32"

74 23.34%
  • 37"

21 6.62%
  • 42''

142 44.79%
  • 47"

72 22.71%
  • 55"

8 2.52%
  • 65''

0 0%
  • 84''

4 1.26%
Отговори на анкетата
Страница 75 от 108 ПърваПърва ... 2565737475767785 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,111 до 1,125 от общо 1608
Like Tree64Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от venom8888 Виж публикацията
    Някой който го е пробвал нека каже дали всички канали може да ги гледа ,че при мен тръгват само 5, 6 от всички ...
    Такаааа При мен и моя приятел до сряда - 06.03.2013г. всички си работеха перфектно. Но както се разбира малко по-горе от поста на колегата hristoslav2 и посочените там линкове ще трябва да се плаща. Аз доколкото схванах от Руските форуми, за да гледаме тези телевизии трябва да платим за листата към Shura. Може и да греша защото все още не съм се заровил по-дълбоко, но няма друго обяснение на това което прочетох набързо. Когато имам повече инфо ще пиша непременно. Ако някой друг е успял нека сподели.

Ето тук http://lgiptv.eu/faq/playlist_sh.html ясно се вижда че става въпрос за кинти. Мислех да се пробвам, но щом прочетох за това и се отказах. За сега толкова.
    Този пост е редактиран от frizera; 08-03-13 в 22:24.

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Някой успя ле да стриймва телевизия от тв към смартфон с LM серията ? Би трябвало да може ,но освен screen shot-ове друго не става - да не би да има значение и телефона или версията на Андроид-а ?

4. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2013

Цитат Първоначално публикувано от kgg73 Виж публикацията
    Имам телевизор LG42LM620S, но има следния проблем, чува се едно бръмжене от тонколонките, на какво се дължи това. Благодаря Ви!

Здравейте на всички.
    От доста години, чета форума и само попивам необходимата ми информация.
    Поздравления за страхотния и полезен раздел "Звук и визия"

Наскоро се сдобих с 32LM620S, искаше ми се нещо от по-горните серии, но ...
    За картината ползвам руските настройки постнати по-напред в темата за режим експерт, те като че ли най-добре паснаха на IP телевизията в къщи.
    Пуснах си Plex сървър, ползвам телефона като мишка и клавиатура, както и пак от него приложението Zappo TV, всичко това с голям кеф.
    И сега за някои проблемчета.
    Описаното в цитата го забелязах и аз днес докато с детето играехме на бокса, макар и само при лявата колонка, при определени честоти се чува и леко дразни. Като стиснах с ръка леко корпуса над колонката и гадния звук изчезва. Явно се получава резонанс от не добра зглобка. Мисля да се пробвам да затегна, болчетата от тази страна, но ме притеснява това, че са черни и може да се издраскат от отвертката, после иди доказвай, че не е отварян.
    Снощи пък осъзнах, че няма как да подкарам 3Д субтитри. Имам външен плейър който също не поддържа формата.
    Замислих се за ТОЗИ но продавача каза, че не сигурен дали поддържа кирилица.
    За по-скъпи модели, няма средства, кабел от компютъра не ми се опъва ..., и въпроса ми е, има ли начин по wifi да направя връзка PC-TV?
    И още нещо ..., ползвам wifi донгъла на ЛГ и го държа постоянно включен, дали би имало някакъв проблем?
    Гледам, че дори и да не ползвам мрежа, индикацията на рутера отчита някаква комуникация докато телевизора е пуснат.

5. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Да можеш спокойно да свържеш телевизор с домашният рутер, като мрежовата връзка е избереш да e Wifi, а не кабелна. Не се учудвай, че при пуснат телевизор рутерът засича телевизора това е нормално и не се притеснявай за донгъла, нищо няма да му стане. За 3Д субтитри забрави да пуснеш през вградения плеър на телевизора, възможно е само ако ги конвертираш и вградиш във видео потока. Ако решиш да пристегнеш малко винтчетата за да спре дрънченето от колонката, избери точната големина на отверката и отверката да бъде качествена за да не нарани боята на винта.
    acronym одобрява това.

6. Тук е от
    Jan 2013

Има някаква екстра WiDi на телевизора и уж можеш да пратиш картината от лаптоп на тв то посредством това WiDi ,но аз неможах да я подкарам ,ако някой знае как става да каже май зависи от самия комп защото приложението което се тегли на компа е на Intel
    LG Cinema 3D Smart TV - Smart Share, DLNA e WiDi - YouTube
    ето вижте ,ще съм благодарен някой ако го е подкарвал да сподели защото екстрата си заслужава ,няма да ни трябват кабели може и да се браузва абе всичко ,много полезна екстра но май никъде не е писано за нея

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

8.  

9. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от shoto Виж публикацията
    Има някаква екстра WiDi на телевизора и уж можеш да пратиш картината от лаптоп на тв то посредством това WiDi ,но аз неможах да я подкарам ,ако някой знае как става да каже май зависи от самия комп защото приложението което се тегли на компа е на Intel
    LG Cinema 3D Smart TV - Smart Share, DLNA e WiDi - YouTube
    ето вижте ,ще съм благодарен някой ако го е подкарвал да сподели защото екстрата си заслужава ,няма да ни трябват кабели може и да се браузва абе всичко ,много полезна екстра но май никъде не е писано за нея
    Аз съм го правил с телефон Самсунг Галакси Ейс2. Без никакви инсталации на каквото и да е. Просто се активира All Share приложение в телефона и в под меню "моето устройство" може да си пуснеш директно всеки един файл от телефона (музика,видео,снимки..) направо на телевизора. Разбира се телефона първо прави сканиране за налични мулти медийни устройства. Второто под меню е "отдалечено устройство". При мен в него се показва домашния ми компютър и по същия начин мога да пускам всички медийни файлове записани на компютъра.

10. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от frizera Виж публикацията
    Аз съм го правил с телефон Самсунг Галакси Ейс2. Без никакви инсталации на каквото и да е. Просто се активира All Share приложение в телефона и в под меню "моето устройство" може да си пуснеш директно всеки един файл от телефона (музика,видео,снимки..) направо на телевизора. Разбира се телефона първо прави сканиране за налични мулти медийни устройства. Второто под меню е "отдалечено устройство". При мен в него се показва домашния ми компютър и по същия начин мога да пускам всички медийни файлове записани на компютъра.
    Това няма нищо общо с WiDi технологията. Това което правиш е на принципа на DNLA.

11. Тук е от
    Jan 2013

да това си е ДЛНА и аз го ползвам за снимки и за видео ,това е друго превода му е Wireless Display никой ли не го е ползвал тегли се по принцип една програмка на лаптопа Intel WiDi Widget и в настройки на тв -то има да тарси устройства но нищо не се получава

12. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Цитат Първоначално публикувано от shoto Виж публикацията
    да това си е ДЛНА и аз го ползвам за снимки и за видео ,това е друго превода му е Wireless Display никой ли не го е ползвал тегли се по принцип една програмка на лаптопа Intel WiDi Widget и в настройки на тв -то има да тарси устройства но нищо не се получава
    Първи впечатления от Intel Wireless Display (WiDi) - Bloody's TechBlog

13. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2013

Благодаря за отговора.

Цитат Първоначално публикувано от ivanov_km Виж публикацията
    Да можеш спокойно да свържеш телевизор с домашният рутер, като мрежовата връзка е избереш да e Wifi, а не кабелна..
    Това е ясно, телевизора е свързан така. Идеята беше да ползвам телевизора като втори монитор по wifi, но като гледам последния линк за widi, не се класирам.

За 3Д субтитри забрави да пуснеш през вградения плеър на телевизора, възможно е само ако ги конвертираш и вградиш във видео потока.
    Остава ми вграждането на субтитрите, но последно пробваш Хобит с вградени 3Д субтитри, които на компютъра се четат, но на телевизора не, да не би и там да има някакви изисквания?

14.  

15. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Да плеъра на ТВ-то чете само определени формати на 3Д субтитри, ако тези който са били вече вградени във видео потока не са в подходящ формат няма да се изобразят чрез вградения плеър на ТВ-то

16. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Да плеъра на ТВ-то чете само определени формати на 3Д субтитри, ако тези който са били вече вградени във видео потока не са в подходящ формат няма да се изобразят чрез вградения плеър на ТВ-то
    Недей да пишеш за неща с които не си много запознат. вградени във видеопотока означава че са част от картината и ще се визуализират заедно с нея, вградения плеър в случая чете видеото и аудиото без да се интересува има ли субтитри или не....
    Това което може би имаш предвид е да са вградени в контейнера които носи информацията, но това е съвсем друго и не всички формати го поддържат.

17. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Да аз визирах поставяне в mkv контейнера, предполагам колегата е плейвъл на компа точно такъв филм. При мен в какъвто и формат да ги преработя, поставяйки ги в mkv-то, пак не става номера. За това е необходимо да се вградят в самият видео поток 3д субтитрите. Аз тази процедура не съм е правил но до колкото знам става бавно.
    Този пост е редактиран от ivanov_km; 10-03-13 в 00:49.

18. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от pat Виж публикацията
    това няма нищо общо с widi технологията. това което правиш е на принципа на dnla.

добре де сбъркал съм с "прекодирането" на widi. това не съм опитвал, но ще се заема и ще пиша за резултати. искам първо да видя какво ще стане с iptv.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 75 от 108 ПърваПърва ... 2565737475767785 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе